Dani Hrvatske u Brazilu...
Page 1 of 1
Dani Hrvatske u Brazilu...
http://www.vecernji.hr/svijet/mlada-nacelnica-lidiane-leite-pobjegla-pred-istragom-hvalila-se-na-instagramu-mogu-kupiti-sto-god-zelim-1050121
2014-04-16
veber-
2014-12-30
Re: Dani Hrvatske u Brazilu...
veber wrote:Ja mislio, vaterpolo.
u korupciji smo jači neg u vaterpolu
Ajmo na pivo.
Dosadno mi je, a nisam solo drinker.
Poludjet cu na GO.
Poludjet cu na GO.
2014-12-30
marcellus wrote:Ovoj je Lovrić Merzel uzor
Ma baš ta ružna olinjala baba može biti uzor ovako zgodnoj Brazilki... uostalom to je i brazilski narodni običaj...pa nismo mi izmislili korupciju iako spadamo među najuspješnije zemlje u tom pogledu..
darth_vader-
2014-04-17
Peri prozore.veber wrote:Ajmo na pivo.
Poludjet cu na GO.
Guest- Guest
Zato imam kucnu pomocnicu. Birao sam stariju, ruzniju kako ne bi dosao u iskusenje kresnut ju. Ova na starost i ruznocu dobije bonus.Eva wrote:Peri prozore.veber wrote:Ajmo na pivo.
Poludjet cu na GO.
2014-12-30
Dogovorio s gospodom.marcellus wrote:Ovoj je Lovrić Merzel uzor
Sutra sam kod tebe
2014-12-30
Marčelo, ja da sam na tvom mjestu, pripazila bih na Vebera švalera. Ovo je prijateljski savjet, a ti kak hoćeš.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
isti kiki, tamo mini trgovina dobije 150 000 dolara, a kod nas poljo apoteka... plus "trgovkinju" pošalje u eu parlament... lik koji ima garđevinsku firmu na papiru a nema ni tačke dobije posao vrijedan 8 milijuna kuna samo da stane na noge, a danas mu nije bed raditi poslove vrijedne i više desetaka milijuna kuna koje mu naravno dodijeli ko drugi nego flajpača koja je eure skladištila u kutiji od cipela... i za nagradu mu sad u prosincu asfaltiraju cestu do kuće i stovarišta... aj bar neka korist da i susjedi ne moraju više gacat po blatu....
2015-08-08
Ok, ok, no hard feelings, i ja sam ga samo prijateljski upozorila da te drži na nišanu!
Guest- Guest
Dani Hrvatske u Brazilu bili su preklani u 6.mjesecu i nisu baš ostali upamćeni po nečem dobrom.
Osim po golim guzicama razmaženih oholica sa Balkana.
Osim po golim guzicama razmaženih oholica sa Balkana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/mlada-nacelnica-lidiane-leite-pobjegla-pred-istragom-hvalila-se-na-instagramu-mogu-kupiti-sto-god-zelim-1050121
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo, ja da sam na tvom mjestu, pripazila bih na Vebera švalera. Ovo je prijateljski savjet, a ti kak hoćeš.
i oko bivše ženske mi se nekaj motal, on i panonac... isto i oko ove zakonite...
Ne bi frendu povalil zensku. Nikad, Stefeka odfrkarim.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo, ja da sam na tvom mjestu, pripazila bih na Vebera švalera. Ovo je prijateljski savjet, a ti kak hoćeš.
i oko bivše ženske mi se nekaj motal, on i panonac... isto i oko ove zakonite...
Bivse su bivse.
2014-12-30
Similar topics
» Puč u Brazilu
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Izrešetalo nigge u Brazilu
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Izrešetalo nigge u Brazilu
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 1 of 1