Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
Slušajte mene, spavao sam s više njih nego ste vi piva popili.
hajde? de nam ispričaj ponešto...
Što te zanima, gdje ti treba pomoć?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
hajde? de nam ispričaj ponešto...
Što te zanima, gdje ti treba pomoć?
ne treba meni pomoć nego volim slušat lovačke priče...de malo probaj bit ko muška Žuži Jelinek...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Što te zanima, gdje ti treba pomoć?Gnječ wrote:hajde? de nam ispričaj ponešto...epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
koliko si siguran u svoju muškost?
postoji li mogućnost da se osjećaš neadekvatnim?
Guest- Guest
ex normal wrote:epikur37 wrote:Što te zanima, gdje ti treba pomoć?Gnječ wrote:hajde? de nam ispričaj ponešto...epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
Jako sam siguran.
U toj stavri vrlo sam sposoban, a sport i hedonija to još utvrđuju.
Da, mogao bih hurcom gloginje mlatiti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako obline mogu biti ravne? Zar obline nisu oble?epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
epikur37 wrote:ex normal wrote:epikur37 wrote:Što te zanima, gdje ti treba pomoć?Gnječ wrote:hajde? de nam ispričaj ponešto...epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
Jako sam siguran.
U toj stavri vrlo sam sposoban, a sport i hedonija to još utvrđuju.
Da, mogao bih hurcom gloginje mlatiti :D
non stop si na forumu tako da mi nije jasno kad ti stigneš spavati sa toliko njih nisi rekao da li muških...
Guest- Guest
no no...yeb je nes primitivno,od samog pocetka,i ako je takav i ostao,dobro jest...znamo sto si mislio,ali vec tim cinom uljepsavanja govora si pokazao da nisi onaj nepatvoren divlji muskarac,kad si u krevetu sa curom..epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:Žensko mora biti ravnih i jasnih oblina ali mekano.
vjerujes mi da sa curom nikad nisam spavao...to je za one nedovoljne potencije..pored zgodne cure ja ne mogu spavati..non stop bi yebo...
Spavao je pristojan izraz za to tvoje yebo.
Vi slavonci ste sve primitivniji ko da ste bosanci...mora ti se sve pojasniti...tsss
ne moram ti objasniti,ali te moram nauciti..
Guest- Guest
pa možda se njegov pojam i stil muške nepatvorenosti razlikuju od tvog, pa ne misli da su primitivizam, sirovost i vulgarnost pravi odraz muškostipismejker wrote:no no...yeb je nes primitivno,od samog pocetka,i ako je takav i ostao,dobro jest...znamo sto si mislio,ali vec tim cinom uljepsavanja govora si pokazao da nisi onaj nepatvoren divlji muskarac,kad si u krevetu sa curom..
niti ima potrebu svima, stalno i posvuda pretjerno gurati, hvaliti i napominjati svoju muškost i muževnost, to većinom rade oni koji s tim imaju nekih nesigurnosti i problema
neva- Posts : 4367
2014-04-12
eto,uz to sto ti guras jezik posvuda,jesil spremna obraniti i navodnu tezu o meni..ja sam spreman dokazati da reala stoji iza svega?...neve wrote:pa možda se njegov pojam i stil muške nepatvorenosti razlikuju od tvog, pa ne misli da su primitivizam, sirovost i vulgarnost pravi odraz muškostipismejker wrote:no no...yeb je nes primitivno,od samog pocetka,i ako je takav i ostao,dobro jest...znamo sto si mislio,ali vec tim cinom uljepsavanja govora si pokazao da nisi onaj nepatvoren divlji muskarac,kad si u krevetu sa curom..
niti ima potrebu svima, stalno i posvuda pretjerno gurati, hvaliti i napominjati svoju muškost i muževnost, to većinom rade oni koji s tim imaju nekih nesigurnosti i problema
Guest- Guest
a ima neka razlika između mog guranja jezika, tj. komentara na temi, i tvog?pismejker wrote:eto,uz to sto ti guras jezik posvuda,jesil spremna obraniti i navodnu tezu o meni..ja sam spreman dokazati da reala stoji iza svega?...
a da, ja sam žensko, pa po tebi trebam samo sjediti uz peć i štrikati u snježnoj zimskoj večeri
ne bih branila tezu, o tvojim sexualnim megadostignućima već i vrapci sve znaju pa više nije interesantno
više bi me zanimalo što je iza epijeve javne suzdržanosti, intrigantnije je i mogla bih se iznenaditi
2014-04-12
epikuru?!
da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...
da sun žinska, pa ne bi jo do piške uhljebu, ni da mu tribo radi neke medicinske hitnosti...
