PROVEO EKSPERIMENT NA SAMOM SEBI 'Ubrizgao sam si bakteriju za vječni život. Nisam se prehladio već dvije godine, radim k'o pas, a uopće se ne umaram'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PROVEO EKSPERIMENT NA SAMOM SEBI 'Ubrizgao sam si bakteriju za vječni život. Nisam se prehladio već dvije godine, radim k'o pas, a uopće se ne umaram'
Ovisi šta radi,nek dođe jedan dan pod moju komandu na opg i dva dana neće moći hodati...garant..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: PROVEO EKSPERIMENT NA SAMOM SEBI 'Ubrizgao sam si bakteriju za vječni život. Nisam se prehladio već dvije godine, radim k'o pas, a uopće se ne umaram'
Trinity wrote:Četiri godine bez prehlade ?Yehudi wrote:bogomdani wrote:ebi ga..ako bakterija zavlada,ode farmacija u qrc..
Neće to Rusi nikome dati osim onima koje sami odaberu.
Nadam se da će Mr.Putin dobiti duplu dozu.
140 God. u zdravlju i murosti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero wrote:Izgleda da su mi neku bakteriju ubrizgali već nakon rođenja...
U svakom čovjeku živi 2-3 kilograma bakterija.
Guest- Guest
Vagina i jednjak su tu negdje po sastavu ...
Guest- Guest
Yehudi wrote:Trinity wrote:Četiri godine bez prehlade ?Yehudi wrote:bogomdani wrote:ebi ga..ako bakterija zavlada,ode farmacija u qrc..
Neće to Rusi nikome dati osim onima koje sami odaberu.
Nadam se da će Mr.Putin dobiti duplu dozu.
140 God. u zdravlju i murosti.
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» Da li ste uopće znali što je zaustavilo NATO silu 1999.godine
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» DVIJE GODINE PROSLO OD...
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» Da li ste uopće znali što je zaustavilo NATO silu 1999.godine
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» DVIJE GODINE PROSLO OD...
Page 2 of 2