Novakove lazi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novakove lazi
Da barSexual Tyrannosaurus wrote:Isner u pet . Ganci pocinio suicid
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A ‘Sunset’?Desert_fox wrote:Da dodje u one svete dane krajem 80ih i tamo90ihfridrih_niche wrote:Ostavi se mojih Pujanki, jesi me cuooo?!Браћала wrote:Nema veze, živeo je na pujankama...
Najeba bi gadno
Caffe bar crni...
Asti gospe sta je tu bilo stucenih glava
Ka da san gleda obračun kod Ok Corrala svaki dan kroz cile devedesete...
<3
Guest- Guest
Zidove mrtav siisključivi krivac wrote:Strijeljanje za onog tko je otvorija temu o ovom nebitnom liku...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bija san se i ja tukaa tada.fridrih_niche wrote:A ‘Sunset’?Desert_fox wrote:Da dodje u one svete dane krajem 80ih i tamo90ihfridrih_niche wrote:Ostavi se mojih Pujanki, jesi me cuooo?!Браћала wrote:Nema veze, živeo je na pujankama...
Najeba bi gadno
Caffe bar crni...
Asti gospe sta je tu bilo stucenih glava
Ka da san gleda obračun kod Ok Corrala svaki dan kroz cile devedesete...
<3
Lipi dani
Niche radi li jos Orion
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» Laži o A. Zec
» Masne laži
» ISTINE I LAŽI
» Predizborne lazi
» Laži o A. Zec
» Masne laži
» ISTINE I LAŽI
» Predizborne lazi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2