Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
Ja ti fino jedno a ti drugo, očeš opet da ti objasnim da će puno širi krug ljudi dobit papir i kemijskupismejker wrote:ma jasno je...sloboda govora i te stvari a pederi vam je hotje oduzeti..bas su pravi fasisti..RayMabus wrote:Ovdje se neradi o pederima nego nećemu drugome, budi siguran da ja ne dajem naredbe likvidacija olako nego sa debelim razlogompismejker wrote:Ima da ćutite...Kad Pederi govore..
Longi,pazi da ne bi morao opet neku nekretninu prodavati,da namiris nekima duovne patnje..
Zaokruži nešto DA NE
Smatrate li da je odgajanje djece od strane roditelja samo jednog spola iako stvara probleme na mentalnoj razini u odrastanju i poslije ispravno ili ne
Jedan te odgovor vodi u smrt
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izbacite ih ili ću ih ja (Asthar komanda) izbaciti
Ozbiljno vam govorim da ću ubijati one koji zaokruže jedan od odgovora
Ozbiljno vam govorim da ću ubijati one koji zaokruže jedan od odgovora
2014-04-11
Cinjenica jest da protiv Pedera,odnosno pederastih fasista ne mozes nis..
mos samo gubiti..
mos samo gubiti..
Guest- Guest
A da ti ja dam podatak da pederi sa ovim imaju najmanje vezepismejker wrote:Cinjenica jest da protiv Pedera,odnosno pederastih fasista ne mozes nis..
mos samo gubiti..
...
Iznenađen?
Nisi primijetio možda da netko stvara npr društvo Amazonki?
Ja jesam
2014-04-11
upravo tako ..po pederima ne smijes zakonski,a njih Kurabe koriste za svoje tziljeve..dakle,sto veca prava za zene i sto manja za muskarce...RayMabus wrote:A da ti ja dam podatak da pederi sa ovim imaju najmanje vezepismejker wrote:Cinjenica jest da protiv Pedera,odnosno pederastih fasista ne mozes nis..
mos samo gubiti..
...
Iznenađen?
Nisi primijetio možda da netko stvara npr društvo Amazonki?
Ja jesam
Guest- Guest
A ne znam
Cini se da u ovoj zemlji jedino sto je bitno su tuđe pizde i kukci
Cini se da u ovoj zemlji jedino sto je bitno su tuđe pizde i kukci
Nije stvar u tome jel ja mogu ili nemogu nego sam shvatio što rade
Društvo Amazonki, muškarci građani trećeg reda, najbolje da su svi pederi tako da nesmetaju a one će bit i mame i tate i izgurat muške skroz
Neizbacite li ih ja ću to napraviti
Bolje vam je da ih sami izbacite jer ja milosti nemam
Društvo Amazonki, muškarci građani trećeg reda, najbolje da su svi pederi tako da nesmetaju a one će bit i mame i tate i izgurat muške skroz
Neizbacite li ih ja ću to napraviti
Bolje vam je da ih sami izbacite jer ja milosti nemam
2014-04-11
Izbacite ih, tu se neradi o pederima nego o lezbama
Izbacite ih jel budem li ja pobit ću svakog tko mene i moje zaustavi znači njezine tj njihove očeve majke braću sestre susjede
Bolje vam je da ih sami izbacite jer ja ču samo REŠETATI
Izbacite ih jel budem li ja pobit ću svakog tko mene i moje zaustavi znači njezine tj njihove očeve majke braću sestre susjede
Bolje vam je da ih sami izbacite jer ja ču samo REŠETATI
2014-04-11
Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
A, kad je Tito dao likvidirat onog oficira Mardesica na Visu?!Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
2014-04-12
Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
Zato su to i bila zdrava društva.
A najbolje kad se spoje i imamo nacionalsocjalizam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zdravo društvo heteroseksualno i maskulinističko. Homoseksualnost i feminizam vode u propast. Nagodinu kao krnju uzeti Debu i Kaju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
Izbacite te lezbe
Nisam ja dobio titulu Asthar komande jer sam brao ljubičice negdje
Ako ih neizbacite vi ja ću to obavit i nemojte mislit da će vam proći priča Nemoj il šta ja znam, bit ćete i vi upucani
Nisam ja dobio titulu Asthar komande jer sam brao ljubičice negdje
Ako ih neizbacite vi ja ću to obavit i nemojte mislit da će vam proći priča Nemoj il šta ja znam, bit ćete i vi upucani
2014-04-11
niš Longi..Cure su pobijedile..
Guest- Guest
Nisu, vidiš da sam izdao naredbu, nemože nitko ovdje pobjedit ako ja kažem drukčije, to je drugo šta vam se dosta pušta pa imate takvi dojampismejker wrote:niš Longi..Cure su pobijedile..
Početkom prošlog stoljeća javio se pokret za ženska prava, bio ok a onda sredinom prošlog stoljeća nešto se promijenilo
Nisam skužio šta sad znam, infiltrirale se lezbe
Izbacite ih, rade društvo Amazonki u kojem muški moraju bit neutralizirali, postati pederi i nule
Muške pedere vam nije brige za odgoj djece tj rijetko koji a i kad oće djecu treba mu ženska tako da
Izbacite lezbe jer ako vi to ne napravite ja ću i moji
2014-04-11
jes li jo upravo prečito da su socijalistička i fašistička društva bila zdrava?epikur37 wrote:Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
mijos dijos
2014-04-16
aben wrote:jes li jo upravo prečito da su socijalistička i fašistička društva bila zdrava?epikur37 wrote:Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
mijos dijos
A ono, prema situaciji...ništa nije crno bijelo :)
Pa ni tvoj neoliberalizam ..
2015-08-06
prema kakovoj situaciji?epikur37 wrote:aben wrote:jes li jo upravo prečito da su socijalistička i fašistička društva bila zdrava?epikur37 wrote:Regoč wrote:Kao ni u fašističkom.jastreb wrote:U našem socijalist.društvu pedera nije bilo.
mijos dijos
2014-04-16
aben wrote:prema kakovoj situaciji?epikur37 wrote:aben wrote:jes li jo upravo prečito da su socijalistička i fašistička društva bila zdrava?epikur37 wrote:Regoč wrote:
Kao ni u fašističkom.
mijos dijos
Pa kad je tržište i društvo preliberalno treba potegnuti na nacional, socijalističko, tradicionalnu stranu i obrnuto.
Nema fiksnih rješenja. Ne postoji rješenje, ni formula, samo dinamika i balansiranje.
To inače zovemo politika.
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:prema kakovoj situaciji?epikur37 wrote:aben wrote:jes li jo upravo prečito da su socijalistička i fašistička društva bila zdrava?epikur37 wrote:
mijos dijos
Pa kad je tržište i društvo preliberalno treba potegnuti na nacional, socijalističko, tradicionalnu stranu i obrnuto.
Nema fiksnih rješenja. Ne postoji rješenje, ni formula, samo dinamika i balansiranje.
To inače zovemo politika.
znoči, kad hrpa tetkica marširo ulicami, to je znak društvenog driftinga koja se moro malo izbalansirati s nasionalsocijalističkim izgladnjivanjem?
i m starting to lose respekt, Epikure, reci mi da ne veruješ uu te pizdarije, reci da si tote na toj poziciji for the money
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
Page 2 of 3