Austrija moli Srbiju da je priključe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Austrija moli Srbiju da je priključe
Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Waw..
Pa nacrtano ti je sve na karti, starkeljo dementna.
Ti nećeš morat ić u Beograd po razne dozvole, ali tvoji unuci i praunuci hoće.
Četnici će, ustvari, od nas morati kupovati američki ukapljeni plin iz LNG terminala na Krku.
Jel to onaj plin iz Perzijskog zaljeva što će ići preko Sirije? Kad ode Asad?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Iz Katara, a vjerojatno i iz USA. Šuti, samo da ga ima, vidiš da ovaj ruski nije baš nesiguran.crvenkasti wrote:Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:
Pa nacrtano ti je sve na karti, starkeljo dementna.
Ti nećeš morat ić u Beograd po razne dozvole, ali tvoji unuci i praunuci hoće.
Četnici će, ustvari, od nas morati kupovati američki ukapljeni plin iz LNG terminala na Krku.
Taman kad kažeš evo ga, kad ono...samo maketa.
Last edited by Eroo on 30/1/2018, 15:14; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Iz Katara, a vjerojatno i iz USA. Šuti, samo da ga ima, vidiš da ovaj ruski nije baš nesiguran.crvenkasti wrote:Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.
Može li plinovod ić onuda di su Kurdi?
crvenkasti-
2014-04-17
Jedino kroz neprijateljske zemlje ne može. I kroz nestabilne i prevrtljive, također.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Iz Katara, a vjerojatno i iz USA. Šuti, samo da ga ima, vidiš da ovaj ruski nije baš nesiguran.crvenkasti wrote:Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:
2016-07-22
Eroo wrote:Jedino kroz neprijateljske zemlje ne može. I kroz nestabilne i prevrtljive, također.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Iz Katara, a vjerojatno i iz USA. Šuti, samo da ga ima, vidiš da ovaj ruski nije baš nesiguran.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.
Onda ide preko Saudijska Arabije, preko Iraka i Kurdistana (u Siriji), pe preko Turske do Europe.
Onda smo pobijedili!
crvenkasti-
2014-04-17
Čuj, to ne zna ni Putin, a kamo li ja. Možda Vučić zna, ili još bolje Linta, da njega pitamo?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Jedino kroz neprijateljske zemlje ne može. I kroz nestabilne i prevrtljive, također.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Iz Katara, a vjerojatno i iz USA. Šuti, samo da ga ima, vidiš da ovaj ruski nije baš nesiguran.crvenkasti wrote:
Onda ide preko Saudijska Arabije, preko Iraka i Kurdistana (u Siriji), pe preko Turske do Europe.
Onda smo pobijedili!
2016-07-22
Pa rekao si da znaš....
crvenkasti-
2014-04-17
Zaboravio je. Čika Nemac došao po svoje.crvenkasti wrote:Pa rekao si da znaš....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Rekli ne može Južni tok i bi tako.dzango wrote:Zaboravio je. Čika Nemac došao po svoje.crvenkasti wrote:Pa rekao si da znaš....
Nema s Nemcima i Vatikanom zajebancije.
2016-07-22
Šta su rekli za Severni tok 2?dzango wrote:Zaboravio je. Čika Nemac došao po svoje.crvenkasti wrote:Pa rekao si da znaš....
2014-04-19
Ko? Njemci? Oni sve rade po eu propisima, nema tu greške.dzango wrote:Šta su rekli za Severni tok 2?dzango wrote:Zaboravio je. Čika Nemac došao po svoje.crvenkasti wrote:Pa rekao si da znaš....
2016-07-22
Pa sad očito bez Mađarske ništa samo Austrija netreba za tržište Slovačke Češke i Poljskecrvenkasti wrote:Našao sam:
Treba minirat prugu Beograd-Budimpešta, tak da mora ić prek Zagreba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znam da nema greške. Severni tok 2 je po propisima i Poljaci, Ukrajinci i ostali mogu da pizde i pozivaju se na te iste propise koliko hoće.Eroo wrote:Ko? Njemci? Oni sve rade po eu propisima, nema tu greške.dzango wrote:Šta su rekli za Severni tok 2?dzango wrote:Zaboravio je. Čika Nemac došao po svoje.crvenkasti wrote:Pa rekao si da znaš....
2014-04-19
Hamburg Berlin Prag Bratislava Budimpešta Beograd Skoplje Solun
Austrija je tu višak
Austrija je tu višak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbija se nalazi na odličnom ekonomskom putu
31 januar 2018 18:37Srbija se prema oceni predsednika Asocijacije evropskih privrednih komora i predsednika Privredne komore Austrije Kristofa Lajtla, nalazi na odličnom ekonomskom putu i u narednom periodu mogu se očekivati nove investicije iz ove zemlje.
Guest- Guest
Vučić sutra sa predsednikom i kancelarom Austrije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra u zvaničnoj poseti Beču, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena.
BEČ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra u zvaničnoj poseti Beču, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena.
Vučić je večeras, u bečkom hotelu „Saher“, razgovarao sa predstavnicima Privredne komore Austrije i austrijskim privrednicima koji već rade u Srbiji ili žele da investiraju u našoj zemlji.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra u zvaničnoj poseti Beču, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena.
BEČ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra u zvaničnoj poseti Beču, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena.
Vučić je večeras, u bečkom hotelu „Saher“, razgovarao sa predstavnicima Privredne komore Austrije i austrijskim privrednicima koji već rade u Srbiji ili žele da investiraju u našoj zemlji.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Nemački ministar moli građane: "Ne pravite zalihe"
» FBI-a moli Putina da dostavi e-mail-ove Hillary Clinton
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Nemački ministar moli građane: "Ne pravite zalihe"
» FBI-a moli Putina da dostavi e-mail-ove Hillary Clinton
Page 2 of 2