Kolinda zove Vučića u Zagreb
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolinda zove Vučića u Zagreb
zato sto muskarci ne mogu radjat >:)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tupane, derpe ne mogu imat djecu, oni ih mogu samo usvojiti (ne smijem koristiti drugi izraz)crvenkasti wrote:tako su hrvati i nastali
;-D
zašto ne bi mogli?
A, prije se nisu bas koristile zamjenske majke :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:zato sto muskarci ne mogu radjat >:)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tupane, derpe ne mogu imat djecu, oni ih mogu samo usvojiti (ne smijem koristiti drugi izraz)crvenkasti wrote:tako su hrvati i nastali
;-D
zašto ne bi mogli?
Ako nisi znala, većina pedera su oženjeni i imaju djecu.
crvenkasti-
2014-04-17
nisam. Zato sto nisam ni bavila se istrazivanjem.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:zato sto muskarci ne mogu radjat >:)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tupane, derpe ne mogu imat djecu, oni ih mogu samo usvojiti (ne smijem koristiti drugi izraz)crvenkasti wrote:tako su hrvati i nastali
;-D
zašto ne bi mogli?
Ako nisi znala, većina pedera su oženjeni i imaju djecu.
A, to je prije bilo. Sto skorije, slobodniji su..sto je u redu :-)
2014-04-12
Kitarović oštro kritičarima posete:
Dosta verbalnog rata
Hrvatska predsedica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je odlučila da zaustavi eskalaciju verbalnog rata koji se događaja nakon što je javnost obavestila da je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zvanično poseti Hrvatsku, te istakla da je taj susret podržao veliki broj građana koji su se javili njenom kabinetu.
ZAGREB - Hrvatska predsedica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je odlučila da zaustavi eskalaciju verbalnog rata koji se događaja nakon što je javnost obavestila da je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zvanično poseti Hrvatsku, te istakla da je taj susret podržao veliki broj građana koji su se javili njenom kabinetu.
"Velika većina hrvatskog i srpskog naroda umorna je od sporova i želi da krene u budućnost", poručila je hrvatska predsednica.
Foto Tanjug Video
i ja bi(h) je malo podrzao )
Dosta verbalnog rata
Hrvatska predsedica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je odlučila da zaustavi eskalaciju verbalnog rata koji se događaja nakon što je javnost obavestila da je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zvanično poseti Hrvatsku, te istakla da je taj susret podržao veliki broj građana koji su se javili njenom kabinetu.
ZAGREB - Hrvatska predsedica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je odlučila da zaustavi eskalaciju verbalnog rata koji se događaja nakon što je javnost obavestila da je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zvanično poseti Hrvatsku, te istakla da je taj susret podržao veliki broj građana koji su se javili njenom kabinetu.
"Velika većina hrvatskog i srpskog naroda umorna je od sporova i želi da krene u budućnost", poručila je hrvatska predsednica.
Foto Tanjug Video
i ja bi(h) je malo podrzao )
Guest- Guest
ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
immortal-
2014-04-16
mortal-joint wrote:ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
sta to znaci biti jeftina
ako joj odgovara, prihvati i kraj
ne mislim na kolindu, uopste
cesto, skoro uvek, nema reprize
zivot ne moze da se premota
Guest- Guest
MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
Ali ovdje je stvarno u pravu. Za odbijanje dijaloga će Hrvatska biti okrivljena i to je Kolinda shvatila.
Hrvatska je u konstantnoj defanzivi i tu je sama kriva. Ja sam uvijek govorio da će nam se povijesni revizionizam obijati vječno o glavu. SVi međunarodni mediji deru po Hrvatskoj i Hrvatima. Možete pričati šta hoćete ali Vučić je uspio radikalno preokrenuti stavove svjetske javnosti u korist Srbije i Srba. I to je uspio a nije ni za milimetar odstupio po pitanju kosova ili odnosa sa Rusijom.
