ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate:  U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad - Page 5 Empty Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad

Post by Guest 3/2/2018, 20:32

neve wrote:
pismejker wrote:Kao prvo,sve preozbiljno shvatjas,pa i PRETJERIVANJA U IZRAZIMA.namjernima...
forum nikad ne shvaćam ozbiljno, a još maje preozbiljno, niti vjerujem u sve što ljudi pišu
ti si mi naletio, pa sam te mrvicu bocnula... ništa strašno, samo sam malo zla kad sam nenaspavana :_| :W
Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure... :clown
malo manje bogomdane pametju..ipak odgovorih kako zasluzujes..posto si kraljica.,. :cleanteeth

Guest
Guest

Back to top Go down

Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate:  U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad - Page 5 Empty Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad

Post by Guest 3/2/2018, 20:33

neve wrote:
pismejker wrote:..i da..dok Nefe mi plete čarape,ja polako pečem puricu za vajnaht i zalijevam je cesto pivom i polivom iz tave... :)
sad bi već mogao za Ostern, Weihnachten je davno prošao.. a čarape bi taman bile gotove do idućeg Božića :D
To ti znaci ovo..prejebeno sam zahtjevan ali isto toliko,pa mozda i vise dajem...ne moze bolje,jel??? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 3/2/2018, 20:44

aben wrote:pa, do ka bi seksualnost uopće tribala trajati, do smrti?
desete i dvodesete su sasvin dovoljne za seks, nakon toga su i gobleni bolja opcija
sex se naziva zabavom za siromašne, ništa ne košta, pa sam od tebe očekivala puno više elana i entuzijazma :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 20:45

neve wrote:
aben wrote:epikuru?!
da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...
pa ok, tebi je ionako pun novčanik najerotičniji prizor koji postoji :]
Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..
muski sa lovo mse jako dobro osjecaju,jer osjecaju zenske filinge..osjecaju samopuzdanje..
ja svaki tjedan spizdim na shoping i ostalo izmedju 400-500 ojrova..danas 420 da budem tocan..mogu,imam i zasto ne??..volim bauljati media Marktom,ili Saturnom i izmisljati sto bi mi mozda trebalo,a u sustini,ima togfa puno sto mi treba..
iduci tjedan idem kupiti X BOX X..to je oko 500 Ojrova i jos najmenje rucak meni i Rujki,ovo i ono...minimum ce planuti 600-650 ojrova..lijep je taj filing..osjetjas se motjno.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 3/2/2018, 20:47

pismejker wrote:Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure... :clown
malo manje bogomdane pametju..ipak odgovorih kako zasluzujes..posto si kraljica.,. :cleanteeth
.. dok je tvoje isto takvo bockanje epija bilo čista bogomdana pamet? B-)
ajde neka
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 20:47

neve wrote:
aben wrote:pa, do ka bi seksualnost uopće tribala trajati, do smrti?
desete i dvodesete su sasvin dovoljne za seks, nakon toga su i gobleni bolja opcija
sex se naziva zabavom za siromašne, ništa ne košta, pa sam od tebe očekivala puno više elana i entuzijazma :P

Bog s tobom Nefe,to je jako ugodno raditi..oni osjetjaji nadrazivanja...ufffffff,pa gledanja tijela cure,kako ju je Bog lijepo oblikovao i kako je lijepa,i to te jos vise duovno i fizicku uzbudjuje.... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 20:48

neve wrote:
pismejker wrote:Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure... :clown
.. dok je tvoje isto takvo bockanje epija bilo čista bogomdana pamet? B-)
ajde neka
pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 20:58

Osim toga,cure u pravilu,kad su u drustvu,kao ne podnose vulgarno izrazavanje,ali nasamo,to ih rajca..naravno.,.malo upoznavanja je potrebno odraditi da se dusi opuste..u seksu,e tu tek da vis izraza....muski bi pocrvenjeli,kako zene znaju biti otvorene..i vulgarne.. :chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 3/2/2018, 20:59

da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...

Čo, ja atlet, renesensne erudicije na jahtici....obilazim oko  tvog Lukorana...ma e....skinula bi se :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 3/2/2018, 21:01

pismejker wrote:Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..
stvarno bogati ljudi imaju puno više briga i moraju puno više raditi od drugih, ako žele zadržati svoj način života i imovinu, i još unaprijediti to što su stekli
stres je svakodnevan, praktički rade 24/7, puno imovine znači da se mora voditi računa o puno stvari, plaćati vojsku ljudi koji će tu imovinu održavati, a uz to ide i upravljanje biznisom koje nije lako, pogotovo ne ako postoji jaka konkurencija
ti izgleda govoriš o nasljednicima, onima koji će raskošno i superlagodno živjeti i trošiti zarađeno tuđim trudom i radom, pa dok traje...
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by aben 3/2/2018, 21:05

epikur37 wrote:

Čo, ja atlet, renesensne erudicije na jahtici....obilazim oko  tvog Lukorana...ma e....skinula bi se :)
renesansa? to je možda koren tvojih zabludov..

čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ali atlet, ćo? sa metar sedandeset? zadržimo neku razinu dijaloga, zaboga

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by neva 3/2/2018, 21:06

pismejker wrote:pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise.. lol!
aha, znači taknuo je u tvoj zamišljeni muški primat na forumu i šire u broju oprašenih žena,
pa si morao braniti svoju reputaciju bacanjem sumnje na njegovu sposobnost u krevetu :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 3/2/2018, 21:07

aben wrote:
epikur37 wrote:

renesansa? to je možda koren tvojih zabludov..

čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ali atlet, ćo? sa metar sedandeset? zadržimo neku razinu dijaloga, zaboga

Neve je ok, život ju je vremenom doveo u neku real-političku poziciju :)

što je lipo ...

Atlet nego što...aj sutra sa mnom od Žmirića do Sabunjika i nazad 32 km
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 21:11

neve wrote:
pismejker wrote:Čuj Nefe..imati puno love jest vrlo afrodizijacki..kujis??..nemas beda,sve platjeno,nemas stresa,ne dirincist tesk oza malu lovu,nisi umoran,pun si energije..samouvjeren si..zene vole likove sa lovom,mirisu im na uspjesne muskarce,a to ih rajca,emotivno,fizicki..
stvarno bogati ljudi imaju puno više briga i moraju puno više raditi od drugih, ako žele zadržati svoj način života i imovinu, i još unaprijediti to što su stekli
stres je svakodnevan, praktički rade 24/7, puno imovine znači da se mora voditi računa o puno stvari, plaćati vojsku ljudi koji će tu imovinu održavati, a uz to ide i upravljanje biznisom koje nije lako, pogotovo ne ako postoji jaka konkurencija
ti izgleda govoriš o nasljednicima, onima koji će raskošno i superlagodno živjeti i trošiti zarađeno tuđim trudom i radom, pa dok traje...
u printzipu si u pravu..isto tako..ovisi koja vrsta posla...vodjenje firme,kao i posjedovanje,ili rizicno ulaganje,razvoj trzista i ubiranje tantijema...

Eto ja,primjer,zivcanio sam ispocetka,sto ce biti...kako si i rekla..dok se nisam resetirao i doveo u red..NIKAKVO NERVIRANJE nece pomoci,niti 24/7 "brinjenje"

Pametni znaju delegirati za sVAKI posel nekoga,a ako je nekom stres potpisati nesto,odnosno odluciti,po pitanju ukupnog usmjerenja posla,e taj nek onda niti ne ulazi u posel,nego odradi svojih 8 sati i bjezi zeni i djeci..

Ljudi vani,na zapadu ,to radevec parstogodina..postoje firme stare 200-300 godina,obiteljske tradicije...i vid cuda,nitko nije poludio..samo na balkanu ne mogu izdrzati pritisak..

da nastavim sa Sebom..jednostavno me boli Kiki,imam dva kredita koja bez problema pokrivam,trosim ko majmune neodgovorni,skuzio sam da mogu masu para ,koji su mi obavezni trosak mjesecni,zaraditi za svega 5 radinh dana,dakle svi krediti,zivot,,ono sto sVE kosta mjesecno i mora se platiti..SVE ostalo dakle daljnjih 16 dana je ono sto mi ostaje na racunu..od toga spizdim 1600-2000 na shopinge,tehnike uglavnom i drvenarija po stanu,pokutjstva..,i jos mi ostane 2000 mindestens,svaki mjesec... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 21:12

neve wrote:
pismejker wrote:pa Epi je prvi poceo..."spavao sa vise cura nego svi mi zajedno"...a bogati..ya samo rokam cure,koliko on ima godina.. i vise.. lol!
aha, znači taknuo je u tvoj zamišljeni muški primat na forumu i šire u broju oprašenih žena,
pa si morao braniti svoju reputaciju bacanjem sumnje na njegovu sposobnost u krevetu :D
Tko je vetji Bumbar na forumu...ma jok...nebitno...nek yebe,nema to nis sa mnom,ali nek se izrazava kao muskarac,ne neki zenski ..kak da kazem..onaj koji se brine sto ce zene o njemu retji...ako se brine-nije dobro...los znak.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 3/2/2018, 21:13

aben wrote:čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
đizs :D
ne skidam se baš tako lako kao što misliš, ali ako se nekome želim skinuti, onda mu se zbilja skidam bez jebenti :W
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 3/2/2018, 21:14

neve wrote:
aben wrote:čuješ, nevista je socijalistica i ljevičarka, ona bi ti se skinula bez jebenti..
ne skidam se baš tako lako kao što misliš, ali ako se nekome želim skinuti, onda mu se zbilja skidam bez jebenti :W

Ne zamjeri mu, boduli su u ovo doba godine malo ...a...onako, mrzovoljni.

Skini mi se kad tebi bude odgovaralo i bez jebemti ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 21:15

neve wrote:
mmmmmmm lajkam... :evilgrin

jos malo pa ce Nefe šaptom pasti... :h5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 3/2/2018, 21:18

Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 21:18

Sora wrote:Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja
Koka,Kaxy? :evilgrin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 3/2/2018, 21:19

Sora wrote:Ovo nije mjesto za dame ..
Kao ja

Definitivno ne.

:D

Povedi i pimejskera ...baš ste si broj
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top