Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
Strpi se, nova povijest se uskoro piše.bemliti wrote:hrvatski ili slovenski narod (cime god se smatras) spada u slavene i da di god ides u svijetu za njih si obican filthy slavEroo wrote:Cigani imaju skora pa istu. No, dobro, Slaveni i jesu skoro pa Cigani.bemliti wrote:
to vam je zastava starih slavena, eto vam jeste sad zadovoljni ebala vas zastava
Za nas pismenije je već sada sve jasno. Haplotip I1b*, kome pripadamo, nije slavenski, već starosjedilački.
Znanost, jebiga. Pa ne samo naša, već i svjetska.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Te seljačke mitologije nisu previše bitne, kod svih ti je to na isti kalup, bog neba bog zemlje, sunce tama, borba dobra i zla i to je ta osnova a ostalo su varijacije na istu temu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
šta ti je to? iliri?Eroo wrote:Strpi se, nova povijest se uskoro piše.bemliti wrote:hrvatski ili slovenski narod (cime god se smatras) spada u slavene i da di god ides u svijetu za njih si obican filthy slavEroo wrote:Cigani imaju skora pa istu. No, dobro, Slaveni i jesu skoro pa Cigani.bemliti wrote:
to vam je zastava starih slavena, eto vam jeste sad zadovoljni ebala vas zastava
Za nas pismenije je već sada sve jasno. Haplotip I1b*, kome pripadamo, nije slavenski, već starosjedilački.
Znanost, jebiga. Pa ne samo naša, već i svjetska.
oni su potjerani dole u albaniju od strane slavena koji su naselili ove prostore
Guest- Guest
plava bi trebala bit zastava i onda ona svastika u sredini, tako bi bila najljepšaRayMabus wrote:Nisu, svastika je i na Tibetu i u Finskojbemliti wrote:jebem ti hitlera, sve od slavena uzeliRayMabus wrote:Cigani imaju točak jer su nomadi, Kolovrat ima drugo značenje
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Kolovrat_(znak)
Znak galaktičke federacije, imaju ga svemirski brodovi na sebi, zato se meni sviđa plava zastava i žuti Kolovrat
Plavo je boja neba a žuto je pozitiva
Guest- Guest
Pa plava je boja neba a galaktička federacija je ono svemir dakle nebo a žuto je boja pozitive tako da ono to i je pogođena simbolika
2014-04-11
trebalo bi ozbiljno razmislit da se konacno napravi ta zastava jer slaveni bi u buducnosti mogli zavladat istocnom europomRayMabus wrote:Pa plava je boja neba a galaktička federacija je ono svemir dakle nebo a žuto je boja pozitive tako da ono to i je pogođena simbolika
Guest- Guest
Ha ha ha ja negledam to tako, nisu drugi narodi ništa manje vrjedniji od Slavena, ja to gledam kao duhovnost no s obzirom na najezdu Arapa ovo je dobra šema da im se uputi poruka da su na tuđoj zemljibemliti wrote:trebalo bi ozbiljno razmislit da se konacno napravi ta zastava jer slaveni bi u buducnosti mogli zavladat istocnom europomRayMabus wrote:Pa plava je boja neba a galaktička federacija je ono svemir dakle nebo a žuto je boja pozitive tako da ono to i je pogođena simbolika
2014-04-11
Slaveni su evropski narod, sjeverna Evropa i kad ti to nosiš npr na majici a Arapi su ti u zemlji to je poruka ovima da su samo gosti
2014-04-11
trebalo bi napravit tu zastavu u photoshopu il negdje pa da vidimRayMabus wrote:Slaveni su evropski narod, sjeverna Evropa i kad ti to nosiš npr na majici a Arapi su ti u zemlji to je poruka ovima da su samo gosti
i krenut prodavat takve majice i eto lake love
Guest- Guest
Pa eto čudi me da se to ovi organizatori u Sloveniji nisu sjetili tj tko god dođe takva jedna majica na poklonbemliti wrote:trebalo bi napravit tu zastavu u photoshopu il negdje pa da vidimRayMabus wrote:Slaveni su evropski narod, sjeverna Evropa i kad ti to nosiš npr na majici a Arapi su ti u zemlji to je poruka ovima da su samo gosti
i krenut prodavat takve majice i eto lake love
2014-04-11
