Pukla američka i azijska burza
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pukla američka i azijska burza
Iseljava se radi većih plaćah, sve su drugo mađaronskočetničke laži.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Iseljavaju se radi ovakvih govanah kao ti, između ostalih sranjahRegoč wrote:Iseljava se radi većih plaćah, sve su drugo mađaronskočetničke laži.
Kermit-
2014-04-17
Iseljava se pretezito zbog Hrvatah...
darth_vader-
2014-04-17
Iseljava se radi plaće! A vi serite do mile volje.
Ono kad uništiš budućnost 60% populacije, pa se čudišjasambrend wrote:Iseljava se pretezito zbog Hrvatah...
Kermit-
2014-04-17
o jodaPinochet wrote:pazi , imamo "suficit, "prosječna plaća kao "1100 $ otvara ero teme(možeš mislit, evo cura od 27godina kuka na drugoj temi,) i dalje se iseljava, a šta će tek biti ako se produbi kriza.. u RH baš tako .. neće ostati 2milijuna penzićaasilovski wrote:Još jedna kriza i RH-a će imati 2 mil. penzionera i referenata za tetrisPinochet wrote:smirit se. nije smak svijeta. ove krize najviše uzrokuje tiskanje para, tiskanje para uzrokuje rast dionice i kredita, pa time rast ekonomije(deda), a onda nakon nekog vremena stvori se mjehur i nagomilaju se loše investicije i loši krediti i imaš pad..
međutim bitno je da je dugoročni rast.
u USA je zadnja kriza bila 2008 , završila je 2010. u RH je završila tek 2016, a već je nova kriza na vidiku :D
juce sam bio s netjakom, onim sto je imao bitcoine, veli da ih je u svici sve zamjenio u nekoj banci i kad su uzeli proviziju dobio je 17 020 chf po komadu,
Zar nisi rekao da ti majnaš bitcoine kod daiđe u ManđurijiLeviathan2 wrote:o jodaPinochet wrote:pazi , imamo "suficit, "prosječna plaća kao "1100 $ otvara ero teme(možeš mislit, evo cura od 27godina kuka na drugoj temi,) i dalje se iseljava, a šta će tek biti ako se produbi kriza.. u RH baš tako .. neće ostati 2milijuna penzićaasilovski wrote:Još jedna kriza i RH-a će imati 2 mil. penzionera i referenata za tetrisPinochet wrote:smirit se. nije smak svijeta. ove krize najviše uzrokuje tiskanje para, tiskanje para uzrokuje rast dionice i kredita, pa time rast ekonomije(deda), a onda nakon nekog vremena stvori se mjehur i nagomilaju se loše investicije i loši krediti i imaš pad..
u USA je zadnja kriza bila 2008 , završila je 2010. u RH je završila tek 2016, a već je nova kriza na vidiku :D
juce sam bio s netjakom, onim sto je imao bitcoine, veli da ih je u svici sve zamjenio u nekoj banci i kad su uzeli proviziju dobio je 17 020 chf po komadu,
Kermit-
2014-04-17
lijepo, pozdravi gaLeviathan2 wrote:o jodaPinochet wrote:pazi , imamo "suficit, "prosječna plaća kao "1100 $ otvara ero teme(možeš mislit, evo cura od 27godina kuka na drugoj temi,) i dalje se iseljava, a šta će tek biti ako se produbi kriza.. u RH baš tako .. neće ostati 2milijuna penzićaasilovski wrote:Još jedna kriza i RH-a će imati 2 mil. penzionera i referenata za tetrisPinochet wrote:smirit se. nije smak svijeta. ove krize najviše uzrokuje tiskanje para, tiskanje para uzrokuje rast dionice i kredita, pa time rast ekonomije(deda), a onda nakon nekog vremena stvori se mjehur i nagomilaju se loše investicije i loši krediti i imaš pad..
