Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
Zaprijetili se ali nisu realizirali.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Jadnici , a sto ne pošalju kazne slovenskim ribarima ?
To su i najavili.
Msm.. sta se prijetiš i ne radiš ništa. Šuti i piši kaznu.
Tako se to radi, kad se radi. A kad se sere onda ovako..lajes a ne radiš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
kaja wrote:Zaprijetili se ali nisu realizirali.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Jadnici , a sto ne pošalju kazne slovenskim ribarima ?
To su i najavili.
Msm.. sta se prijetiš i ne radiš ništa. Šuti i piši kaznu.
Tako se to radi, kad se radi. A kad se sere onda ovako..lajes a ne radiš..
Pa tek su jučer (valjda) stigle kazne crno na bijelo našim ribarima na njihove adrese. Svakako se nije moglo očekivati da naši tako brzo djeluju, ali ako misle ozbiljno, do kraja tjedna bi trebali poslati kazne Slovencima po principu reciprociteta.
Inače mi nije jasno odakle je Joško Klisović koji inače nije uopće glup čovjek izvukao onu priču kako će naše ministarstvo platiti kazne upućene našim ribarima, jer to nitko nikada nije spomenuo kao opciju. Izgleda da je riječ o ponašanju po kojem prvo stvoriš problem pa ga onda rješavaš, sve naravno iz razloga političke propagande. Kontinuirana predizborna kampanja.
Guest- Guest
Netko je spomenuo bespravno sagradene slovenske vikendice...lijepo pali bagere...ako se i predao zahtjev za legalizaciju, nesto se gadno zakompliciralo s papirologijom...ako netko zna, onda nasa administracija zna...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
a tko smi platit kaznu ka da si prizna
koja gadna pozicija za ministra trci-lazi
kaj sereš? ako vlada pristane plaćati kazne to znači da priznaje arbitražu. a ne priznaje, barem za sada ... i zna se zašto. što bi ti ... platio?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
kaj sereš? ako vlada pristane plaćati kazne to znači da priznaje arbitražu. a ne priznaje, barem za sada ... i zna se zašto. što bi ti ... platio?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Totenkopf wrote:On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
taj debotoijusto je fakat pederčina. ne pita koliko ... samo nek mu se utrpa.
2017-10-12
tre wrote:Totenkopf wrote:On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
kaj se ti smiješ đubre jedno staro ... ne znaš ti kak je kad debotoijuste prima kurčine straga i sprijeda.
2017-10-12
Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
2016-11-17
bome neznam :D debo je ko kurton pred sucem i kaže u svoju obranu "gospon sudac mene su navukli"Kavran wrote:tre wrote:Totenkopf wrote:On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:debotoijusto wrote:ae , pomoc napisat zalbu , savudrijo mati
kaj se ti smiješ đubre jedno staro ... ne znaš to kak je dobotoijusteu kad prima kurčine straga i sprijeda.
govinda wrote:Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
dobro da nisi bio prije trideset godina. bokte ...
2017-10-12
tre wrote:bome neznam :D debo je ko kurton pred sucem i kaže u svoju obranu "gospon sudac mene su navukli"Kavran wrote:tre wrote:Totenkopf wrote:On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...Kavran wrote:
kaj se ti smiješ đubre jedno staro ... ne znaš to kak je dobotoijusteu kad prima kurčine straga i sprijeda.
ahaha .. ma odi u kurac ... hahaha ...
2017-10-12
Kavran wrote:tre wrote:bome neznam :D debo je ko kurton pred sucem i kaže u svoju obranu "gospon sudac mene su navukli"Kavran wrote:tre wrote:Totenkopf wrote:
On bi platio i ljubazno zamolio da ga naguze, pribilježivši im jedan + za uslugu...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:Kavran wrote:tre wrote:bome neznam :D debo je ko kurton pred sucem i kaže u svoju obranu "gospon sudac mene su navukli"Kavran wrote:tre wrote:
2017-10-12
sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?Kavran wrote:govinda wrote:Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
2016-11-17
govinda wrote:sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?Kavran wrote:govinda wrote:Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
libo me racku za ribu .... glavna stvar je u međunarodnom pomorskom pravu i onim jebenim poveljama UN-a.
2017-10-12
Jebi ga, sudije rekle da je ovakva granica po pomorskom pravu i poveljama UN...znaci, ribari tjeraju inat slovencima u ime drzave Hrvatske, hrvatski ih politicari ohrabruju u tome, kad ribari dobiju po usima i dodju im kazne, hrvatska vlada i politicari se prave grbavi i kazu necemo mi placati kazne...alan ford..Kavran wrote:govinda wrote:sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?Kavran wrote:govinda wrote:Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
libo me racku za ribu .... glavna stvar je u međunarodnom pomorskom pravu i onim jebenim poveljama UN-a.