Pa vidite je li se Hrvatskoj isplatilo bespogovorno sluganstvo i poslušnost.
Mogu neki njega ismijavati ali on svoj posao radi dobro.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
Ali ovdje je stvarno u pravu. Za odbijanje dijaloga će Hrvatska biti okrivljena i to je Kolinda shvatila.
Hrvatska je u konstantnoj defanzivi i tu je sama kriva. Ja sam uvijek govorio da će nam se povijesni revizionizam obijati vječno o glavu. SVi međunarodni mediji deru po Hrvatskoj i Hrvatima. Možete pričati šta hoćete ali Vučić je uspio radikalno preokrenuti stavove svjetske javnosti u korist Srbije i Srba. I to je uspio a nije ni za milimetar odstupio po pitanju kosova ili odnosa sa Rusijom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...a da ne govorimo o 'omiljensti' 1991 sto su i pokazali..kad su im hrvate ubijali pred nosom ni
prstom mrdnuli nisu...i kad smo bili najveci 'europljani' zajebavali su...i onda se cude radikalizmu tu...doslo je preko glave nepravde 27 godina
prstom mrdnuli nisu...i kad smo bili najveci 'europljani' zajebavali su...i onda se cude radikalizmu tu...doslo je preko glave nepravde 27 godina
2015-09-08
Očekivano od precjednice, čim je dobila novi draft, zadila ga je za najlonku i pljunula u šake na posao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
Kao da je neko toliko tupav pa da ne konta gdje je kvaka.
A kvaka je neoustaški revizionizam u Hrvaskoj i među Hrvatima uopće. Većina Hrvata to niti shvaća niti želi da shvati koliko nam štete to nanosi. A tek će da nam nanosi.
2015-09-24
ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:ne mislim da je tako jeftinakaja wrote:
U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.
A kvaka je neoustaški revizionizam u Hrvaskoj i među Hrvatima uopće. Većina Hrvata to niti shvaća niti želi da shvati koliko nam štete to nanosi. A tek će da nam nanosi.
2015-09-08
Pričaj ti šta god hoćeš, znam ja to sve ali Hrvati su se upinjali iz petnih žila da još više useru svoju poziciju. Znam ja sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH stranci, i političari i novinari i vojnici. Svi su nas smatrali nacističkim smećem. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:
ne mislim da je tako jeftina
A Hrvati su se svojski trudili da ih uvjere da imaju pravo u takvom razmišljanju.
Zato nas danas jebu svi. PA vi urlajte Za dom spremni i nabacujte se govnima po onima koji su se borili na pravoj strani prij 70 godina i fantazirajte kako to nije bitno i kako to nema veze jer je prošlost i koga kao to zanima.
E moje budale, još ćete vi govana pokusati dok se ne opametite. Ako se ikada opametite.
Koj sramota, Srbija koja je bila izopćenik i osućenik satjerala je Hrvatsku u mišju rupu.
2015-09-24
jbg..zlocini nad hrvatima nisu adekvatno kaznjeni..a upozoravano je da bi to moglo radikalizirat drustvo nije da nijeRingo10 wrote:Pričaj ti šta god hoćeš, znam ja to sve ali Hrvati su se upinjali iz petnih žila da još više useru svoju poziciju. Znam ja sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH stranci, i političari i novinari i vojnici. Svi su nas smatrali nacističkim smećem. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:
MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.
A Hrvati su se svojski trudili da ih uvjere da imaju pravo u takvom razmišljanju.
Zato nas danas jebu svi. PA vi urlajte Za dom spremni i nabacujte se govnima po onima koji su se borili na pravoj strani prij 70 godina i fantazirajte kako to nije bitno i kako to nema veze jer je prošlost i koga kao to zanima.
E moje budale, još ćete vi govana pokusati dok se ne opametite. Ako se ikada opametite.
Koj sramota, Srbija koja je bila izopćenik i osućenik satjerala je Hrvatsku u mišju rupu.
