Film
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Film
Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.prckov wrote:sjedi 2Regoč wrote:Zato sam ja odmah kopipejstal, učiteljice.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~Regoč wrote:Kad imaš jednu ženu s mogućnošću da te ostavi, titraš joj. Kad imaš dvie žene bez mogućnosti da odu, one titraju tebi.maggie13 wrote:Ja ne bih sigurno. Ni da sam musko.Regoč wrote:Ne bih, odao bih se vrlo brzo. A opet, možda bi mi se i svidjelo pa bih ostao.
Uzas zivi.
Sto ce ti se tamo svidit!?
Sigurno ne dvije zene. I jedna vam je
previs
e :-D
Ostvarite pravu...:-D
2014-04-12
ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.prckov wrote:sjedi 2Regoč wrote:Zato sam ja odmah kopipejstal, učiteljice.
2014-04-19
Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.prckov wrote:
sjedi 2
A, di si ti?
:-))
2014-04-12
Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.maggie13 wrote:Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~Regoč wrote:Kad imaš jednu ženu s mogućnošću da te ostavi, titraš joj. Kad imaš dvie žene bez mogućnosti da odu, one titraju tebi.maggie13 wrote:Ja ne bih sigurno. Ni da sam musko.Regoč wrote:Ne bih, odao bih se vrlo brzo. A opet, možda bi mi se i svidjelo pa bih ostao.
Uzas zivi.
previs
Ajd onda, preživit ću.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.prckov wrote:
sjedi 2
Samo mu Soru ne diraj, i dobričina je.maggie13 wrote:Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:
Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.
malo tu malo tamomaggie13 wrote:Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:samo kazemRegoč wrote:
Ne petljaj mi se u odnošaje s Margaretom.
A, di si ti?
malo podjebavam tu malo tamo
2014-04-19
moja soreRegoč wrote:Samo mu Soru ne diraj, i dobričina je.maggie13 wrote:Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:
samo kazem
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..Regoč wrote:Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.maggie13 wrote:Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~Regoč wrote:Kad imaš jednu ženu s mogućnošću da te ostavi, titraš joj. Kad imaš dvie žene bez mogućnosti da odu, one titraju tebi.maggie13 wrote:Ja ne bih sigurno. Ni da sam musko.Regoč wrote:Ne bih, odao bih se vrlo brzo. A opet, možda bi mi se i svidjelo pa bih ostao.
Uzas zivi.
previs
2014-04-12
dobra sam sa soromRegoč wrote:Samo mu Soru ne diraj, i dobričina je.maggie13 wrote:Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:
samo kazem
2014-04-12
tako sam i mislilaprckov wrote:malo tu malo tamomaggie13 wrote:Nema veze, nisi zao.prckov wrote:ne mogu u mene brzi jezik od pametiRegoč wrote:Slobodno prešuti idući put.prckov wrote:
samo kazem
A, di si ti?
malo podjebavam tu malo tamo
2014-04-12
Ja sam uvjeren da je sve po njenom, a ona tvrdi da nisam ni svjestan koliko je toga po mom. Rekao bih malo, ali zatukla bi me.maggie13 wrote:Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..Regoč wrote:Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.maggie13 wrote:Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~Regoč wrote:Kad imaš jednu ženu s mogućnošću da te ostavi, titraš joj. Kad imaš dvie žene bez mogućnosti da odu, one titraju tebi.maggie13 wrote:
Ja ne bih sigurno. Ni da sam musko.
Uzas zivi.
previs
Između nas, mislim da si ti u pravu.Regoč wrote:Ja sam uvjeren da je sve po njenom, a ona tvrdi da nisam ni svjestan koliko je toga po mom. Rekao bih malo, ali zatukla bi me.maggie13 wrote:Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..Regoč wrote:Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.maggie13 wrote:Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~Regoč wrote:
Kad imaš jednu ženu s mogućnošću da te ostavi, titraš joj. Kad imaš dvie žene bez mogućnosti da odu, one titraju tebi.
2014-04-12
Znao sam!!!maggie13 wrote:Između nas, mislim da si ti u pravu.Regoč wrote:Ja sam uvjeren da je sve po njenom, a ona tvrdi da nisam ni svjestan koliko je toga po mom. Rekao bih malo, ali zatukla bi me.maggie13 wrote:Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..Regoč wrote:Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.maggie13 wrote:
Ajooj, koja frivolna dominacija u pokusaju. :~
ali me nemoj izdatRegoč wrote:Znao sam!!!maggie13 wrote:Između nas, mislim da si ti u pravu.Regoč wrote:Ja sam uvjeren da je sve po njenom, a ona tvrdi da nisam ni svjestan koliko je toga po mom. Rekao bih malo, ali zatukla bi me.maggie13 wrote:Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..Regoč wrote:
Ma žao mi. Dobra mi žena pa nemam srca biti loš prema njoj.
2014-04-12
To je naša tajna.maggie13 wrote:ali me nemoj izdatRegoč wrote:Znao sam!!!maggie13 wrote:Između nas, mislim da si ti u pravu.Regoč wrote:Ja sam uvjeren da je sve po njenom, a ona tvrdi da nisam ni svjestan koliko je toga po mom. Rekao bih malo, ali zatukla bi me.maggie13 wrote:
Očito si joj dobar, čim ona tebe nije izdominirala..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» HVO pomaže film o Gotovini
» Završen film o Jasenovcu
» Civil War 2024 Film
» Bitka za domovinski film
» HVO pomaže film o Gotovini
» Završen film o Jasenovcu
» Civil War 2024 Film
» Bitka za domovinski film
Page 2 of 2