Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
Nisam ju željela c/p jer mi djeluje turobna, a ja se zezam.kic wrote:
zanimljiva pjesma.. kako kad i gdje..
Guest- Guest
dojde ithuldin, i ode omoh razgovor kvragu
2014-04-16
A lijepo je Kic rekao da ti đavli vire iz rukava :)aben wrote:dojde ithuldin, i ode omoh razgovor kvragu
Guest- Guest
Abene, gledaj večeras Potragu na RTL-u, biti će tema za tebe. Raskid odnosa osobe i države :)
Guest- Guest
ma ni ne zun imun li rtl..
2014-04-16
imun, ali mi je iza škine:)mativka wrote:A, jel imaš tv?:)aben wrote:ma ni ne zun imun li rtl..
2014-04-16
Kako si provodio vrijeme prije pojave interneta?
Jesi li puno čitao knjige?
Imam osjećaj da te tv nikada nije previše zanimao.
Guest- Guest
au kontreir,mativka wrote:Kako si provodio vrijeme prije pojave interneta?
jo imun ovisnički karakter, samo se minjo predmet ovisnosti.
prvih dvodeset godin se ne sićun zbog objektivnih razlogov, a kad mi je to dopizdilo otprilike na faksu,
tek unda sun poče čitati jer mi je bilo užasno dosadno (prva je bila znakovita, platonova država:)
i tu negdi između faksa i broadband interneta televizija mi je bila no 1 i gljedo sun je toliko nediskriminatorno da bi mogo dobiti medalju iskoraka, gonga i babe...
2014-04-16
kic wrote:
did u say something lil' lady
:))
Sad cu i ja poput Mativke - koliko km iznad vodene linije zapocinje nebo?
Ako se okrenem naopacke, glava mi je vec uronjena u njega, a voda prijeti izlijevanjem.. Katkada kita boli nebo pa pliva oblacima oprezno i usamljeno..
Guest- Guest
mativka wrote:Neka ih malo. Nek počiste sve nevaljalo za sobom :)Vjetrovnjak wrote:mativka wrote:A, tko si ti?:)Vjetrovnjak wrote:Literarni likovi.
Sve što poželim. Trenutno.. olujni oblaci.
Nastala bi pustos, onda..
Guest- Guest
aben wrote:dojde ithuldin, i ode omoh razgovor kvragu
'Onog dana kad se rodih moj otac mi je kupio 22*.
Jednu godinu nakon toga moja majka ju je mijenjala za violinu.
Deset godina kasnije moja ju je sestra mijenjala za gitaru
i dala je svom mladicu..
koji ju je prodao.
Eto sad znate zasto ne naucih loviti
ili kako svirati glazbeni instrument
ili kako ne postah Wall St. Broker.'
(Ponekad...nepravda)
Guest- Guest
“Those who know that they are profound strive for clarity. Those who would like to seem profound to the crowd strive for obscurity. For the crowd believes that if it cannot see to the bottom of something it must be profound. It is so timid and dislikes going into the water.”
2014-04-16
čitam novine iz 1904. godine koje su tiskane u Puli u vrijeme KuK Austrije.
onako lagana crna kronika evo dve ne-zgode:
6.2.1904 – Dječak Alessandro Defranceschi bio je obliven hladnim znojem, jednostavno više nije mogao, uletio je u prvi portun spustio hlače i obavio veliku nuždu. Na nesreću evo ti vlasnika, Franjo Besek zaprepašteno je gledao maloga jer Alessandro se nije pokakao već opako israo. Besek viče na dječaka koji plače i plače, kad evo stiže mama Defranceschi i uzima u zaštitu olakšalog sina. Stiže i mamima prijateljica Anna Schmidt pa obje započinju svađu s Franjom, samo tu nije kraj sad dolazi gospođa Besek i staje na stranu svog supruga. Istodobno u stan obitelji Besek ušao je nepoznati lopov i ukrao 40 kruna.
vrh! tutto completo od sranja pa do pljačke. kapitalizam tj. slobodna razmjena dobara...
---------
6.2.1906. – Antonio Stua projurio je svojim motociklom ulicom Barbacani i zaustavio se pred kavanom Secession, naručio je piće koje mu je zadivljeni konobar donio, a zatim je mirno polako stigao redarstvenik koji je Antoniju zbog brze i opasne vožnje naplatio 50 kruna kazne.
hahaha....koje šeme...reda mora biti
onako lagana crna kronika evo dve ne-zgode:
6.2.1904 – Dječak Alessandro Defranceschi bio je obliven hladnim znojem, jednostavno više nije mogao, uletio je u prvi portun spustio hlače i obavio veliku nuždu. Na nesreću evo ti vlasnika, Franjo Besek zaprepašteno je gledao maloga jer Alessandro se nije pokakao već opako israo. Besek viče na dječaka koji plače i plače, kad evo stiže mama Defranceschi i uzima u zaštitu olakšalog sina. Stiže i mamima prijateljica Anna Schmidt pa obje započinju svađu s Franjom, samo tu nije kraj sad dolazi gospođa Besek i staje na stranu svog supruga. Istodobno u stan obitelji Besek ušao je nepoznati lopov i ukrao 40 kruna.
vrh! tutto completo od sranja pa do pljačke. kapitalizam tj. slobodna razmjena dobara...
---------
6.2.1906. – Antonio Stua projurio je svojim motociklom ulicom Barbacani i zaustavio se pred kavanom Secession, naručio je piće koje mu je zadivljeni konobar donio, a zatim je mirno polako stigao redarstvenik koji je Antoniju zbog brze i opasne vožnje naplatio 50 kruna kazne.
hahaha....koje šeme...reda mora biti
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50