Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
Ja da sam glavni u Italiji riješio bi stvar brzo i uopće se nebi bavio pitanjem izlaska Italije iz EU ili eurozone niti bilo čime
Jednostavno bi na javnoj tv u Dnevniku rekao da pozivam cijeli svijet u Italiju tko hoće i ako se pokažu ok dobivaju talijansko državljanstvo dakle moš i u Njemačku i u Pariz i u Beč
Pa se jebite
Jednostavno bi na javnoj tv u Dnevniku rekao da pozivam cijeli svijet u Italiju tko hoće i ako se pokažu ok dobivaju talijansko državljanstvo dakle moš i u Njemačku i u Pariz i u Beč
Pa se jebite
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Italija može izaći iz krize, pozove javno cijelu Afriku i ćim dođe dobije talijansko državljanstvo
Kaže Orban ja neću crnce, nije on crnac on je sad Talijan
Eto pa se jebi i ti šta bi u EU ali samo kako tebi paše
Kaže Orban ja neću crnce, nije on crnac on je sad Talijan
Eto pa se jebi i ti šta bi u EU ali samo kako tebi paše
2014-04-11
Ja bih to sve ekspresno riješio valjda povezano s inteligencijom da nađe rješenje
Kakvo izlaženja Italije iz EU i eurozone
Fino pozoveš Afriku u Italiju i ćim dođe talijansko državljanstvo dobije
Da viš kako ćete izbaciti i nemoraš im plaćati ništa jer nisi sam izašao
Kakvo izlaženja Italije iz EU i eurozone
Fino pozoveš Afriku u Italiju i ćim dođe talijansko državljanstvo dobije
Da viš kako ćete izbaciti i nemoraš im plaćati ništa jer nisi sam izašao
2014-04-11
I još bi naplatio pet tisuća eura po državljanstvu puta milijardu crnaca... eto još izvućem i Italiju iz dugova
Viš šta su ti rješenja samo malo sive stanice pokrenit
Otplatiš dug Italije i ovi te izbace iz EU i eurozone, baš te brige, fino počneš od početka, ne duguješ nikom ništa, ništa nemoraš plaćati jer su te sami izbacili, eto jednostavno
Viš šta su ti rješenja samo malo sive stanice pokrenit
Otplatiš dug Italije i ovi te izbace iz EU i eurozone, baš te brige, fino počneš od početka, ne duguješ nikom ništa, ništa nemoraš plaćati jer su te sami izbacili, eto jednostavno
2014-04-11
A tko je kriv Talijanima što to nisu malo prošarali, nego ih spašavaju.Serbinho-3 wrote:Sarkozy kad se pravi pametan, pa napadne Gadafija i Cunami migranata čamcima krene ka Italiji.
Kasnije kad su isti iz Italije, pokusali preci u Francusku, Francuzi im rekose,"Odbi...
prckov wrote:inace fasizam je kad neces da ti se zemlja preplavi imigrantima koji ce zalec na socijalu dok dilaju criminal
Ukinut socijalnu drzavu je prvi korak ka rjesenju problema
Treba vidjeti modalitete. U postojećem sustavu ne možeš odsjeći cigane jer će te optužiti za diskriminaciju.epikur37 wrote:prckov wrote:inace fasizam je kad neces da ti se zemlja preplavi imigrantima koji ce zalec na socijalu dok dilaju criminal
Ukinut socijalnu drzavu je prvi korak ka rjesenju problema
Posve pogrešno, zbog par bifteka zaklati kravu.
Samo socijalnu državu utvrditi u nacionalnom identitetu, ostalo otpiliti.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Afrički ing. prometa aktivni i u Italiji
» Rat protiv talijanskih fašista
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Rat protiv talijanskih fašista
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 2 of 2