Crni dani srpskog tenisa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Crni dani srpskog tenisa
https://www.vecernji.hr/sport/srbija-fed-cup-tenis-mediji-1224561
Crni dani srpskog tenisa, ovo je teška šamarčina...
Tamošnja izbornica Tatjana Ječmenica Jevtić nije uspjela skupiti četiri igračice pa će u Tallinnu nastupati s tri predstavnice.
Crni dani srpskog tenisa, ovo je teška šamarčina...
Tamošnja izbornica Tatjana Ječmenica Jevtić nije uspjela skupiti četiri igračice pa će u Tallinnu nastupati s tri predstavnice.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Re: Crni dani srpskog tenisa
Pa kako od dvesta miliona srba ne možete naći 4 primjerka ?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Regoč-
2015-08-21
Priklanjanje Novaka Đokovića istočnjačkim gnozama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Guest- Guest
Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Vi se naprostzo hranite Srbom i Srbijom. Vi ste u stvarti hrvatski komarci,ili vampiri.
2014-04-22
jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Vi se naprostzo hranite Srbom i Srbijom. Vi ste u stvarti hrvatski komarci,ili vampiri.
Meni ta opsesija toliko tragikomična, da evo idem je još podebljati.
Pukao vodovod u Valjevu, ahah!
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajdukurac LOLepikur37 wrote:jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Meni ta opsesija toliko tragikomična, da evo idem je još podebljati.
Pukao vodovod u Valjevu, ahah!
:D
u vranje od svinje 100 kila dobili 150 kila cvaraka :D
Guest- Guest
...od kad nole vise nije onaj stari hebe se srbicima za tenis...prosla vremena...sad je in kosarica i nogomet...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ti si gadno iskaran u buljuGnječ wrote:Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
moj smisal postojanja uništavate vi rvati pa da vas nema ja bih bio najsretniji.
2015-09-08
jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
čitam Eru priučenog delavca na mešalniku za malter samo teme o srbima i kolindi otvara svršava na srpsku nejač i bedu a u svom poslu koristi softver koji je srpski iz srbije. živi u Sloveniji, porijeklom je iz Mrkonjićgrada ali se prči da je uber hercegovac, Hrvatsku je u svim oblicima preskočio ali non stop priča o hrvatskoj i nama docira s visoka tj. sa Triglava a kad nema više municije onda rešeta po srbima i Srbiji.
Regoč je isti kurac još je i uhljeb koji se naslađuje visokim porezima i haračem kojeg on i njegova čardak banda zločinaca pečatiraju.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ti si gadno iskaran u buljuGnječ wrote:Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
moj smisal postojanja uništavate vi rvati pa da vas nema ja bih bio najsretniji.
ti si gadno ćorav. odi bre do okuliste.
Guest- Guest
Ovako...Gnječ wrote:jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
čitam Eru priučenog delavca na mešalniku za malter samo teme o srbima i kolindi otvara svršava na srpsku nejač i bedu a u svom poslu koristi softver koji je srpski iz srbije. živi u Sloveniji, porijeklom je iz Mrkonjićgrada ali se prči da je uber hercegovac, Hrvatsku je u svim oblicima preskočio ali non stop priča o hrvatskoj i nama docira s visoka tj. sa Triglava a kad nema više municije onda rešeta po srbima i Srbiji.
Regoč je isti kurac još je i uhljeb koji se naslađuje visokim porezima i haračem kojeg on i njegova čardak banda zločinaca pečatiraju.
Osobe iz pograničnog dijela Bosne i Hercegovine vavijek se izjašnjavaju kao Hercegovci.
A BH Hrvati se vanka izjašnjavaju kao Hrvati iz Hrvatske.
Znam ja to sve.
Živim sa tim ljudima.
2014-04-22
jastreb wrote:Ovako...Gnječ wrote:jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Osobe iz pograničnog dijela Bosne i Hercegovine vavijek se izjašnjavaju kao Hercegovci.
A BH Hrvati se vanka izjašnjavaju kao Hrvati iz Hrvatske.
Znam ja to sve.
Živim sa tim ljudima.
ubi barem jednog.
Guest- Guest
ne kaze se 'odi bre kod okuliste'..nego...'idi bre kod naocarka'...koja ste bre goveda ni da srpski naucite a ceo svet ga uci...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ti si gadno iskaran u buljuGnječ wrote:Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
ti si gadno ćorav. odi bre do okuliste.
2015-09-08
A ti živiš od Krajine i Jandrina jata.jastreb wrote:Gnječ jer u pravu.Regoč wrote:Da nema Hrvata, Zgnječ bi izgubio smisal postojanja.Gnječ wrote:da nema srba i Srbije vi rvati bi momentalno pocrkali ko muve.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crni dani partijske radodajke
» EU čekaju crni dani,gotovo polovica europljana žele što i britanci
» Kakav dan hrvatskog tenisa: Čilić pobijedio Đokovića i osvojio London
» Dosli dani AZ
» Dani Hrvatske u Brazilu...
» EU čekaju crni dani,gotovo polovica europljana žele što i britanci
» Kakav dan hrvatskog tenisa: Čilić pobijedio Đokovića i osvojio London
» Dosli dani AZ
» Dani Hrvatske u Brazilu...
Page 1 of 2