ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama

Go down

Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama Empty Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama

Post by vuksadinare 1/10/2015, 11:51

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/398739/To-orlovima-zabranjuju-da-love-muhe.html
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama Empty Re: Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama

Post by vuksadinare 1/10/2015, 11:52

definitivno ej milanovic zreo za ludnicu...tko kaze protiv taj je jos luđi od njega..puk'o coek ko kokica...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama Empty Re: Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama

Post by Guest 1/10/2015, 11:54

Sve su njegove riječi jasne razboritomu
i pravedne onomu tko je stekao spoznaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/10/2015, 11:59

jucer sam s enasmijao jednoj bakici koja je na neki nacin pkusala pravdati zokija ali toliko na smijesan nacin da steta sto to nisam snimio na mob..evo sto ej otprilike govorila..'decko,najte zamerit zokiju mlad je,veliki pritisak,zena,brak a mozda je kaj fukal sa strane pa se desilo(tu sam doslovce prasnuo jer baka sigurno ne zna da je to ovaj upravo to i napravio),znas kaj to kaj je predsjednik vlade ima tezinu,moc svi se grebu oko njega,svi ga iskaju da pomogne a on to nemre sve resit a jos ga hdzeofci zajebavaju kaj ej kukakvica i dezerter i nis koristi pa ko ne bu ponorel na njegovom mestu'..odvalio sam se na tu njenu pricu lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Trinity 1/10/2015, 12:00

vuksadinare wrote:definitivno ej milanovic zreo za ludnicu...tko kaze protiv taj je jos luđi od njega..puk'o coek ko kokica...
Što si takav, pa trudi se čovjek...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 1/10/2015, 12:04

vuksadinare wrote:a mozda je kaj fukal sa strane pa se desilo(tu sam doslovce prasnuo jer baka sigurno ne zna da je to ovaj upravo to i napravio)
čuj baba pa ne zna, jel ti misliš da je forum jedino sredstvo informiranja...ja za sve vijesti odem na placu
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/10/2015, 12:07

Milanović, kao i Kolinda ima očajnu zurku. Ne znam tko ih frizira, ali zanat izučil nije. A kaj se tiče Zokijeva ludila, i tak lud je 10 štengi iznad tutleka Turčina i paža mu Vasilija. Zato tutlek i izbjegava ikakvo sučeljavanje pa se skirva iza suknje i dupeta predsjednice. Jadna li je zemlja s takvom elitom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics