Austrija moli Srbiju da je priključe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Austrija moli Srbiju da je priključe
"Moramo biti deo Puta svile ili zbogom rastu"
Beč -- Ministar saobraćaja Austrije Norbert Hofer istakao je da Austrija mora biti deo najvećeg projekat u ovom trenutku, "Puta svile".
Kako kaže, izostanak bi bio loš po ekonomiju.
"Važno je da Austrija, ali i EU budu deo 'Puta svile' jer će nas u suprotnom zaobići blagostanje i privredni rast", ocenio je on u izlaganju na konferenciji "Komsult" u Beču na kojoj učestvuje i minsitar finansija Srbije Dušan Vujović.
"Put svile", prema njegovim rečima, je jedan od najvažnijih projekata današnjice.
Austrija, kako bi se povezala sa ovim projektom, mora, kako je rekao, raidti na realizaciji projekta izgradnje pruge širokog koloseka, odnosno povezivanja sa istom koji vodi ka istoku.
Hofer je ukazao da je železnički saobarćaj i dalje najefikasniji kako po troškovima tako i po zaštiti životne sredine.
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2018&mm=01&dd=30&nav_id=1352898
-------------------------------
Za nas je kasno, i da ih molimo, ne bi htjeli.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Austrija moli Srbiju da je priključe
Ne mogu više, jebiga...
Hahaha. Kinezi. Šaka riže.
crvenkasti-
2014-04-17
Među organizacijama koje su pod sankcijama američke vlade su i dalje Srpska demokratska stranka (SDS), koja je dio vladajuće većine u BiH, te Četnički ravnogorski pokret.
Haradinaj ništa...... :(
Guest- Guest
kofein wrote:Među organizacijama koje su pod sankcijama američke vlade su i dalje Srpska demokratska stranka (SDS), koja je dio vladajuće većine u BiH, te Četnički ravnogorski pokret.
Jel ide taj put svile kroz Kosovo?
crvenkasti-
2014-04-17
Našao sam:
Treba minirat prugu Beograd-Budimpešta, tak da mora ić prek Zagreba.
crvenkasti-
2014-04-17
"Šaka jada", to sam već čuo, ali šaka riše još ne...crvenkasti wrote:Hahaha. Kinezi. Šaka riže.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I sve će to Beograd gradit? Svaka čast.crvenkasti wrote:Našao sam:
2016-07-22
Eroo wrote:"Šaka jada", to sam već čuo, ali šaka riše još ne...crvenkasti wrote:Hahaha. Kinezi. Šaka riže.
To je dnevna zarada kineskog radnika.
crvenkasti-
2014-04-17
Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
crvenkasti-
2014-04-17
Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
2016-07-22
Nešto manje od srpskih, što jes jes...crvenkasti wrote:Eroo wrote:"Šaka jada", to sam već čuo, ali šaka riše još ne...crvenkasti wrote:Hahaha. Kinezi. Šaka riže.
To je dnevna zarada kineskog radnika.
2016-07-22
Eroo wrote:Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
Pa nacrtano ti je sve na karti, starkeljo dementna.
Ti nećeš morat ić u Beograd po razne dozvole, ali tvoji unuci i praunuci hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
2016-07-22
Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
Četnici će, ustvari, od nas morati kupovati američki ukapljeni plin iz LNG terminala na Krku.
crvenkasti-
2014-04-17
To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
Četnici će, ustvari, od nas morati kupovati američki ukapljeni plin iz LNG terminala na Krku.
2016-07-22
Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Waw..
Njima bi plin pustio đabe...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Waw..crvenkasti wrote:Ustvari sad vidim, Austrijanci moraju molit Zagreb, a Zagreb Beograd. Tak ide taj put.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:Njima bi plin pustio đabe...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Waw..
ok, malo se strpi, dolazimo da se snabdemo
Guest- Guest
Eroo wrote:To im slijedi, ako sam ja dobro upoznat sa opštu sitoVaciju. A jesam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šteta Južnog toka, mogli smo i po plin u Beograd.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Waw..
Jel to onaj plin iz Perzijskog zaljeva što će ići preko Sirije? Kad ode Asad?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Nemački ministar moli građane: "Ne pravite zalihe"
» FBI-a moli Putina da dostavi e-mail-ove Hillary Clinton
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Nemački ministar moli građane: "Ne pravite zalihe"
» FBI-a moli Putina da dostavi e-mail-ove Hillary Clinton
Page 1 of 2