Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama
Page 1 of 1
Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/398739/To-orlovima-zabranjuju-da-love-muhe.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milanović 'duhovito' opet o orlovima i muhama
definitivno ej milanovic zreo za ludnicu...tko kaze protiv taj je jos luđi od njega..puk'o coek ko kokica...
2015-09-08
Sve su njegove riječi jasne razboritomu
i pravedne onomu tko je stekao spoznaju.
i pravedne onomu tko je stekao spoznaju.
Guest- Guest
jucer sam s enasmijao jednoj bakici koja je na neki nacin pkusala pravdati zokija ali toliko na smijesan nacin da steta sto to nisam snimio na mob..evo sto ej otprilike govorila..'decko,najte zamerit zokiju mlad je,veliki pritisak,zena,brak a mozda je kaj fukal sa strane pa se desilo(tu sam doslovce prasnuo jer baka sigurno ne zna da je to ovaj upravo to i napravio),znas kaj to kaj je predsjednik vlade ima tezinu,moc svi se grebu oko njega,svi ga iskaju da pomogne a on to nemre sve resit a jos ga hdzeofci zajebavaju kaj ej kukakvica i dezerter i nis koristi pa ko ne bu ponorel na njegovom mestu'..odvalio sam se na tu njenu pricu
2015-09-08
Što si takav, pa trudi se čovjek...vuksadinare wrote:definitivno ej milanovic zreo za ludnicu...tko kaze protiv taj je jos luđi od njega..puk'o coek ko kokica...
Trinity-
2014-04-17
čuj baba pa ne zna, jel ti misliš da je forum jedino sredstvo informiranja...ja za sve vijesti odem na placuvuksadinare wrote:a mozda je kaj fukal sa strane pa se desilo(tu sam doslovce prasnuo jer baka sigurno ne zna da je to ovaj upravo to i napravio)
n_razbojnik-
2014-04-15
Milanović, kao i Kolinda ima očajnu zurku. Ne znam tko ih frizira, ali zanat izučil nije. A kaj se tiče Zokijeva ludila, i tak lud je 10 štengi iznad tutleka Turčina i paža mu Vasilija. Zato tutlek i izbjegava ikakvo sučeljavanje pa se skirva iza suknje i dupeta predsjednice. Jadna li je zemlja s takvom elitom.
Guest- Guest
Similar topics
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» Milanović će žeti oluju i sijati kaos ako ga SDP opet izabere
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» SDP-ovci razočarani!Milanović im neće pomoći da dođu na vlast:Opet je izdao Bernardića!
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Milanović će žeti oluju i sijati kaos ako ga SDP opet izabere
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» SDP-ovci razočarani!Milanović im neće pomoći da dođu na vlast:Opet je izdao Bernardića!
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 1 of 1