Strah od izbjeglica kao uvod u agresivni fašizam
Page 1 of 1
Strah od izbjeglica kao uvod u agresivni fašizam
„Naravno da se o grupama, pojedincima i partijama koje zastupaju fašističku kriminalnu ideologiju može govoriti. Ima ih, oni su povezani na širim razinama od EU, redovito se sastaju. Zanimljivo je kako se grupa mladih pronacista iz Hrvatske jako dobro slaže s mladim srbijanskim pronacistima.
„Vidljiva je manipulacija strahom od dolaska neeuropskih migranata. Agresivni fašizam neće tako lako zavesti velike mase, ali one se mogu zavesti strahom. Govoreći o tome da trebamo preduhitriti prijetnju, a prijetnji se kroz godine pripisuje ime, prezime i određeni lik, tada velike mase popuštaju pred agresivnim fašizmom.“ Europska unija, smatra, kroz programe odgoja i obrazovanja to još nije prepoznala i ne želi se s time suočiti. Baš kao ni Hrvatska. „A opasno je zatvarati oči pred onim što uništava humanost, empatiju, solidarnost i iskonsku društvenost. To je pitanje budućnosti društva“, zaključuje sociolog Matić.
http://www.dw.com/hr/za-dom-spremni-la%C5%BEna-povijest-la%C5%BEnih-domoljuba/a-18667094
Neki novi klinci.
„Vidljiva je manipulacija strahom od dolaska neeuropskih migranata. Agresivni fašizam neće tako lako zavesti velike mase, ali one se mogu zavesti strahom. Govoreći o tome da trebamo preduhitriti prijetnju, a prijetnji se kroz godine pripisuje ime, prezime i određeni lik, tada velike mase popuštaju pred agresivnim fašizmom.“ Europska unija, smatra, kroz programe odgoja i obrazovanja to još nije prepoznala i ne želi se s time suočiti. Baš kao ni Hrvatska. „A opasno je zatvarati oči pred onim što uništava humanost, empatiju, solidarnost i iskonsku društvenost. To je pitanje budućnosti društva“, zaključuje sociolog Matić.
http://www.dw.com/hr/za-dom-spremni-la%C5%BEna-povijest-la%C5%BEnih-domoljuba/a-18667094
Neki novi klinci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Strah od izbjeglica kao uvod u agresivni fašizam
Izabereš ekstremnu desnicu i problem izbjeglica riješiš vrlo jednostavno.
Jedna od ideja ....za pocetak :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1487-poskocima-protiv-imigranata
Jedna od ideja ....za pocetak :
Poskocima protiv imigranata
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1487-poskocima-protiv-imigranata
2014-04-11
Da,izaberemo Ružu Tomašić i naselimo kršnu Liku.RayMabus wrote:Izabereš ekstremnu desnicu i problem izbjeglica riješiš vrlo jednostavno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izaberi nekog .....poput mene....al nemoj mene .....mene boli kuac za ovo .....ljudi biraju pa šta izaberu neka ih taj vodi.
2014-04-11
Nisu to nikakve izbjeglice (da jesu, ostali bi u turskoj) nego teroristi koji su dosli sirit islam na zapadu!
lokacija007- Posts : 13
2014-04-18
Ima tu svega i svacega. Treba napravit neki centar di ce se vršit provjera sa posebnim naglaskom na vojno sposobne muške. Žene , djeca i starci nisu zanimljvii ...propusti ....ostali HALT i posebna provjera .....ako nešto smrdi u kombi , zatvorit ih i onda od gore kroz omanju rupu ubacit poskoke i onda ih malo provozat po drumovima pola ure.
2014-04-11
Kurde koji bježe iz irackog i sirijskog Kurdistana netreba primat. Imaju dole državu , teritorij , vojsku , zapad ih naporužava ....Kurdi koji bježe u Evropu pod izlikom rata su dezerteri i tako ih treba tretirati.
Vracat avionima u Kurdistan.
Vracat avionima u Kurdistan.
Last edited by RayMabus on 24/8/2015, 13:31; edited 1 time in total
2014-04-11
Ne mogu ,a da ponovno ne citiram Njegoša:
Kad današnju premislim vijeću,
raspale me užasa plamovi:
isklati se braća među sobom,
a krvnici, jaki i opaki -
zatrijeće sjeme u odivu.
Grdni dane, da te Bog ubije,
koji si me dao na svijetu!
Kad današnju premislim vijeću,
raspale me užasa plamovi:
isklati se braća među sobom,
a krvnici, jaki i opaki -
zatrijeće sjeme u odivu.
Grdni dane, da te Bog ubije,
koji si me dao na svijetu!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Puštanje Todorićevih ljudi je uvod u pravosudnu farsu za naivce
» Dojče vele otkriva:Šta je bio uvod u rat u Jugoslaviji?
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 3. DIO – UVOD U HEGELIJANSKU DIJALEKTIKU
» Radnička Frona vs žice - Žica je uvod u Neoliberalizam
» 'Republika Srpsko Kosovo'bila bi uvod u novi rat na Balkanu
» Dojče vele otkriva:Šta je bio uvod u rat u Jugoslaviji?
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 3. DIO – UVOD U HEGELIJANSKU DIJALEKTIKU
» Radnička Frona vs žice - Žica je uvod u Neoliberalizam
» 'Republika Srpsko Kosovo'bila bi uvod u novi rat na Balkanu
Page 1 of 1