POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 3. DIO – UVOD U HEGELIJANSKU DIJALEKTIKU
Page 1 of 1
Oni koji su došli nakon Hegela, uvidjeli su golem potencijal u njegovim zaključcima i potom iskoristili njegovu dijalektiku za nešto što nije pronalaženje istine, a što je bila temeljna Hegelova ideja. Iskoristili su je za kreiranje ISTINE koja njima odgovara, a istinito je sve što postoji u SADA i OVDJE – dopalo se to nama ili ne.
http://zvono-istine.org/politika-slobodnog-izbora-3-dio-uvod-hegelijanska-dijalektika/
valter svakim danom sve blize i blize spoznaji :)
navijam za njega
PARTIZANČINO!
TI SI RAVNO IZ PARTIJE PREŠO U HDZ, TI SI PARTIZANČINA!
JOK TI SI I ĆAĆA TI JE BIO, A MOJ JE NA BLEIBURGU SKONČO!!! JA SAM U PARTIJI BIO SAMO ZATO DA VAKULTET POLITIČKIJEH ZNANOSTI MOGU UPISAT!!!
ODGOVOR NA REPLIKU!
PARTIZANČINO!
JOK TI SI I ĆAĆA TI JE BIO, A MOJ JE NA BLEIBURGU SKONČO!!! JA SAM U PARTIJI BIO SAMO ZATO DA VAKULTET POLITIČKIJEH ZNANOSTI MOGU UPISAT!!!
2014-04-12
Re: POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 3. DIO – UVOD U HEGELIJANSKU DIJALEKTIKU
da, taj dio teksta ko da je s ovog foruma prepisivao :Dmaggie13 wrote:REPLIKA GOSPODINE PREDSJEDNIČE!
ODGOVOR NA REPLIKU!
PARTIZANČINO!
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pročitao
Pa treba glupe ljude zajebavati oni to vole da nije tako nebi to dopustili.
Jednostavno
Pa treba glupe ljude zajebavati oni to vole da nije tako nebi to dopustili.
Jednostavno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače formula Problem Solucija Rješenje nije programiranje nego usmjeravanje uma.
Znači ti podsvjesno nešto sam želiš ja to samo usmjerim
Znači ti podsvjesno nešto sam želiš ja to samo usmjerim
2014-04-11
samo sto je ta taktika puno suptilnija nego se cini, jako je tesko detektirat
2014-04-11
da, medjutim um mora bit vec programiran da nesto zeli, onda ga jednostavno usmjerisRayMabus wrote:Npr reklama za hranu i sad kao to je programiranje a ustvari je usmjeravanje jer onaj tvoj osnovni postulat da želiš jesti već postoji sam od sebe
samo odustajanje od zelja je jedan iznimno tezak mentalni trud, medjutim kad se dosegne onda vidis sve u nekom drugom svjetlu
Um je već programiran pošto je um linija komunikacije između duše i materije energije prostora i vremena te drugih i vlastitih ideja a pošto si u tijelu i prvo gledaš preko njega to je osnovni programLeviathan2 wrote:da, medjutim um mora bit vec programiran da nesto zeli, onda ga jednostavno usmjerisRayMabus wrote:Npr reklama za hranu i sad kao to je programiranje a ustvari je usmjeravanje jer onaj tvoj osnovni postulat da želiš jesti već postoji sam od sebe
samo odustajanje od zelja je jedan iznimno tezak mentalni trud, medjutim kad se dosegne onda vidis sve u nekom drugom svjetlu
Počni promatrati svijet kao da nemaš tijelo pa ćeš shvatiti na šta mislim
2014-04-11
Nije uopće pitanje jel tvoj um kao inkarnirano biće programirano ja to mogu i znanstveno dokazati
Ostavit ću te na otoku i ti ćeš počet tražit hranu
Vidiš programiran si
Ostavit ću te na otoku i ti ćeš počet tražit hranu
Vidiš programiran si
2014-04-11
Ako pričaš o programu onda shvati da je to softver skup naredbi za nešto to je program
Znači usmjeravanje a samo programiranje uma stručno gledano je pisanje i uklanjanje programa
Recimo ja ti napišem program da ti jedeš ljude i stavim pečeno prase i sirov leš čovjeka
.
Unatoč logici ti ideš jest sirovog čovjek kraj pečenog praseta
E to ti je PROGRAMIRANJE
Znači usmjeravanje a samo programiranje uma stručno gledano je pisanje i uklanjanje programa
Recimo ja ti napišem program da ti jedeš ljude i stavim pečeno prase i sirov leš čovjeka
.
Unatoč logici ti ideš jest sirovog čovjek kraj pečenog praseta
E to ti je PROGRAMIRANJE
2014-04-11
Po ovoj logici iz teksta hegelovo usmjeravanje ono dvoje ljudi se cjenka na tržnici očito se usmjeravaju a ne programiraju
Nemože te netko programirati usmjeravanjem iako izgleda tako no samo te usmjerio a nije stvorio novi program
Nemože te netko programirati usmjeravanjem iako izgleda tako no samo te usmjerio a nije stvorio novi program
2014-04-11
Programiranje uma samo je jedna grupa manipulacije uma tako da je netočno u tekstu pojam programiranje uma i treba staviti manipulacija uma
Ispod manipulacije uma tj u to spada usmjeravanje uma programiranje uma brisanje memorije uma i drugo
Ispod manipulacije uma tj u to spada usmjeravanje uma programiranje uma brisanje memorije uma i drugo
2014-04-11
Similar topics
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 4. DIO – SINTEZA: TKO ĆE BITI JEBENA STRANKA?
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Radnička Frona vs žice - Žica je uvod u Neoliberalizam
» Strah od izbjeglica kao uvod u agresivni fašizam
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Radnička Frona vs žice - Žica je uvod u Neoliberalizam
» Strah od izbjeglica kao uvod u agresivni fašizam
Page 1 of 1