Kolinda zove Vučića u Zagreb
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kolinda zove Vučića u Zagreb
Kolinda "smiruje tenzije", zove Vučića u Zagreb
Zagreb -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala predsednika Srbije Alekandra Vučića da poseti Zagreb u februaru, u jeku zaoštrenih odnosa dveju zemalja.
IZVOR: B92 UTORAK, 30.01.2018. | 13:52
Ona se danas obratila medijima i javnosti Hrvatske povodom sve zaoštrenijih odnosa Srbije i Hrvatske, nastalih zbog međusobnog optuživanja povodom izložbe o Jasenovcu u sedištu UN, koju je otvorio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
Kolinda Grabar Kitarović je danas izjavila da je glavni zadatak Hrvatske zaštita nacionalnih manjina, kako Hrvata u Srbiji tako i Srba u Hrvatskoj. Ona je takođe istakla da će njena zemlja nastojati da sve nesporazume sa susedima rešava mirno i dijalogom, a ukoliko to ne bude bilo moguće, kako kaže, Hrvatska će se obratiti međunarodnim institucijama.
Takođe, pozvala je politički vrh i Hrvatske i Srbije da učine više napora kako bi se tenzije smirile.
Podsetimo, novi diplomatski rat Srbije i Hrvatske započeo je zbog nedavno otvorene izložbe o Jasenovcu u sedištu UN u Njujorku, koju je otvorio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je tom prilikom dao nekoliko izjava "koje su pogodile Hrvatsku".
Potom je u Zagrebu srpskom ambasadoru upućena protestna nota zbog Dačića, koji je, kako je navela hrvatska strana, "indirektno optužio Hrvatsku za rehabilitaciju ustaštva". U protestnoj noti je ocenjeno i da su njegove optužbe neistinite i uvredljive, a navedeno je još i da se sada može postaviti pitanje da li je Srbija zaista zainteresovana za izgradnju dobrosusedskih odnosa.
Hrvatska ministarka spoljnih i evropskih poslova Marija Pejčinović Burić ocenila je da Srbija nema kredibilitet da govori o Jasenovcu dok istovremeno rehabilituje svoje zločince iz Drugog svetskog rata.
PROČITAJ JOŠ
Zagreb -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala predsednika Srbije Alekandra Vučića da poseti Zagreb u februaru, u jeku zaoštrenih odnosa dveju zemalja.
IZVOR: B92 UTORAK, 30.01.2018. | 13:52
Ona se danas obratila medijima i javnosti Hrvatske povodom sve zaoštrenijih odnosa Srbije i Hrvatske, nastalih zbog međusobnog optuživanja povodom izložbe o Jasenovcu u sedištu UN, koju je otvorio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
Kolinda Grabar Kitarović je danas izjavila da je glavni zadatak Hrvatske zaštita nacionalnih manjina, kako Hrvata u Srbiji tako i Srba u Hrvatskoj. Ona je takođe istakla da će njena zemlja nastojati da sve nesporazume sa susedima rešava mirno i dijalogom, a ukoliko to ne bude bilo moguće, kako kaže, Hrvatska će se obratiti međunarodnim institucijama.
Takođe, pozvala je politički vrh i Hrvatske i Srbije da učine više napora kako bi se tenzije smirile.
Podsetimo, novi diplomatski rat Srbije i Hrvatske započeo je zbog nedavno otvorene izložbe o Jasenovcu u sedištu UN u Njujorku, koju je otvorio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je tom prilikom dao nekoliko izjava "koje su pogodile Hrvatsku".
Potom je u Zagrebu srpskom ambasadoru upućena protestna nota zbog Dačića, koji je, kako je navela hrvatska strana, "indirektno optužio Hrvatsku za rehabilitaciju ustaštva". U protestnoj noti je ocenjeno i da su njegove optužbe neistinite i uvredljive, a navedeno je još i da se sada može postaviti pitanje da li je Srbija zaista zainteresovana za izgradnju dobrosusedskih odnosa.
Hrvatska ministarka spoljnih i evropskih poslova Marija Pejčinović Burić ocenila je da Srbija nema kredibilitet da govori o Jasenovcu dok istovremeno rehabilituje svoje zločince iz Drugog svetskog rata.
PROČITAJ JOŠ
Guest- Guest
Re: Kolinda zove Vučića u Zagreb
oko NDH ne mozemo da se dogovorimo
dodji ti kod nas
nisam pristalica da Vucic putuje Zagreb,
ne znam koliko je bezbedno ??
evo, Ljuba, on pise da je jasenovac radni logor ??
jeste, radni, za ustase, da ubijaju srbe, to im je radna obaveza
dodji ti kod nas
evo, Ljuba, on pise da je jasenovac radni logor ??
Guest- Guest
Austrijanci se žele priključiti na kineski put svile, a on ide iz Beograda preko Zagreba. Pa zato mora.
crvenkasti-
2014-04-17
S Kolindom nešto nije u redu u zadnje vrijeme, tako da je svašta moguće.
:) je, bez brige budipizzon wrote:oko NDH ne mozemo da se dogovorimo
dodji ti kod nas
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a možda se ta govna i dogovaraju da se svađaju za javnost, ajmo se sad posvađati oko ustaša i četnika da nas birači vide
2015-08-15
Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
2015-08-15
Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mislisdzango wrote:Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
2015-08-15
100%. Ova pizda jedino zna da bije žene i ništa više. A Kolinda mi deluje stamenije od njega. Još kada bi našli nekog psiho branitelja da ga odradi snajperom...kaja wrote:Mislisdzango wrote:Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
2014-04-19
:)dzango wrote:100%. Ova pizda jedino zna da bije žene i ništa više. A Kolinda mi deluje stamenije od njega. Još kada bi našli nekog psiho branitelja da ga odradi snajperom...kaja wrote:Mislisdzango wrote:Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
Dobro on je debil al ova je glupa plavuša, jede pizzu i gleda tko je zgodan i smijulji se.
Tako da teško je reci ..
2015-08-15
Bolje da pošaljemo Stanojka. On ima pik na Kolindu. Uz to je domaćin čovek i zna kako treba sa ženama. Sigurno je i lepši od onog degenerika.kaja wrote::)dzango wrote:100%. Ova pizda jedino zna da bije žene i ništa više. A Kolinda mi deluje stamenije od njega. Još kada bi našli nekog psiho branitelja da ga odradi snajperom...kaja wrote:Mislisdzango wrote:Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:
U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.
Dobro on je debil al ova je glupa plavuša, jede pizzu i gleda tko je zgodan i smijulji se.
Tako da teško je reci ..
2014-04-19
To sigurno , al munjara bi se navukla onda na srpske čokolade i otvorila ured u Beogradu.dzango wrote:Bolje da pošaljemo Stanojka. On ima pik na Kolindu. Uz to je domaćin čovek i zna kako treba sa ženama. Sigurno je i lepši od onog degenerika.kaja wrote::)dzango wrote:100%. Ova pizda jedino zna da bije žene i ništa više. A Kolinda mi deluje stamenije od njega. Još kada bi našli nekog psiho branitelja da ga odradi snajperom...kaja wrote:Mislisdzango wrote:
Ja se kladim na Kolindu.
Tako da teško je reci ..
Pa bi cardaklije dobile tifus na glavi ..
Znaci zbog opstojnosti RH bolje ne..
2015-08-15
pizzon wrote:evo, Ljuba, on pise da je jasenovac radni logor ??
nisam ti ja drmao kavez,
slabo odrađeno to u logoru, slabo...da smo imali čiču, da označavas sa slovom z, išlo bi bez greške
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ono jest. Još nam samo fali da se i ona uda ovde.kaja wrote:To sigurno , al munjara bi se navukla onda na srpske čokolade i otvorila ured u Beogradu.dzango wrote:Bolje da pošaljemo Stanojka. On ima pik na Kolindu. Uz to je domaćin čovek i zna kako treba sa ženama. Sigurno je i lepši od onog degenerika.kaja wrote::)dzango wrote:100%. Ova pizda jedino zna da bije žene i ništa više. A Kolinda mi deluje stamenije od njega. Još kada bi našli nekog psiho branitelja da ga odradi snajperom...kaja wrote:
Mislis
Tako da teško je reci ..
Pa bi cardaklije dobile tifus na glavi ..
Znaci zbog opstojnosti RH bolje ne..
Tako je govorila N.E., predsjednica gđa KGK
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
tko nas bre zavadi , vol. 2
dakle ovako , nakon odlicnog i pravovremenog odlaska diktatoru , polovicnog rezultata , sto donesose + i dobrog gostovanja u kantonatu , sto dobise jos jedan + sad zove vucka na razgovor , dakle jos jedan +
u malo vremena 3+ koly , past ce snijeg
dakle ovako , nakon odlicnog i pravovremenog odlaska diktatoru , polovicnog rezultata , sto donesose + i dobrog gostovanja u kantonatu , sto dobise jos jedan + sad zove vucka na razgovor , dakle jos jedan +
u malo vremena 3+ koly , past ce snijeg
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
u pravu je dzango..kolinda je bar vidjela kako tenk,oklopni transporter izgledaju iznutra pucala iz automata..bila u vojnickom satoru..nosila uniformu..dok je vucicko imao pusku u rukama ali da je pridrzi seselju...kaja wrote:Mislisdzango wrote:Ja se kladim na Kolindu.kaja wrote:U sumi bi opalio on nju a ne ona njega.dzango wrote:Možda da ga Kolinda pozove da idu zajedno u lov. Pa onda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović zove Vučića u Hrvatsku, ako donosi lokacije nestalih
» Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
Page 1 of 8