2014-04-16
neve wrote:a ima neka razlika između mog guranja jezika, tj. komentara na temi, i tvog?pismejker wrote:eto,uz to sto ti guras jezik posvuda,jesil spremna obraniti i navodnu tezu o meni..ja sam spreman dokazati da reala stoji iza svega?...
a da, ja sam žensko, pa po tebi trebam samo sjediti uz peć i štrikati u snježnoj zimskoj večeri
ne bih branila tezu, o tvojim sexualnim megadostignućima već i vrapci sve znaju pa više nije interesantno
više bi me zanimalo što je iza epijeve javne suzdržanosti, intrigantnije je i mogla bih se iznenaditi
Pitjku mater..uvijek me podsjetis da si najpametnija cura na forumu..kapa doli..
Kao prvo,sve preozbiljno shvatjas,pa i PRETJERIVANJA U IZRAZIMA.namjernima...
Peć,hladna zimska noć,vruci earl grey,pred kaminom,pahuljice snijega lelujaju tamnom noci,a Nefe pete zimske carapa meni..
NEPROCJENJIVO...!!!
Opet kazem,kitnjasto izrazavanje..nikom se ne upucavam pa je to jasno...netko se kiti s necim..sve j u sustini bezazleno.jel..
a cuj,vi zene ste jako predvidljive...radoznale..i jako manipulativne...tko nes ocekuje,jako lako zna kakav mamac vam dobaciti...
ja pretjerujem izrazima,jer me cisto boli kiki,i ne zelim nikog "zaintrigirati"..
ako to jos nisi shvatila....cccccc....
Guest- Guest
ni bitno zoč se razbacivoš izrazima,
sve ča moreš dobiti je cringe. ponošoš se ko srbin.
sve ča moreš dobiti je cringe. ponošoš se ko srbin.
2014-04-16
pa ok, tebi je ionako pun novčanik najerotičniji prizor koji postojiaben wrote:epikuru?!
2014-04-12
dajte,najte,moram ose malo nasmijati..drugima..sebi....
Guest- Guest
..i da..dok Nefe mi plete čarape,ja polako pečem puricu za vajnaht i zalijevam je cesto pivom i polivom iz tave...
Guest- Guest
forum nikad ne shvaćam ozbiljno, a još maje preozbiljno, niti vjerujem u sve što ljudi pišupismejker wrote:Kao prvo,sve preozbiljno shvatjas,pa i PRETJERIVANJA U IZRAZIMA.namjernima...
ti si mi naletio, pa sam te mrvicu bocnula... ništa strašno, samo sam malo zla kad sam nenaspavana
2014-04-12
sad bi već mogao za Ostern, Weihnachten je davno prošao.. a čarape bi taman bile gotove do idućeg Božićapismejker wrote:..i da..dok Nefe mi plete čarape,ja polako pečem puricu za vajnaht i zalijevam je cesto pivom i polivom iz tave...
2014-04-12
neve wrote:pa ok, tebi je ionako pun novčanik najerotičniji prizor koji postoji :]:aben wrote:epikuru?!
pa, do ka bi seksualnost uopće tribala trajati, do smrti?
desete i dvodesete su sasvin dovoljne za seks, nakon toga su i gobleni bolja opcija
2014-04-16
Nisi ti mene pocnula..za tren si me podsjetila na neke druge cure...neve wrote:forum nikad ne shvaćam ozbiljno, a još maje preozbiljno, niti vjerujem u sve što ljudi pišupismejker wrote:Kao prvo,sve preozbiljno shvatjas,pa i PRETJERIVANJA U IZRAZIMA.namjernima...
ti si mi naletio, pa sam te mrvicu bocnula... ništa strašno, samo sam malo zla kad sam nenaspavana
malo manje bogomdane pametju..ipak odgovorih kako zasluzujes..posto si kraljica.,.
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbija počela da "šara" :)
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbija počela da "šara" :)
Page 4 of 11