serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 43
Page 4 of 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: serie A
Složit ćemo se da se nećemo složit...
Da je bar bilo vise Gotovina, a manje Ivića Pasalica, Manolica, Šeksova, Mesića i sličnog sljama...
Jer svima bi nam bilo bolje...
;)
Da je bar bilo vise Gotovina, a manje Ivića Pasalica, Manolica, Šeksova, Mesića i sličnog sljama...
Jer svima bi nam bilo bolje...
;)
Guest- Guest
'Čast Higuainu, Icardiju, Džeki..., ali meni je najviše problema radio Kalinić!'
Kalidou Koulibaly
Guest- Guest
Jel me ovo oci varaju?operw wrote:haha kale bolji od higuauna, icardia i dzeke
:D
Guest- Guest
Ma nisi spomenija Panjdzukica, to mi je bilo čudno...operw wrote:mislio sam da ce imati bolji start i ucinak u milanu. no los je
:D
Guest- Guest
mandzo je postao vise od obicnog igraca. Postao je jedan od idola navijaca status koji rijetko tko dostigne. Odlicno se slazu on i Juve steta je samo sto 2012 nije stigao, no za prave stvari nikad kasno boze kakva prica
Guest- Guest
vjerojatno jos ima onu staru nokiu 3210fridrih_niche wrote:U dobu WhatsApp-a, Viber i Messengera, Bracala je jos na SMS-ovima...
dok ne nabavi 3310
Guest- Guest
Kale izborija penal i asist, cilu utakmicu bija opasnost, ali nema mu tko dodati loptu. Jedan od rijetkih koji vridi u Milanu, a onaj golman toliko razvikani i kao novi Buffon (moš misliti) je teška prevara...
Guest- Guest
AAAAAAAJMOOOOOOO
idem se istusirat obrijat, napravit 100 sklekova zgibova, stavit heineken 0.25 na hladenje i cekat utakmicu
Guest- Guest
Nemoj o.25 ,nisi valjda homoseksualac kao demonski ?
Btw koliki hendikep prognoziras na mocni torinski stroj ?
Btw koliki hendikep prognoziras na mocni torinski stroj ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 4 of 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 43