Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
dijagram wrote:Vec to je velika razlika, a razlozi su drujciji,usuprotnom imao bih i ja fejs :)
Negacija je prvi stupanj ignoriranja problema.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
Kakvog sad problema, u cemu je problem?Trinity wrote:dijagram wrote:Vec to je velika razlika, a razlozi su drujciji,usuprotnom imao bih i ja fejs :)
Negacija je prvi stupanj ignoriranja problema.
dijagram-
2015-08-09
To je za neku drugu temu, ovu smo već zaspamali. :)
Trinity-
2014-04-17
mogo bi goranko prodavati instrumente :)Trinity wrote:To je za neku drugu temu, ovu smo već zaspamali. :)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Goranko Fižulić: Promidžba masovne emigracije
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» Fižulić: samo države natrpane emigrantima imaju budućnost
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» Fižulić: samo države natrpane emigrantima imaju budućnost
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
Page 3 of 3