Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure...neve wrote:forum nikad ne shvaćam ozbiljno, a još maje preozbiljno, niti vjerujem u sve što ljudi pišupismejker wrote:Kao prvo,sve preozbiljno shvatjas,pa i PRETJERIVANJA U IZRAZIMA.namjernima...
ti si mi naletio, pa sam te mrvicu bocnula... ništa strašno, samo sam malo zla kad sam nenaspavana
malo manje bogomdane pametju..ipak odgovorih kako zasluzujes..posto si kraljica.,.
Guest- Guest
Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
To ti znaci ovo..prejebeno sam zahtjevan ali isto toliko,pa mozda i vise dajem...ne moze bolje,jel???neve wrote:sad bi već mogao za Ostern, Weihnachten je davno prošao.. a čarape bi taman bile gotove do idućeg Božićapismejker wrote:..i da..dok Nefe mi plete čarape,ja polako pečem puricu za vajnaht i zalijevam je cesto pivom i polivom iz tave...
Guest- Guest
sex se naziva zabavom za siromašne, ništa ne košta, pa sam od tebe očekivala puno više elana i entuzijazmaaben wrote:pa, do ka bi seksualnost uopće tribala trajati, do smrti?
desete i dvodesete su sasvin dovoljne za seks, nakon toga su i gobleni bolja opcija
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..neve wrote:pa ok, tebi je ionako pun novčanik najerotičniji prizor koji postojiaben wrote:epikuru?!
da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...
muski sa lovo mse jako dobro osjecaju,jer osjecaju zenske filinge..osjecaju samopuzdanje..
ja svaki tjedan spizdim na shoping i ostalo izmedju 400-500 ojrova..danas 420 da budem tocan..mogu,imam i zasto ne??..volim bauljati media Marktom,ili Saturnom i izmisljati sto bi mi mozda trebalo,a u sustini,ima togfa puno sto mi treba..
iduci tjedan idem kupiti X BOX X..to je oko 500 Ojrova i jos najmenje rucak meni i Rujki,ovo i ono...minimum ce planuti 600-650 ojrova..lijep je taj filing..osjetjas se motjno..
Guest- Guest
.. dok je tvoje isto takvo bockanje epija bilo čista bogomdana pamet?pismejker wrote:Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure...
malo manje bogomdane pametju..ipak odgovorih kako zasluzujes..posto si kraljica.,.
ajde neka
2014-04-12
neve wrote:sex se naziva zabavom za siromašne, ništa ne košta, pa sam od tebe očekivala puno više elana i entuzijazmaaben wrote:pa, do ka bi seksualnost uopće tribala trajati, do smrti?
desete i dvodesete su sasvin dovoljne za seks, nakon toga su i gobleni bolja opcija
Bog s tobom Nefe,to je jako ugodno raditi..oni osjetjaji nadrazivanja...ufffffff,pa gledanja tijela cure,kako ju je Bog lijepo oblikovao i kako je lijepa,i to te jos vise duovno i fizicku uzbudjuje....
Guest- Guest
pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise..neve wrote:.. dok je tvoje isto takvo bockanje epija bilo čista bogomdana pamet?pismejker wrote:Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure...
ajde neka
Guest- Guest
Osim toga,cure u pravilu,kad su u drustvu,kao ne podnose vulgarno izrazavanje,ali nasamo,to ih rajca..naravno.,.malo upoznavanja je potrebno odraditi da se dusi opuste..u seksu,e tu tek da vis izraza....muski bi pocrvenjeli,kako zene znaju biti otvorene..i vulgarne..
Guest- Guest
aben wrote:epikuru?!
da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...
Čo, ja atlet, renesensne erudicije na jahtici....obilazim oko tvog Lukorana...ma e....skinula bi se :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
stvarno bogati ljudi imaju puno više briga i moraju puno više raditi od drugih, ako žele zadržati svoj način života i imovinu, i još unaprijediti to što su steklipismejker wrote:Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..
stres je svakodnevan, praktički rade 24/7, puno imovine znači da se mora voditi računa o puno stvari, plaćati vojsku ljudi koji će tu imovinu održavati, a uz to ide i upravljanje biznisom koje nije lako, pogotovo ne ako postoji jaka konkurencija
ti izgleda govoriš o nasljednicima, onima koji će raskošno i superlagodno živjeti i trošiti zarađeno tuđim trudom i radom, pa dok traje...
2014-04-12
renesansa? to je možda koren tvojih zabludov..epikur37 wrote:aben wrote:epikuru?!