ugl najlakše ih je mjenjat.. jel platio kakav porez? šta je sa tom lovom? može li je prebaciti u RH, i plaća li kakav porez na to.. mjenjati možeš bilo gdje
Guest- Guest
Dobro je to isplaniro Trumpika; zaposlenost raste, plaće rastu...Regoč wrote:Nije ništa puklo, privrjeda dobro naprjeduje, otvaraju se nova radna mjesta.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
ne seri asila,asilovski wrote:Zar nisi rekao da ti majnaš bitcoine kod daiđe u ManđurijiLeviathan2 wrote:o jodaPinochet wrote:pazi , imamo "suficit, "prosječna plaća kao "1100 $ otvara ero teme(možeš mislit, evo cura od 27godina kuka na drugoj temi,) i dalje se iseljava, a šta će tek biti ako se produbi kriza.. u RH baš tako .. neće ostati 2milijuna penzićaasilovski wrote:Još jedna kriza i RH-a će imati 2 mil. penzionera i referenata za tetrisPinochet wrote:smirit se. nije smak svijeta. ove krize najviše uzrokuje tiskanje para, tiskanje para uzrokuje rast dionice i kredita, pa time rast ekonomije(deda), a onda nakon nekog vremena stvori se mjehur i nagomilaju se loše investicije i loši krediti i imaš pad..
nit sam kad pomislio da kupim bitcoine nit cu pomislit
ajd sad budi dobar, sjedi i vici trst je nas
ne, veli da nije platio nista, nije svicarski drzavljan , valjda zato,Pinochet wrote:lijepo, pozdravi gaLeviathan2 wrote:o jodaPinochet wrote:pazi , imamo "suficit, "prosječna plaća kao "1100 $ otvara ero teme(možeš mislit, evo cura od 27godina kuka na drugoj temi,) i dalje se iseljava, a šta će tek biti ako se produbi kriza.. u RH baš tako .. neće ostati 2milijuna penzićaasilovski wrote:Još jedna kriza i RH-a će imati 2 mil. penzionera i referenata za tetrisPinochet wrote:smirit se. nije smak svijeta. ove krize najviše uzrokuje tiskanje para, tiskanje para uzrokuje rast dionice i kredita, pa time rast ekonomije(deda), a onda nakon nekog vremena stvori se mjehur i nagomilaju se loše investicije i loši krediti i imaš pad..
ugl najlakše ih je mjenjat.. jel platio kakav porez? šta je sa tom lovom? može li je prebaciti u RH, i plaća li kakav porez na to.. mjenjati možeš bilo gdje
al lovu uglavnom ima u svici i u nekoj kineskoj banci
mali je mutan ko povodanj, nece mi otkrit koliko je bitcoina imao, znam da je kupio pocetkom 2012 za 36 000 eura, e sad jel jos sto kupovao poslije nebih znao,
to znam jer mu je stari dao lovu za rodjendan da si kupi pasata a on kupio pasata al stari krs a ostalo bitcoine, stari mu bio popizdio onak opako, kao kurac ces vise dobit od mene i cokoladicu za rodjendan :D
a on prakticki osim odlaska zbog plemena i neide u hr, ima domovnicu al nikad nije vadio hr pasos ni osobnu,
Tako je...vi balkanci i ini ste zivi primjer svega pozitivnog pa i inteligencije...
Nego..daj ti nama reci gdje je odoka nestalo 15tak milijardi dolara,sto u parama sto u gudizima,vlasnistvu RH?
zapravo,nemoj odoka,pokusaj biti precizan..i opcenito kako je Pravosudje za to nezainteresirano..
srati znas,to smo se uvjerili,na najmanji poticaj,no jel znas nesto pametno reci,budemo vidjeli..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» baba pukla
» Pukla i Francuska
» SAD: Rekordna industrijska proizvodnja, rekordna burza, rekordno niska nezaposlenost… a rekli su da je Trump idiot!
» Francuska je pukla ko kokica
» Pukla bomba na Kalemegdanu
» Pukla i Francuska
» SAD: Rekordna industrijska proizvodnja, rekordna burza, rekordno niska nezaposlenost… a rekli su da je Trump idiot!
» Francuska je pukla ko kokica
» Pukla bomba na Kalemegdanu
Page 2 of 2