„Jad Vašem“ u Srbiji
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: „Jad Vašem“ u Srbiji
ne kažu, lagiš. .kažu da ima i jednih i drugih dobrih i loših...dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:
Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.
Ne znam šta bih ti rekao. Pitaj Jevreje. Oni ne misle tako. Kažu da su Hrvati nacisti a Srbi pravednici.
kaošto i jest..nećeš Židova prevariti.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Normalno da ti isto misle. Svako ko stavi čoveka u vreću, nije normalan i potencijalni je nacista ili Hrvat. Kako da zna ovaj za stolom da sutra neće on biti u vreći?omni wrote:Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle. Uzivo su samo bili kuhari, precednik je doduse nosao gajbe.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:
Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.
ne radiš na izgradnji dobrosusjedskih odnosa, k'o predsjednik
Nemoj tako, ti si još napredniji od njega..na forumudzango wrote:On je napredan a ja nisam.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:
Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.
Fala Bogu.
2014-04-12
Kakvo glupo poređenje. Naravno da će da misle isto. Glupa ti punica.crvenkasti wrote:omni wrote:
Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle.
To moja punica govori za sve Srbe.
Pusti da jebavam budalu. Vidiš da se primio.maggie13 wrote:ne kažu, lagiš. .kažu da ima i jednih i drugih dobrih i loših...dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:
On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :D
Ne znam šta bih ti rekao. Pitaj Jevreje. Oni ne misle tako. Kažu da su Hrvati nacisti a Srbi pravednici.
kaošto i jest..nećeš Židova prevariti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nećemo da se vređamo. Na forumu je napredan samo Pižon.maggie13 wrote:Nemoj tako, ti si još napredniji od njega..na forumudzango wrote:On je napredan a ja nisam.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:
Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.
Fala Bogu.
2014-04-19
Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:
Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.
omni-
2014-04-12
dzango wrote:
Glupane! Ne kažu da su Hrvati bili nacisti! Na židovskom popisu nacističkih logora nema Jasenovca.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nazi_concentration_camps
Mi smo posebno. Mi nismo ubijali Židove i Srbe zato što smo nacisti, nego onako.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango na tamponima
2014-04-19
Vreca je nista kakvih ste se sve vi stvari setili, cvecaru :P.dzango wrote:Normalno da ti isto misle. Svako ko stavi čoveka u vreću, nije normalan i potencijalni je nacista ili Hrvat. Kako da zna ovaj za stolom da sutra neće on biti u vreći?omni wrote:Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle. Uzivo su samo bili kuhari, precednik je doduse nosao gajbe.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:
Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:
On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :D
Ne uopšte. Žalim samo za proganjanim i ubijanim Srbima koje ste pobili po logorima i kućnim pragovima. Za ostale me zabole.
ok, ti si pionir dobrih odnosa..neka ti se stranka zove "Džanijevi pioniri"dzango wrote:Nećemo da se vređamo. Na forumu je napredan samo Pižon.maggie13 wrote:Nemoj tako, ti si još napredniji od njega..na forumudzango wrote:On je napredan a ja nisam.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:
Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?
Fala Bogu.
2014-04-12
Lecimo ga bre od lala i ruza sto mu tenkovi pogazise onomad.prckov wrote:dzango na tamponima
omni-
2014-04-12
Mi smo na pragovima i logorima u tuđoj zemlji.dzango wrote:omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:
Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.
Ne uopšte. Žalim samo za proganjanim i ubijanim Srbima koje ste pobili po logorima i kućnim pragovima. Za ostale me zabole.
Pa što ćemo sad? Dokad mislimo o tome?
Dajte popise i idemo dalje.
Ne ponovilo se.
2014-04-12
omni wrote:Vreca je nista kakvih ste se sve vi stvari setili, cvecaru :P.dzango wrote:Normalno da ti isto misle. Svako ko stavi čoveka u vreću, nije normalan i potencijalni je nacista ili Hrvat. Kako da zna ovaj za stolom da sutra neće on biti u vreći?omni wrote:Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle. Uzivo su samo bili kuhari, precednik je doduse nosao gajbe.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:
Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?
Pa sad. Za inventivnost bi ipak trebalo vama dati oskara.
Sta ti imas s tim Srbima ti si lepo drukao sa balkona i bacao cvece. Posle si krenuo da se svetis Ustasama po forumu, u stvarnosti bi pustio govance niz nogavicu ali necemo sada o stvarnosti kad si vec krenuo sa mastanjem.dzango wrote:omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:
Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.
omni-
2014-04-12
maggie13 wrote:Mi smo na pragovima i logorima u tuđoj zemlji.dzango wrote:omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:
Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.
Ne ponovilo se.
A?
2014-04-19
mozda mu zena nedaomni wrote:Lecimo ga bre od lala i ruza sto mu tenkovi pogazise onomad.prckov wrote:dzango na tamponima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nisam bio tu za cveće. Već su me poslali u rat. Možda sledeći put. A gde si ti kao veliki domoljub bio?omni wrote:Sta ti imas s tim Srbima ti si lepo drukao sa balkona i bacao cvece. Posle si krenuo da se svetis Ustasama po forumu, u stvarnosti bi pustio govance niz nogavicu ali necemo sada o stvarnosti kad si vec krenuo sa mastanjem.dzango wrote:omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:omni wrote:
Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.
Samo se ti pravi lud.dzango wrote:maggie13 wrote:Mi smo na pragovima i logorima u tuđoj zemlji.dzango wrote:omni wrote:Bas lijepo da je misljenje Jevreja izbrisalo sve progone, ubijanja, logore i ostalje ljepote koje ste pravili devedesetih :D. Nes ti pravednika :D. No sve je to lijepo samo neka nam ti mozes spavati nocu, da ti cvece ne dolazi u san.dzango wrote:
Ne ponovilo se.
A?
2014-04-12
prckov wrote:mozda mu zena nedaomni wrote:Lecimo ga bre od lala i ruza sto mu tenkovi pogazise onomad.prckov wrote:dzango na tamponima
Ne da. Jebem te nepismena. Ne brini, daju mi i tvoja i moja.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Na skupu HDZ-a puštali snimku razrješenja MOST-ovih ministara, publika u transu
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
Page 3 of 6