2015-09-08
Znam da nisu. I nikada neće biti. I šta ćemo sad, da vječno talambasamo oko toga pored milijun problema koji su sad važniji od toga.vuksadinare wrote:jbg..zlocini nad hrvatima nisu adekvatno kaznjeni..a upozoravano je da bi to moglo radikalizirat drustvo nije da nijeRingo10 wrote:Pričaj ti šta god hoćeš, znam ja to sve ali Hrvati su se upinjali iz petnih žila da još više useru svoju poziciju. Znam ja sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH stranci, i političari i novinari i vojnici. Svi su nas smatrali nacističkim smećem. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:
glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istina
2015-09-24
jbg...ali tako je..odi reci onim da budem grumb zombijima od roditelja,rodbine nestalih da ima puno vaznijih stvari..od toga...za njih i mnoge nema i bice tako dok ne zapale svjecu na grobu...tebi i meni su djeca na broju njima nisu i to moramo reci dobrim djelom i medjunarodne zajedniceRingo10 wrote:Znam da nisu. I nikada neće biti. I šta ćemo sad, da vječno talambasamo oko toga pored milijun problema koji su sad važniji od toga.vuksadinare wrote:jbg..zlocini nad hrvatima nisu adekvatno kaznjeni..a upozoravano je da bi to moglo radikalizirat drustvo nije da nijeRingo10 wrote:Pričaj ti šta god hoćeš, znam ja to sve ali Hrvati su se upinjali iz petnih žila da još više useru svoju poziciju. Znam ja sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH stranci, i političari i novinari i vojnici. Svi su nas smatrali nacističkim smećem. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:
Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.
2015-09-08
APsolutne pravde nema, nikad je nije bilo i nikad je neće biti. Život teče dalje.vuksadinare wrote:jbg...ali tako je..odi reci onim da budem grumb zombijima od roditelja,rodbine nestalih da ima puno vaznijih stvari..od toga...za njih i mnoge nema i bice tako dok ne zapale svjecu na grobu...tebi i meni su djeca na broju njima nisu i to moramo reci dobrim djelom i medjunarodne zajedniceRingo10 wrote:Znam da nisu. I nikada neće biti. I šta ćemo sad, da vječno talambasamo oko toga pored milijun problema koji su sad važniji od toga.vuksadinare wrote:jbg..zlocini nad hrvatima nisu adekvatno kaznjeni..a upozoravano je da bi to moglo radikalizirat drustvo nije da nijeRingo10 wrote:Pričaj ti šta god hoćeš, znam ja to sve ali Hrvati su se upinjali iz petnih žila da još više useru svoju poziciju. Znam ja sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH stranci, i političari i novinari i vojnici. Svi su nas smatrali nacističkim smećem. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:
ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samar
2015-09-24
MILIJAN Brkić pozdravio je dolazak srpskog predsjednika Aleksandra Vučića u Hrvatsku. Brkić je Srbiju nazvao prijateljskom zemljom, a činjenicu što se Vučić nikada nije ispričao zbog svojih stavova iz devedesetih Brkić nije puno problematizirao.
Štoviše, jedan od ključnih ljudi desnog krila HDZ-a i hrvatske desnice uopće Vučićevo četnikovanje devedesetih i njegove govore po Hrvatskoj uopće nije problematizirao. Štoviše, kazao je kako je Vučić "malo bio zalutao".
