Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
last goodbye? :^^
šteta što si obrisala post o Outsiderima, pročitao sam ali nisam stigao odgovoriti nikako..
kic wrote:
last goodbye? :^^
šteta što si obrisala post o Outsiderima, pročitao sam ali nisam stigao odgovoriti nikako..
Vidjeh tko je autor pa sam se nasmijala. Zazvucalo je kao da sve to pise ne bi li umanjio znacaj konkurentnih magova. :-D
Guest- Guest
Ali, u principu, dobra je tema. Mislim da se vecina nas vidi outsiderima. Svako imalo osjecajno bice ne uklapa se u danasnje drustvo.
Guest- Guest
ne znam, ja sam jutros imao veliki sastanak s kolegama, i spominjalo se zlo, da li se droga stavlja u vodu možda, pa neke ucjene.. baš se zapitaš, a mnogi nisu ostali ni šokirani spominjanjem takvih stvari vidim, jer drugačije ne mogu objasniti zašto se ljudi ponašaju ovako, ne znam..
lako je misliti o sebi kao posebnome, a ja nisam mogao spavati jer imam osjećaj da sam sudjelovao u otkazu jednoj osobi.. nije bitan san, čak mi ta osoba i zahvaljuje na podršci, valjda ja imam uvrnut način gledanja sveg, svako sudjelovanje kao loš utjecaj..
Vjetrovnjak wrote:Vidjeh tko je autor pa sam se nasmijala. Zazvucalo je kao da sve to pise ne bi li umanjio znacaj konkurentnih magova. :-D
CM je nekakva kolijevka trolanja jer oni su među prvima počeli iskorištavati popularnu kulturu u svoje svrhe, znanstvenu-fantastiku prije sveg, ali i sve ostalo, tako da ako ima bockanja ne mora značiti da je to nešto loše, jer CM sam sebe smatra zlokobnim i mračnim po prirodi, što me istinabog i privuklo tom svijetu kad sam prvi put, davno davno, u ruke dobio Liber Null, ali CM mi se uvijek vraća krož život, to i je moja škola, tako su mi rekli i drugi, ali i zbog konstantnog vraćanja istome znam i sam...
tako da, ta CM djela su često jednostavna pomagala, ali nakrcana i brojnim dizinformacijama, jer što, tek kad naučiš malo crtati npr shvatiš tko je pravi umjetnik, a tko je amater, dok si laik može ti i ona amaterska slika izgledati remekdjelom, tako i ovdje, svašta je nabacano jer je to u stvari pravi test, gledati otvorenih očiju s pažnjom, uostalom i sam Peterson je malo okultan kad kaže da je attention sve :)) ne znam je li sve ovo ima smisla što napisah, ali svak ima svoj đir ovdje ionak.. problem je kad magiju počnemo shvaćati kao samo neku arhaičnu igru psihe, ima ona i šire utjecaje jbg..
ki ste to vi?Vjetrovnjak wrote:Ali, u principu, dobra je tema. Mislim da se vecina nas vidi outsiderima. Svako imalo osjecajno bice ne uklapa se u danasnje drustvo.
2014-04-16
ča je to cm?kic wrote:Vjetrovnjak wrote:Vidjeh tko je autor pa sam se nasmijala. Zazvucalo je kao da sve to pise ne bi li umanjio znacaj konkurentnih magova. :-D
CM je nekakva kolijevka trolanja jer oni su među prvima počeli iskorištavati popularnu kulturu u svoje svrhe, znanstvenu-fantastiku prije sveg, ali i sve ostalo, tako da ako ima bockanja ne mora značiti da je to nešto loše, jer CM sam sebe smatra zlokobnim i mračnim po prirodi, što me istinabog i privuklo tom svijetu kad sam prvi put, davno davno, u ruke dobio Liber Null, ali CM mi se uvijek vraća krož život, to i je moja škola, tako su mi rekli i drugi, ali i zbog konstantnog vraćanja istome znam i sam...
tako da, ta CM djela su često jednostavna pomagala, ali nakrcana i brojnim dizinformacijama, jer što, tek kad naučiš malo crtati npr shvatiš tko je pravi umjetnik, a tko je amater, dok si laik može ti i ona amaterska slika izgledati remekdjelom, tako i ovdje, svašta je nabacano jer je to u stvari pravi test, gledati otvorenih očiju s pažnjom, uostalom i sam Peterson je malo okultan kad kaže da je attention sve :)) ne znam je li sve ovo ima smisla što napisah, ali svak ima svoj đir ovdje ionak.. problem je kad magiju počnemo shvaćati kao samo neku arhaičnu igru psihe, ima ona i šire utjecaje jbg..
2014-04-16
chaos magick
ne gledam TV nikak, i sad upalim da vidim ovu epizodu o klasicima s poljskom pjesnikinjom Szymborskom, pa spominju njena "vještičja" sjela gdje bi društvo uvijek usvojila dva pravila, npr ne bi se spominjali muževi i novac, ili nešto drugo svaki put, to me podsjeća na aristokraciju pravu i dvorska pravila..
da nije bilo dvorskih pravila i ograničenja, možda se nikad ne bi rodio balet, i ostali bi uskraćeni za nešto lijepo, čudni su putevi kreacije..
prečito sun vikipediju, i nis uspi razumiti ča je to,
neki folklorni ansambl?
neki folklorni ansambl?
2014-04-16
haha, dobarkic wrote:
chaos magick
ne gledam TV nikak, i sad upalim da vidim ovu epizodu o klasicima s poljskom pjesnikinjom Szymborskom, pa spominju njena "vještičja" sjela gdje bi društvo uvijek usvojila dva pravila, npr ne bi se spominjali muževi i novac, ili nešto drugo svaki put, to me podsjeća na aristokraciju pravu i dvorska pravila..
da nije bilo dvorskih pravila i ograničenja, možda se nikad ne bi rodio balet, i ostali bi uskraćeni za nešto lijepo, čudni su putevi kreacije..
2014-04-12
popizdili ste svi,
di mi je mativka, nju nojviše razumin, a ne razumin je uopće
2014-04-16
aben wrote:popizdili ste svi,
mativkina magija djeluje ! :^^
maggie13 wrote:haha, dobarkic wrote:
chaos magick
da, bilo im je dosadno, o čemu su pričali uopće? xD
šalim se, ali samo mi je palo na um kako danas u druženjima, barem ovim virtualnim, se može pričati o svemu, a ništa nije napeto toliko više.. ljudi vole ograničenja..
ni napeto kako komu.
ali, zoč govoriš o magiji, jo sun misli da si ti ozbiljan čovik
ali, zoč govoriš o magiji, jo sun misli da si ti ozbiljan čovik
2014-04-16
pa pričamo o svemu, a magija je reprogramiranje samog sebe, ali i više od tog.. sve je t o ozbiljno, ali i nije, kao i sve drugo u životu..
najbolje se prebacit na pjevanje pod prozoromkic wrote:maggie13 wrote:haha, dobarkic wrote:
chaos magick
da, bilo im je dosadno, o čemu su pričali uopće? xD
šalim se, ali samo mi je palo na um kako danas u druženjima, barem ovim virtualnim, se može pričati o svemu, a ništa nije napeto toliko više.. ljudi vole ograničenja..
2014-04-12
jo sun misli da je magija juha od krokodislih trepavicakic wrote:
pa pričamo o svemu, a magija je reprogramiranje samog sebe, ali i više od tog.. sve je t o ozbiljno, ali i nije, kao i sve drugo u životu..
2014-04-16
ča je psih?kic wrote:
pa velim, nije sve psih
2014-04-16
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50