2016-11-17
nema to veze sa pomorskim pravima, sud se taj nalazi u hamburgu i slovenci su bježali i još bježe od tog suda ko đavo od križa jer znaju kakva bi presuda bila.ovo je bila neka vrsta arbitraže koja je bila kompromitirana slovenskim potkupljivanjem sudaca i sad bi mi trebali pristati na tu svinjariju i dati slovencima komad mora što im ne pripada.govinda wrote:Jebi ga, sudije rekle da je ovakva granica po pomorskom pravu i poveljama UN...znaci, ribari tjeraju inat slovencima u ime drzave Hrvatske, hrvatski ih politicari ohrabruju u tome, kad ribari dobiju po usima i dodju im kazne, hrvatska vlada i politicari se prave grbavi i kazu necemo mi placati kazne...alan ford..Kavran wrote:govinda wrote:sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?Kavran wrote:govinda wrote:Bio sam u Savudriji prije desetak godina na ljetovanju, znam kako izgleda zaliv i sve to nego me zanima zasto ribari idu na slovenacku stranu (slovenacku po arbitrazi)? NA hrvatskoj strani nema ribe ili?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ovo me pods
i ko se bori za to more? Ribari. Ako Hrvatska Vlada stoji iza tog stava da je taj dio mora hrvatski onda nek stane drzava na tu liniju a ne salju ribare i poslije "mi cemo im pomoci da napisu zalbu"...o tome govorim...ovo me podsjeca na Srbiju i Kosovo..na ponasanje hrvatske vlade mislim..tre wrote:nema to veze sa pomorskim pravima, sud se taj nalazi u hamburgu i slovenci su bježali i još bježe od tog suda ko đavo od križa jer znaju kakva bi presuda bila.ovo je bila neka vrsta arbitraže koja je bila kompromitirana slovenskim potkupljivanjem sudaca i sad bi mi trebali pristati na tu svinjariju i dati slovencima komad mora što im ne pripada.govinda wrote:Jebi ga, sudije rekle da je ovakva granica po pomorskom pravu i poveljama UN...znaci, ribari tjeraju inat slovencima u ime drzave Hrvatske, hrvatski ih politicari ohrabruju u tome, kad ribari dobiju po usima i dodju im kazne, hrvatska vlada i politicari se prave grbavi i kazu necemo mi placati kazne...alan ford..Kavran wrote:govinda wrote:sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?Kavran wrote:
2016-11-17
govinda wrote:ovo me podsi ko se bori za to more? Ribari. Ako Hrvatska Vlada stoji iza tog stava da je taj dio mora hrvatski onda nek stane drzava na tu liniju a ne salju ribare i poslije "mi cemo im pomoci da napisu zalbu"...o tome govorim...ovo me podsjeca na Srbiju i Kosovo..na ponasanje hrvatske vlade mislim..tre wrote:nema to veze sa pomorskim pravima, sud se taj nalazi u hamburgu i slovenci su bježali i još bježe od tog suda ko đavo od križa jer znaju kakva bi presuda bila.ovo je bila neka vrsta arbitraže koja je bila kompromitirana slovenskim potkupljivanjem sudaca i sad bi mi trebali pristati na tu svinjariju i dati slovencima komad mora što im ne pripada.govinda wrote:Jebi ga, sudije rekle da je ovakva granica po pomorskom pravu i poveljama UN...znaci, ribari tjeraju inat slovencima u ime drzave Hrvatske, hrvatski ih politicari ohrabruju u tome, kad ribari dobiju po usima i dodju im kazne, hrvatska vlada i politicari se prave grbavi i kazu necemo mi placati kazne...alan ford..Kavran wrote:govinda wrote:
sto prije trideset? Bio prije desetak godina, ono, nije lose, koliko para toliko i muzike, nego ou cemu je fazon, je li nema ili ima ribe na hrvatskoj strani?
Ribari oduvijek tu ribare. Zašto? Jer je u pitanju zaljev s riječnim ušćem. Svatko tko iti malo zna nešto o ribarstvu, zna i da su ta područja izuzetno bogata ribom, konkretno u ovom slučaju cijenjenim listom kojemu je to idealan okoliš za razmnožavanje jer ima puno sedimenta i pjeskovitog terena koji mu je idealno stanište. Ljudi oduvijek tamo love i sad bi mu neki slovenski pizdek to zabranjivao. E, neće ići. Svatko tko poznaje mentalitet ribara zna da može i do mrtvih tu doći.Ribarstvo je posao za zajebane i čvrste ljude s kojima nema puno zajebancije. Dakle pizdunska država ima svim sredstvima stati iza njih ili nek prestanu glumiti da su država. Alternative i ustupaka tu nema.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Sloboda umjesto smrtne kazne za Gadafijevog sina
» Zablude ćemo plaćati siromaštvom,
» Usluga za uslugu!Suljo je znao za pedofiliju u SPC ali umjesto kazne vladike je nagradio milijunima eura
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Sloboda umjesto smrtne kazne za Gadafijevog sina
» Zablude ćemo plaćati siromaštvom,
» Usluga za uslugu!Suljo je znao za pedofiliju u SPC ali umjesto kazne vladike je nagradio milijunima eura
Page 2 of 3