fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
Ja, možda za naložit...Leviathan2 wrote:ma ajde, jos je baba za potrosit :Dex normal wrote:
asila, nisi valjda?
Za uštedit briketa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
pa i to izmedju ostalog :DTotenkopf wrote:Ja, možda za naložit...Leviathan2 wrote:ma ajde, jos je baba za potrosit :Dex normal wrote:
asila, nisi valjda?
Za uštedit briketa...
al neki bi bili sretni i to da pojebu .D
red wolf wrote:To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
Ne kužiš da je slobu stavio jer je isto, kako ti kažeš, živio i radio kako misli da je najbolje...........za njega
I ti to ne kužiš..........jeli
Ne triba biti pravnik da bi se skužila nepravda provedena "zakonskim aktima " neke paradržavice
koja omogući 250 obitelji ili pojedinaca da se pljačkom svoga naroda obogate.
Koji dio ti ne razumiš ?
I bolje da prekineš sa serviranjem svojih budalaština tu.
Ti dokaži stotinama tisuća ovršenih, upropaštenim obiteljima itd.................................aj odjeb tupane
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Svi nastoje živjeti kako najbolje znaju...Je li to u skladu sa zakonom ili nije, to ne prosuđujemo ni ti ni ja...To prosuđuje sud...A i tada vrijedi presumpcija nevinosti kako sam @asili, inače pravniku, ovdje napisao...U čemu je problem?Yehudi wrote:red wolf wrote:To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:
Ne kužiš da je slobu stavio jer je isto, kako ti kažeš, živio i radio kako misli da je najbolje...........za njega
I ti to ne kužiš..........jeli
Ne triba biti pravnik da bi se skužila nepravda provedena "zakonskim aktima " neke paradržavice
koja omogući 250 obitelji ili pojedinaca da se pljačkom svoga naroda obogate.
Koji dio ti ne razumiš ?
I bolje da prekineš sa serviranjem svojih budalaština tu.
Ti dokaži stotinama tisuća ovršenih, upropaštenim obiteljima itd.................................aj odjeb tupane
red wolf-
2016-02-10
Joj taj odvjetnik
Nego, sta sad šutate mrtvog lava
E jeste hrabri
Nego, sta sad šutate mrtvog lava
E jeste hrabri
Prasac prije...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Prasac prije...
A ono, kad vidiš tu glavu...
Jasno ti je zašto su odvjetnici omraženi...
Doduše, neke mrze i zbog nekih sasvim drugih razloga, al nije tema...
Jasno ti je zašto su odvjetnici omraženi...
Doduše, neke mrze i zbog nekih sasvim drugih razloga, al nije tema...
Svrtala s u grupu s kim si, takav si...i ne mislim na Bujanca pritom...esencija zla, naspram benigne pojave...
darth_vader-
2014-04-17
red wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
pokojan je
Similar topics
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Razišli se Mesić i Milanović zbog različitih pogleda na BiH?!
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Hrvat sa 2 razreda Skole, intelektualac i Opozicija
» Putin je najagresivniji spoljnopolitički protivnik EU
» Razišli se Mesić i Milanović zbog različitih pogleda na BiH?!
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Hrvat sa 2 razreda Skole, intelektualac i Opozicija
» Putin je najagresivniji spoljnopolitički protivnik EU
Page 3 of 3