Čo, ja atlet, renesensne erudicije na jahtici....obilazim oko tvog Lukorana...ma e....skinula bi se :)
čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ali atlet, ćo? sa metar sedandeset? zadržimo neku razinu dijaloga, zaboga
2014-04-16
aha, znači taknuo je u tvoj zamišljeni muški primat na forumu i šire u broju oprašenih žena,pismejker wrote:pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise..
pa si morao braniti svoju reputaciju bacanjem sumnje na njegovu sposobnost u krevetu
2014-04-12
aben wrote:renesansa? to je možda koren tvojih zabludov..epikur37 wrote:aben wrote:epikuru?!
čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ali atlet, ćo? sa metar sedandeset? zadržimo neku razinu dijaloga, zaboga
Neve je ok, život ju je vremenom doveo u neku real-političku poziciju :)
što je lipo ...
Atlet nego što...aj sutra sa mnom od Žmirića do Sabunjika i nazad 32 km
2015-08-06
u printzipu si u pravu..isto tako..ovisi koja vrsta posla...vodjenje firme,kao i posjedovanje,ili rizicno ulaganje,razvoj trzista i ubiranje tantijema...neve wrote:stvarno bogati ljudi imaju puno više briga i moraju puno više raditi od drugih, ako žele zadržati svoj način života i imovinu, i još unaprijediti to što su steklipismejker wrote:Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..
stres je svakodnevan, praktički rade 24/7, puno imovine znači da se mora voditi računa o puno stvari, plaćati vojsku ljudi koji će tu imovinu održavati, a uz to ide i upravljanje biznisom koje nije lako, pogotovo ne ako postoji jaka konkurencija
ti izgleda govoriš o nasljednicima, onima koji će raskošno i superlagodno živjeti i trošiti zarađeno tuđim trudom i radom, pa dok traje...
Eto ja,primjer,zivcanio sam ispocetka,sto ce biti...kako si i rekla..dok se nisam resetirao i doveo u red..NIKAKVO NERVIRANJE nece pomoci,niti 24/7 "brinjenje"
Pametni znaju delegirati za sVAKI posel nekoga,a ako je nekom stres potpisati nesto,odnosno odluciti,po pitanju ukupnog usmjerenja posla,e taj nek onda niti ne ulazi u posel,nego odradi svojih 8 sati i bjezi zeni i djeci..
Ljudi vani,na zapadu ,to radevec parstogodina..postoje firme stare 200-300 godina,obiteljske tradicije...i vid cuda,nitko nije poludio..samo na balkanu ne mogu izdrzati pritisak..
da nastavim sa Sebom..jednostavno me boli Kiki,imam dva kredita koja bez problema pokrivam,trosim ko majmune neodgovorni,skuzio sam da mogu masu para ,koji su mi obavezni trosak mjesecni,zaraditi za svega 5 radinh dana,dakle svi krediti,zivot,,ono sto sVE kosta mjesecno i mora se platiti..SVE ostalo dakle daljnjih 16 dana je ono sto mi ostaje na racunu..od toga spizdim 1600-2000 na shopinge,tehnike uglavnom i drvenarija po stanu,pokutjstva..,i jos mi ostane 2000 mindestens,svaki mjesec...
Guest- Guest
Tko je vetji Bumbar na forumu...ma jok...nebitno...nek yebe,nema to nis sa mnom,ali nek se izrazava kao muskarac,ne neki zenski ..kak da kazem..onaj koji se brine sto ce zene o njemu retji...ako se brine-nije dobro...los znak..neve wrote:aha, znači taknuo je u tvoj zamišljeni muški primat na forumu i šire u broju oprašenih žena,pismejker wrote:pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise..
pa si morao braniti svoju reputaciju bacanjem sumnje na njegovu sposobnost u krevetu
Guest- Guest
đizsaben wrote:čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ne skidam se baš tako lako kao što misliš, ali ako se nekome želim skinuti, onda mu se zbilja skidam bez jebenti
2014-04-12
neve wrote:đizsaben wrote:čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ne skidam se baš tako lako kao što misliš, ali ako se nekome želim skinuti, onda mu se zbilja skidam bez jebenti
Ne zamjeri mu, boduli su u ovo doba godine malo ...a...onako, mrzovoljni.
Skini mi se kad tebi bude odgovaralo i bez jebemti ;)
2015-08-06
mmmmmmm lajkam...neve wrote:đizsaben wrote:čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
jos malo pa ce Nefe šaptom pasti...
Guest- Guest
Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja
Kao ja
Koka,Kaxy?Sora wrote:Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja
Guest- Guest
Sora wrote:Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja
Definitivno ne.
:D
Povedi i pimejskera ...baš ste si broj
2015-08-06
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbija počela da "šara" :)
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbija počela da "šara" :)
Page 5 of 11