Trump: Otpadnički režimi i rivali, uključujući Kinu i Rusiju, ugrožavaju naše interese
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump: Otpadnički režimi i rivali, uključujući Kinu i Rusiju, ugrožavaju naše interese
Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.Eroo wrote:Prvi put da pišem nešto o Trumpu, još najmanje za vrijeme izbora. O Hillary nikad ni riječi.dzango wrote:Već je navikao. Ero menja dresove kako vetar dune. Večera uvek na stolu.epikur37 wrote:Ero, vidimj oplako si Hillary i revno se prilijepio Trumpu o rit:)
A vas dvojica? Slinili za Trumpom ko mali pačići.
Znat će Trump prevrtljivce "nagradit", samo strpljivo.... da se turbo motori zagriju.
Ja sam uvek bio za Trampa da ne bi došla vaša i šiptarska Hilari. Ne bi se ja na tvom mestu mnogo radovao Trampovom "nagrađivanju".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Trump: Otpadnički režimi i rivali, uključujući Kinu i Rusiju, ugrožavaju naše interese
a stodzango wrote:Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.Eroo wrote:Prvi put da pišem nešto o Trumpu, još najmanje za vrijeme izbora. O Hillary nikad ni riječi.dzango wrote:Već je navikao. Ero menja dresove kako vetar dune. Večera uvek na stolu.epikur37 wrote:Ero, vidimj oplako si Hillary i revno se prilijepio Trumpu o rit:)
Znat će Trump prevrtljivce "nagradit", samo strpljivo.... da se turbo motori zagriju.
Ja sam uvek bio za Trampa da ne bi došla vaša i šiptarska Hilari. Ne bi se ja na tvom mestu mnogo radovao Trampovom "nagrađivanju".
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne bih se kladio da će njegovi ISIL, Bakir i ekipa prožći baš najbolje.prckov wrote:a stodzango wrote:Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.Eroo wrote:Prvi put da pišem nešto o Trumpu, još najmanje za vrijeme izbora. O Hillary nikad ni riječi.dzango wrote:Već je navikao. Ero menja dresove kako vetar dune. Večera uvek na stolu.epikur37 wrote:Ero, vidimj oplako si Hillary i revno se prilijepio Trumpu o rit:)
2014-04-19
mislis al kaida, turska, rusija, srbija i bakir?dzango wrote:Ne bih se kladio da će njegovi ISIL, Bakir i ekipa prožći baš najbolje.prckov wrote:a stodzango wrote:Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.Eroo wrote:Prvi put da pišem nešto o Trumpu, još najmanje za vrijeme izbora. O Hillary nikad ni riječi.dzango wrote:
Već je navikao. Ero menja dresove kako vetar dune. Večera uvek na stolu.
2014-04-19
Turskoj i Rusiji ne može ništa. Niti hoće.prckov wrote:mislis al kaida, turska, rusija, srbija i bakir?dzango wrote:Ne bih se kladio da će njegovi ISIL, Bakir i ekipa prožći baš najbolje.prckov wrote:a stodzango wrote:Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.Eroo wrote:
Prvi put da pišem nešto o Trumpu, još najmanje za vrijeme izbora. O Hillary nikad ni riječi.
2014-04-19
a to ti mislis da ce tramp sjebat isil I bakiradzango wrote:Turskoj i Rusiji ne može ništa. Niti hoće.prckov wrote:mislis al kaida, turska, rusija, srbija i bakir?dzango wrote:Ne bih se kladio da će njegovi ISIL, Bakir i ekipa prožći baš najbolje.prckov wrote:a stodzango wrote:
Lažeš Melita. Itekako si navijao za Hilari.
pa nema niko nista protiv toga, naprotiv
2014-04-19
Kako bih ti to rekao. Recimo da će da im izostavi pomoć.prckov wrote:a to ti mislis da ce tramp sjebat isil I bakiradzango wrote:Turskoj i Rusiji ne može ništa. Niti hoće.prckov wrote:mislis al kaida, turska, rusija, srbija i bakir?dzango wrote:Ne bih se kladio da će njegovi ISIL, Bakir i ekipa prožći baš najbolje.prckov wrote:
a sto
pa nema niko nista protiv toga, naprotiv
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izetbegović o Pelješkom mostu: Nije nam cilj zaustaviti gradnju, već braniti naše interese
» Tadic:'Srbija mora osuditi agresiju na Ukrajinu.Rusija je ugrozila nase interese na K9sovu i Metohiji.'
» Kissinger: Rusiju moramo približiti Americi kako bi izolirali Kinu
» Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
» INFORMER :D : VOJNI VRH SAD DOBIO ZELENO SVETLO ZA TAJNI NAPAD NA RUSIJU I KINU
» Tadic:'Srbija mora osuditi agresiju na Ukrajinu.Rusija je ugrozila nase interese na K9sovu i Metohiji.'
» Kissinger: Rusiju moramo približiti Americi kako bi izolirali Kinu
» Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
» INFORMER :D : VOJNI VRH SAD DOBIO ZELENO SVETLO ZA TAJNI NAPAD NA RUSIJU I KINU
Page 3 of 3