Za Slavene u Evropi je samo bitno da nedođe do njemačkog nacionalizma jer će opet ovi radit sranja, blokira ih šta ih je crvena armija pregazila, saveznici im uvalili multikulti i to ih drži u pat poziciji
Ono nije bitno da u Minkenu ima Slavena nego negermana koji blokiraju pojavu nekog njemačkog nacionalizma
Ćim ih tu blokiraš miran si
Ono nije bitno da u Minkenu ima Slavena nego negermana koji blokiraju pojavu nekog njemačkog nacionalizma
2014-04-11
Ako se ikad budu Švabe gurkale vamo na istok onda će to napraviti preko Mađarske tj njihovog nacionalizma
Prekjučer su Srbi Bunjevce proglasili zasebnim narodom a ne Hrvatima
Ja sam se smijao
Prvo možda bolje tako s druge strane tamo je mađarska nacionalna manjina pa će se Slaveni držat skupa
Nekad bolje razmišljati šire
Prekjučer su Srbi Bunjevce proglasili zasebnim narodom a ne Hrvatima
Ja sam se smijao
Prvo možda bolje tako s druge strane tamo je mađarska nacionalna manjina pa će se Slaveni držat skupa
Nekad bolje razmišljati šire
2014-04-11
Vama svima treba biti jasna jedna stvar Ako ikada Njemačka ponovi onaj svoj raih da će iskoristiti mađarski nacionalizam da se potuću sa ostalim narodima ovdje i tako nas sve razjebe
Kurbe su te Švabe
Kurbe su te Švabe
2014-04-11
RayMabus wrote:Za Slavene u Evropi je samo bitno da nedođe do njemačkog nacionalizma jer će opet ovi radit sranja, blokira ih šta ih je crvena armija pregazila, saveznici im uvalili multikulti i to ih drži u pat poziciji
Guest- Guest
To ti je taktika zavadi pa vladaj, onda Švabo češka muda dok se ni svi koljemo kad se izmrcvarimo eto njega on glavni
Zato ja nisam za taj panslovenizam tako nego za neku uniju istočne Europe gdje bi bili svi dakle i Grci i Albanci i Rumunji i Mađari pa onda savez
No ovdje jednostavno ima previše budaletina i dovoljno je da padne na jedno plodno tlo i to je to
Zato ja nisam za taj panslovenizam tako nego za neku uniju istočne Europe gdje bi bili svi dakle i Grci i Albanci i Rumunji i Mađari pa onda savez
No ovdje jednostavno ima previše budaletina i dovoljno je da padne na jedno plodno tlo i to je to
2014-04-11
Ja znam puno više o švabskoj taktici
Znate li da su Švabe u NDH imale gotov plan kako da pojačaju suprotnosti između muslimana i katolika i tako razbiju poslije NDH
Pazi se Švaba zajebani je to igrač
Zavadi pa vladaj
Znate li da su Švabe u NDH imale gotov plan kako da pojačaju suprotnosti između muslimana i katolika i tako razbiju poslije NDH
Zavadi pa vladaj
2014-04-11
može neki dokaz za ove tvrdnje? prvi put ovo čujemRayMabus wrote:Ja znam puno više o švabskoj taktici
Zavadi pa vladaj
nego zašto bi uopće planirali razbit NDH kad je to njihova marionetska država, mogli bi eventualno pripojit je njemačkoj il tako nešto, čemu razbijanje nečeg što je tvoje
Guest- Guest
Rudolf Kob 1942 godina, opunomoćenik SS za Balkan
Ovdje u tekstu o Hanđar diviziji imaš podatak da je SS to već dugo imao u planu
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/13._SS_oružana_gorska_divizija_"Handschar"
Ovdje u tekstu o Hanđar diviziji imaš podatak da je SS to već dugo imao u planu
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/13._SS_oružana_gorska_divizija_"Handschar"
2014-04-11
Hanđar diviziji je pod njemačkim a ne hrvatskim zapovjedništvo
Rudolf Kob 1942 godina ss opunomoćenik za Balkan piše izvješće i taktiku, tako ti je i nastala hanđar divizija
Rudolf Kob 1942 godina ss opunomoćenik za Balkan piše izvješće i taktiku, tako ti je i nastala hanđar divizija
2014-04-11
Slaveni, Germani i Romani su dosta bliski i izmjesani narodi Europe (sleverne amerike i australije donekle)
omni-
2014-04-12
Zato kad netko plače za podunavskim Švabama koji su bili ss eugen divizija i radili zločine i šta ih je Tito sve potjera neka prvo razmisli
Dobro da ih je išćerao
Dobro da ih je išćerao
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
Page 4 of 6