„Jad Vašem“ u Srbiji
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: „Jad Vašem“ u Srbiji
Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.maggie13 wrote:samo imena..navodno bi trebala biti njemačka..ovako zvuče afrički..dzango wrote:Ne znam jevrejsko pismo.maggie13 wrote:Daj, prevedi ta imena na izvorna..tu se ne zna 'ko je 'ko, ni kao se zove..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:Može. Velika je Srbija.Eroo wrote:Imalo bi smisla ako bi ga izgradili na Manjači.Sve o jednom trošku.
Last edited by dzango on 31/1/2018, 16:01; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I sto radi tema ovdje? Prije da se obratis psihologu ako te muci bacanje cveca pred tenkove.dzango wrote:To vi vidite sa Nemcima. Ovde je reč o Jevrejima i Srbima.omni wrote:Drzanje ledja je najmanji problem al kad te nacista naziva nacistom e to je vec za pohvalu.dzango wrote:Kad smo kod držanja leđa, zna se ko je ovde hrabar samo kada ga gazda pusti sa lanca. Viđeno i pre 20 godina i mnogo puta pre toga.omni wrote:Nema veze ionako nije namjenjeno nama da to citamo nego lijecenju boljke koju nose duboko u sebi a ta je da su jos samo prije dvadesetak godina i sami bili nacisti koji su se bavili progonima, masovnim ubijanjima i osnivanjima koncentracionih logora, a tu politiku bi i sada proveli samo da im netko drzi ledja. Pranje prljavih gaca na pogresnom mjestu jbg.maggie13 wrote:Daj, prevedi ta imena na izvorna..tu se ne zna 'ko je 'ko, ni kao se zove..
omni-
2014-04-12
On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:Može. Velika je Srbija.Eroo wrote:Imalo bi smisla ako bi ga izgradili na Manjači.Sve o jednom trošku.
omni-
2014-04-12
Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.maggie13 wrote:samo imena..navodno bi trebala biti njemačka..ovako zvuče afrički..dzango wrote:Ne znam jevrejsko pismo.maggie13 wrote:Daj, prevedi ta imena na izvorna..tu se ne zna 'ko je 'ko, ni kao se zove..
Isto što i druge teme. Ne moraš da pišeš na temi ako ti se ne sviđa.omni wrote:I sto radi tema ovdje? Prije da se obratis psihologu ako te muci bacanje cveca pred tenkove.dzango wrote:To vi vidite sa Nemcima. Ovde je reč o Jevrejima i Srbima.omni wrote:Drzanje ledja je najmanji problem al kad te nacista naziva nacistom e to je vec za pohvalu.dzango wrote:Kad smo kod držanja leđa, zna se ko je ovde hrabar samo kada ga gazda pusti sa lanca. Viđeno i pre 20 godina i mnogo puta pre toga.omni wrote:
Nema veze ionako nije namjenjeno nama da to citamo nego lijecenju boljke koju nose duboko u sebi a ta je da su jos samo prije dvadesetak godina i sami bili nacisti koji su se bavili progonima, masovnim ubijanjima i osnivanjima koncentracionih logora, a tu politiku bi i sada proveli samo da im netko drzi ledja. Pranje prljavih gaca na pogresnom mjestu jbg.
2014-04-19
U pravu si, zato i je tamo di je...dzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:Može. Velika je Srbija.Eroo wrote:Imalo bi smisla ako bi ga izgradili na Manjači.Sve o jednom trošku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:Može. Velika je Srbija.Eroo wrote:Imalo bi smisla ako bi ga izgradili na Manjači.Sve o jednom trošku.
2014-04-19
I ti si tamo gde si a kao veliki domoljub.Eroo wrote:U pravu si, zato i je tamo di je...dzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:Može. Velika je Srbija.Eroo wrote:Imalo bi smisla ako bi ga izgradili na Manjači.Sve o jednom trošku.
2014-04-19
Ja osjećam da sam Hrvat. To se ne može glumiti. Vidjelo bi se.
crvenkasti-
2014-04-17
Džango je SrBenda i njemu se to vidi, kako to?crvenkasti wrote:Ja osjećam da sam Hrvat. To se ne može glumiti. Vidjelo bi se.
2016-07-22
Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.dzango wrote:
Može. Velika je Srbija.
omni-
2014-04-12
samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.maggie13 wrote:samo imena..navodno bi trebala biti njemačka..ovako zvuče afrički..dzango wrote:
Ne znam jevrejsko pismo.
ne radiš na izgradnji dobrosusjedskih odnosa, k'o predsjednik
2014-04-12
Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle. Uzivo su samo bili kuhari, precednik je doduse nosao gajbe.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.maggie13 wrote:
samo imena..navodno bi trebala biti njemačka..ovako zvuče afrički..
omni-
2014-04-12
Eroo wrote:Džango je SrBenda i njemu se to vidi, kako to?crvenkasti wrote:Ja osjećam da sam Hrvat. To se ne može glumiti. Vidjelo bi se.
Ne (zna)m. KakO to?
crvenkasti-
2014-04-17
omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.Eroo wrote:
Ti si pravi antifašist, a ne ko ovaj ustašoid Crv-enkasti.
Ne znam šta bih ti rekao. Pitaj Jevreje. Oni ne misle tako. Kažu da su Hrvati nacisti a Srbi pravednici.
omni wrote:
Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle.
To moja punica govori za sve Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
obojica pišu imena na stranom jeziku kako izgovaraju...haha, kako tek ona što se vani obrazovala piše..premijerka..omni wrote:Njega stavi u vrecu a predsjednika za stol i isto ti misle. Uzivo su samo bili kuhari, precednik je doduse nosao gajbe.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:
Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.
2014-04-12
On je napredan a ja nisam.maggie13 wrote:samo vi razumijete.dzango wrote:Original je pisan alefbetom. Ko bi to razumeo?maggie13 wrote:Treba imena pisat u originalu..ovako stvarno nema smisla..džani, pokreni inicijativu.dzango wrote:Zvuče onako kako treba da zvuče i kako se čitaju.maggie13 wrote:
samo imena..navodno bi trebala biti njemačka..ovako zvuče afrički..
Fala Bogu.
2014-04-19
To je zato što se ti četnik unutra još koprca. Zatuči ga do kraja.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Džango je SrBenda i njemu se to vidi, kako to?crvenkasti wrote:Ja osjećam da sam Hrvat. To se ne može glumiti. Vidjelo bi se.
Ne (zna)m. KakO to?
2016-07-22
ne kažu, lagiš. .kažu da ima i jednih i drugih dobrih i loših...dzango wrote:omni wrote:Gubis se vidim, bas lijepo, yebeno je to bacati cvece, drukat na klanje pa onda se hvatati za slamke, Zidove, Njujork i tako. Ali kao sto napisah imaju za to obucene osobe da se razgovara o tim problemima.dzango wrote:Šta ima ja da vas učim da ne budete nacisti? Neka vas mama uči.omni wrote:On placa porez RH i dobro zna kako se ponasa u rl, a ti si tu da nam das do znanja da ne treba da budemo nacisti kao sto si i sam, jelda :Ddzango wrote:
Dobar je Crvenkasti. On najbolje zna kako treba sa vama. Iskustvo jebiga.
Ne znam šta bih ti rekao. Pitaj Jevreje. Oni ne misle tako. Kažu da su Hrvati nacisti a Srbi pravednici.
kaošto i jest..nećeš Židova prevariti.
2014-04-12
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Na skupu HDZ-a puštali snimku razrješenja MOST-ovih ministara, publika u transu
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
Page 2 of 6