"Srbija je naša prijateljska zemlja, susjedna. Gospodin Vučić je u povijesti imao određena iskakanja s puta, malo je bio zalutao, već sam u više navrata to govorio i ne želim sad ponavljati. Mislim da je krajnje vrijeme da spustimo loptu, svi zajedno, i da se prestanemo bavit prošlošću i da jednostavno shvatimo da smo susjedi, da smo naslonjeni jedni na druge, da moramo zajedno živjeti.
vaso glas razuma , @vucko dobio menzes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:ja ti kazem sto je najvise uzrok...istina i meni je pun kurac tih ponizenja iz brisela bilo vec 26,27 godina..a prije sam bio liberalniji orjentiran i to me najvise radikaliziralo..nepravda...i nije to u biti problem..procitao sam jednu dobru kolumnu gle iz ljevicarskog medija gdje kolumnist rekao da su nam iz brisela i njemacke najvise zamjerili iskakanje iz 'regionalne' politike na kojoj se radilo od kraja devedesetih da uspije napose njemacka..i zelja hrvatske da prijedje na bilateralne odnose i takav prijedlog koji je iznjela hdzova vlast njemcima i briselu je bila ko volu samarRingo10 wrote:Ma da, a posebno popravljamo imidž kad 30 ili 40 tisuća urla ZDS, a onda se pravimo blesavi pa objašnjavamo kako su to ljubitelji opere i slične maloumne gluparije što još više iritira.vuksadinare wrote:glec...hrvatska i kad nije slusala i kad je slusala nije bila bas omiljena..ta valjda znas sta su mislili o tudjmanu...u stvari nas je kostalo sto smo htjeli svim sredstvima u eu a nismo bili dobrodosli i onda su ovi postavljali sve moguce i nemoguce uvjete sto je na koncu dobrano i radikaliziralo drustvo koje sevosjecalo ponizeno i posrano nakon pregovora sto na koncu je i istinaRingo10 wrote:MA nije ona jeftina, ne treba tu ženu vrijeđati.mortal-joint wrote:
ne mislim da je tako jeftina
Oglasila se ambasada SAD povodom poziva Kolinde Grabar Kitarović predsedniku Srbije Vučiću
"Ovaj je odnos ključ stabilnosti i napretka čitave regije"
Ambasada SAD u Hrvatskoj pozdravila je odluku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da pozove srpskog kolegu Aleksandra Vučića da zvanično poseti Zagreb, polovinom februara.
"Hrvati su u depresiji, nestaju, a i dalje se hrane ratom": Nemci o hrvatskim uzavrelim strastima
- Drago nam je da vidimo ovaj pozitivni korak. Sjedinjene Američke Države snažno podržavaju poboljšane odnose između Hrvatske i Srbije. Ovaj je odnos ključ stabilnosti i napretka čitave regije - poruka je na zvaničnom Tviter nalogu Ambasade SAD u Zagrebu.
[ltr]
U.S. Embassy Zagreb
@USEmbZagreb
[ltr]Pleased to see this positive step. The U.S. strongly supports improved relations between Croatia and Serbia. This relationship is key to stability and prosperity of the entire region. https://twitter.com/KolindaGK/status/958323492243550209 …[/ltr]
12:07 PM - Jan 31, 2018
22 Replies
44 Retweets
77 likes
Twitter Ads info and privacy
[/ltr]
Predsednica Kitarović je juče saopštila da je pozvala predsednika Srbije Vučića da poseti Zagreb,
evo, vucko, imate problem shvatanja vaseg regiona na sirem planu.
nikako da shvate da se hrvatska nalazi izmedju nemacke i austrije
Guest- Guest
"VUČIĆU ,tek kad serbija isplati 400 miliardi ratne odštete možeš do Zagreba"
Prvi DIO
Naravno ;
KAO PRVO JE TREBALO ISPOŠTIVATI 1996 i SPORAZUM O NORMALIZACIJI ODNOSA TE ISPLATI MEĐUSOBNE RATNE ODŠTETE i to je trebala biti TOČKA POLAZIŠTA i od toga HR NIJE SMJELA ODSTUPITI !
SPORAZUMA -- kojeg ja osobno niti tada niti danas nebih potpisao s HR strane - jer IM NITI tada niti danas - niti sutra - niti ikada neću vjerovati - eto, vidimo kako nam BIZANTINCI iz POZICIJE GUBITNIKA uspješno podmeću već više od 20 godina - a mi " POBJEDNICI " se nismo pomakli s MRTVE TOČKE - TE ISPLATI MEĐUSOBNE RATNE ODŠTETE i to je trebala biti TOČKA POLAZIŠTA i od toga HR NIJE SMIJELA ODSTUPITI !
