fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: fiškali: 'Bio je intelektualac širokih pogleda, otvorenog svjetonazora i protivnik svake isključivosti'
Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
Kermit-
2014-04-17
To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
red wolf-
2016-02-10
Dodajte mi škare da se ubijem ..red wolf wrote:To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Masoni su okultna skupina kopja štuje vraga,iako najveći broj njih o tome nema pojma,a osim toga zar nije malo bedasto gledati ozbiljne i uspješne starije ljude u onim pregačama i sa drugim zajebancijama.red wolf wrote:A što je to masonerija tako loše napravila ljudskom društvu?...Inkvizicija?...Spaljivanje ljudi na lomačama?...jastreb wrote:Ma čim je bio mason i još se time hvalio,onda znaš das nije čist.
Zaista moraš biti malo šuknut da bi ovako pravio od sebe budalu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahahahahahahahahahahaha...Nemoj se hvatati nečega što ne razumiješ...Ispadaš smiješan...jastreb wrote:Masoni su okultna skupina kopja štuje vraga,iako najveći broj njih o tome nema pojma,a osim toga zar nije malo bedasto gledati ozbiljne i uspješne starije ljude u onim pregačama i sa drugim zajebancijama.red wolf wrote:A što je to masonerija tako loše napravila ljudskom društvu?...Inkvizicija?...Spaljivanje ljudi na lomačama?...jastreb wrote:Ma čim je bio mason i još se time hvalio,onda znaš das nije čist.
red wolf-
2016-02-10
No, @Jastrebe, da te pitam prijatelju...Čije je djelo inkvizicija...spaljivanje žena i mušlaraca na lomači, javna obezglavljivanja? Masonerije?
red wolf-
2016-02-10
Možda se radi o nekakvom natjecanju u kuhanju?jastreb wrote:Masoni su okultna skupina kopja štuje vraga,iako najveći broj njih o tome nema pojma,a osim toga zar nije malo bedasto gledati ozbiljne i uspješne starije ljude u onim pregačama i sa drugim zajebancijama.red wolf wrote:A što je to masonerija tako loše napravila ljudskom društvu?...Inkvizicija?...Spaljivanje ljudi na lomačama?...jastreb wrote:Ma čim je bio mason i još se time hvalio,onda znaš das nije čist.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Oduvijek, umjesto da je ljude ''luč'' promjene privlačio, ljudi su od ''luči'' u tami bježali...
red wolf-
2016-02-10
''Lučonoša'' je bio buntovnik!!! Ukrao je ''vatru'' (svjetlo) i tu ''vatru'' (svjetlost) dao je ljudima...
red wolf-
2016-02-10
Nadam se da ćete Novi zavjet čitati na malo drugačiji način sada...
red wolf-
2016-02-10
Aj bok...Prijatelji...Čujemo se...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Valja biti oprezan s takvim stvarima...asilovski wrote:Kad imaš Ramo ramljaka koji otvoreno pred nosom pljačka milijarde onda moraš imati masone ko zlikovce, puno lakšered wolf wrote:A što je to masonerija tako loše napravila ljudskom društvu?...Inkvizicija?...Spaljivanje ljudi na lomačama?...jastreb wrote:Ma čim je bio mason i još se time hvalio,onda znaš das nije čist.
Aj odi odlogiraj se...pa se ponovo ulogiraj prstom u utičnicu...
darth_vader-
2014-04-17
red wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:red wolf wrote:U čemu je zapravo problem ovdje?...On je uspio u životu. Radio je i živio kako misli da je najbolje...O pokojnima sve najbolje...
kažeš o mrtvima sve najbolje
Slobodan je pokojni, tako da sve najbolje o njemu
bio je veliki humanista
Guest- Guest
kaja wrote:Dodajte mi škare da se ubijem ..red wolf wrote:To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:
darth_vader-
2014-04-17
red wolf wrote:''Lučonoša'' je bio buntovnik!!! Ukrao je ''vatru'' (svjetlo) i tu ''vatru'' (svjetlost) dao je ljudima...
ma kakav Lučonoša, šta ti pričaš, to je bio Petrolej, on je donio svijetlost
Guest- Guest
ex normal wrote:red wolf wrote:''Lučonoša'' je bio buntovnik!!! Ukrao je ''vatru'' (svjetlo) i tu ''vatru'' (svjetlost) dao je ljudima...
ma kakav Lučonoša, šta ti pričaš, to je bio Petrolej, on je donio svijetlost
svjetlost je ljudima doni rockefeller
*poor mans light*
viva kapitalizam
2014-04-16
Makaze Kajo da mu proburaziš bešikukaja wrote:Dodajte mi škare da se ubijem ..red wolf wrote:To ti tvrdiš...No, je li to istina ili nije...Dokaži...Koliko sam shvatio, ti si pravnik...Ti znaš valjda da je svatko nevin dok mu se suprotno ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom...Zar ne?asilovski wrote:Pa da ti je post debilan i apsurdan jer je Hanžeković uspio tako što je preko udbaških i inih veza pljačkao vlasiti narod, te namještajući zakone, a i radio je za kriminalce, a o mrtvima po zaslugamared wolf wrote:Ne razumijem poantu stavljanja Slobodana Miloševića uz moj komentar...asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
ma ajde, jos je baba za potrosit :Dex normal wrote:
asila, nisi valjda?
Zapravo jedini ostatak od kasnog srednjeg vijeka baroka renesansejastreb wrote:Masoni su okultna skupina kopja štuje vraga,iako najveći broj njih o tome nema pojma,a osim toga zar nije malo bedasto gledati ozbiljne i uspješne starije ljude u onim pregačama i sa drugim zajebancijama.red wolf wrote:A što je to masonerija tako loše napravila ljudskom društvu?...Inkvizicija?...Spaljivanje ljudi na lomačama?...jastreb wrote:Ma čim je bio mason i još se time hvalio,onda znaš das nije čist.
Kermit-
2014-04-17
Ja, možda za naložit...Leviathan2 wrote:ma ajde, jos je baba za potrosit :Dex normal wrote:
asila, nisi valjda?
Za uštedit briketa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Razišli se Mesić i Milanović zbog različitih pogleda na BiH?!
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Hrvat sa 2 razreda Skole, intelektualac i Opozicija
» Putin je najagresivniji spoljnopolitički protivnik EU
» Razišli se Mesić i Milanović zbog različitih pogleda na BiH?!
» The Washington Post: objektivnost je distorzija realnosti diktirana od strane bijelih muskaraca i njihovog svjetonazora
» Hrvat sa 2 razreda Skole, intelektualac i Opozicija
» Putin je najagresivniji spoljnopolitički protivnik EU
Page 2 of 3