Koliko godina ja već ovdje pišem ZID i samo ZID - nisu zidovi zađabe --- u konačnici na svijetu ionako NIČE sve više zidova - jer se neke suprostavljene strane nikako ne mogu dogovoriti -- niti će se ikada dogovorit - jer su dijametralno na suprotnim polazištima i stoga treba osigurati miran život unutar vlastite države bez uplitanja izvana - POGOTOVO kada vam je " KOMŠIJA " PIJAVICA koja vas SISA već 100 godina ( imamo mi PIJAVICU zbog takve HR politike i IZNUTRA u obliku stanovitog ETNOigrača PUPKA ) - a priprema postavke da tako nastavi i u idućih 1000 godina - ili, po njihovom skraćenom postupku ;
- da vas kao narod potčini, porobi - da vas kao narod eliminira i istrijebi s područja na kojem oni obitavaju !!!
Predsjednica nije na NIVOU ZADATKA - slaba su tu " JAJA " ona kreće s STEPENICE koja je PRESKOČILA prijašnje stepenice koje su prethodne HR vlade trebale napraviti prema SRBOČETNICIMA ( nabijem ih stoga jer su bili IZDAJICE - nesposobni i plašljivi - ustvari IZDAJICE vlastitog naroda i države ) i ona ustvari pravi POPUST-USLUGU ČETNICIMA !!
Iz svega navedenog ovaj POZIV je potpuni PROMAŠAJ - ništa se opet neće riješiti - srbočetnici kupuju vrijeme i skupljaju pluseve koje im naivni Hrvati širokogrudno poklanjaju u bescjenje a najveću korist će opet izvući BIZANTOČETNICI ----- a blaga kamilica nije dovoljna na teške rane koje vida Hrvatska i njen narod u odnosu na svoga susjeda na čijem čelu su i dalje ČELNICI i SLJEDBENICI ČETNIČKE IDEOLOGIJE - PAMETNOM DOSTA !!
DALI je itko IKADA s HRvatske strane od strane vodećih političara IKADA postavio pitanje - zaključak - odgovor ;
- kako se može priznati država ( i ljudi koji je vode ) na čijem POLITIČKOM ČELU sjede i VODE je ljudi koji su do JUČER UČESTVOVALI u AGRESIJI - ZLOČINIMA i RAZARANJU HR države ???
Zašto je to itko od naših političara priznao takve osobe i zašto ih nismo proglasili nepoželjnima u HR u pokrenuli protiv njih sudske postupke ??
To vam je isto kao da se 45 ubio Hitler u Njemačkoj a na vlasti ostali Goebels, Goering, Kajtel.... -- i ostali VISOKI NACISTI i da ih RUSI i ZAPAD POSTAVE i OSTAVE i dalje na političkim funkcijama i onda s njima polemiziraju idućih godina tko je kriv - gdje su billi zločini , razaranja - tko će platiti ratnu odštetu - ako uopće i hoće ... itd...
--dalje mi se već i GADI pisati !
PLJUC ! xxxx !
Gospodo;
Dokle ćemo se igrati skrivača i PUJ - PIK - NEVAŽI ???
Prava država koja je stvorena na KRVI i ŽRTVI njenih NAJVJERNIJIH podanika MORA se postaviti ČVRSTO i bez kompromisa prema svojim AGRESORIMA bez ikakovog POPUSTA i podilaženja - sve drugo je IZDAJA i PRODAJA -- u konačnici PRAVDA i PRAVEDNOST su na našoj strani - čemu onda popusti ??? !!
PLJUC !!
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović zove Vučića u Hrvatsku, ako donosi lokacije nestalih
» Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
Page 7 of 8