Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
pa eto išla sam pismeno u obraćanju gradu i odjebali meLeviathan2 wrote:zasto ti treba netko?mortal-joint wrote:ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:oni to nama rade već godinamaLeteca Pegla wrote:
ne terba unistiti, samo malo urazumiti....
uništavaju nas
šta ako već jesi takav treba biti ali ne možeš sam protiv stoke
čak ni pismeni odgovor i kako da dalje djelujem
imam još teksta ali kud s tim kad je sve iskvareno na isti način
jedni će vikati kao da je nama bolje, drugi šta mi tu možemo , nije na nama
kod nas u državi nitko ni za šta nije odgovoran a ja dođem uvijek na vrata ili adresu gdje se to ne rješava, a ne znaju ni gdje točno da me upute
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
ne, ali kad neki Gnjec dodje na forum i tvrdi da je najbolji i najpametniji jer on moze napraviti ono sto nikome u povijesti nije uspjelo, po istim neuspjesnim metodama, po istim neuspjesnim principima i istim neuspjesnim temeljima, onda ja mogu reci da Gnjecu ne vjerujem da bi dobio drugacije od vec vidjenoga. Ko je ono rekao da samo ludjaci mogu ponavljati 1000 puta isto i ocekivati drugaciji rezultat svaki put? (ili tako nesto slicno)Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:da ,zove se povijest. Vec vidjeno, vec dozivljeno, vec prezivljeno, i vec ponovljeno I to puno puta...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:Ne zato sto si i ti psihopat. Ti samo zelis zamjeniti postojecu garnituru sa drugom. Ti bi samo umjesto ovih 100 000 bandita, stavio drugih 100 000 bandita. A ti i dalje ne vidis da je to isto?Gnječ wrote:
opet tebi treba crtat jel? ti vidiš šta? nikakvu razliku? e pa ja vidim enormnu razliku ma da na prvi pogled izgleda isto. razlika je u tome što ja pobijem 100 tisuća hrvata da bi ostalih 4 milijuna konačno moglo živjeti a ovaj sada krepani ološ Hanžeković je uništavao nemilosrdno 4 milijuna hrvata da bi on i njegovih 100 tisuća bandita hrvata živjelo životom bogova.
a ti i dalje ne vidiš razliku peglo?
I jos bi ubijao k tome, umjesto samo da pustis zivjeti koliko toliko i malo lupis po djepu kao sto je hanzekovic napravio...
a gdje ti to vidiš imaš kristalnu kuglu?
aha dobro znači ti si već kao malo derište u vrtiću znala da ćeš kad odrasteš pisati na ovom forumu nekom Gnječu?
Guest- Guest
a jbg onda, sto moze npr. zena u saudijskoj arabiji po pitanju icega, ali recimo npr. voznaj auta? Niko te ne pita nista kad si manjina, tako je to na zalost. Mozes puknut, ili mozes na godisnji ... ono sunce, more, uzivancija, a ovi nek se jedu dok se ne opametemortal-joint wrote:ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:oni to nama rade već godinamaLeteca Pegla wrote:ne terba unistiti, samo malo urazumiti....mortal-joint wrote:
podržavanje zakona uništenja većine
uništavaju nas
Guest- Guest
Dobroo, prva masonka, neprijatelj naroda i članica zločinačke se javila..Gnječ wrote:Kolinda o Hanžekoviću: Izgubili smo istinskog humanista
o jebem te bože ovo je već brutalno vrijeđanje zdrave pameti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-o-hanzekovicu-izgubili-smo-istinskog-humanista/1022267.aspx
Pratimo dalje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
Iz ničega je stvorio veliko poslovno carstvo i najuspješnije odvjetničko društvo na području gdje je konkurencija najblaže rečeno žestoka i nemilosrdna.
R.I.P.
Iz ničega je stvorio veliko poslovno carstvo i najuspješnije odvjetničko društvo na području gdje je konkurencija najblaže rečeno žestoka i nemilosrdna.
R.I.P.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Leteca Pegla wrote:ne, ali kad neki Gnjec dodje na forum i tvrdi da je najbolji i najpametniji jer on moze napraviti ono sto nikome u povijesti nije uspjelo, po istim neuspjesnim metodama, po istim neuspjesnim principima i istim neuspjesnim temeljima, onda ja mogu reci da Gnjecu ne vjerujem da bi dobio drugacije od vec vidjenoga. Ko je ono rekao da samo ludjaci mogu ponavljati 1000 puta isto i ocekivati drugaciji rezultat svaki put? (ili tako nesto slicno)Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:da ,zove se povijest. Vec vidjeno, vec dozivljeno, vec prezivljeno, i vec ponovljeno I to puno puta...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:
Ne zato sto si i ti psihopat. Ti samo zelis zamjeniti postojecu garnituru sa drugom. Ti bi samo umjesto ovih 100 000 bandita, stavio drugih 100 000 bandita. A ti i dalje ne vidis da je to isto?
I jos bi ubijao k tome, umjesto samo da pustis zivjeti koliko toliko i malo lupis po djepu kao sto je hanzekovic napravio...
aha dobro znači ti si već kao malo derište u vrtiću znala da ćeš kad odrasteš pisati na ovom forumu nekom Gnječu?
wow gdje ja tvrdim i pišem takvo što da sam naj naj ovo ono? napisao sam da već 25 godina pričam što se događa a da me okolina uopće ne doživljava nego eto samo na ovakav način kao ti podrugljivo, ponižavajuće sve u tom tonu. ali nisam naj naj ovo ni ono nego sam okružen primitivnim nepismenim budaletinama i to više govori o okolini u kojoj se nalazim nego o meni. ali ne, ne, vi imate svoje obrasce koji su isklesani u kamenu i tu nema mrdanja osim kad vam netko precvika pupčanu vrpcu kojom ste spojeni na bankomat. e onda sve zlo i naopako ali dokle god pegla može peglat kartice ona će prosipati neviđene mudrosti i filozofije i kljucati po svakome tko talasa ono don't rock the boat fela.
Guest- Guest
Gnjec, da mu reci sta ga ide. Ja sam žensko, ne psuje mi se danas..Antijunak wrote:Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
R.I.P.
2015-08-15
kaja wrote:Gnjec, da mu reci sta ga ide. Ja sam žensko, ne psuje mi se danas..Antijunak wrote:Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
R.I.P.
Skini mi se s k....
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
To je ko na mafijaškom sprovodu. Murja samo mora stati u grmlje i slikati. Sve povezu. Kriminalci to znaju ali moraju doci zbog drugih i jer su jedni druge zadužili.Pinochet wrote:unesrećio je stotine tisuća ljudi, stoga nije umro nego je krepao, i ovo je radosna vijest. i kako je kaja rekla, treba slikati svakoga tko mu dođe na pogreb
Al evo javljaju se sami
2015-08-15
A ti ga imas ko ja devu..Antijunak wrote:kaja wrote:Gnjec, da mu reci sta ga ide. Ja sam žensko, ne psuje mi se danas..Antijunak wrote:Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
R.I.P.
Skini mi se s k....
2015-08-15
Nenadoknadiv i gubitak za masonsku ložu Hrvatske i Ložu Velikog Orijenta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dakle, zivis s pogresnom pretpostavkom kao i vecina da je tu drzava radi tebe i da ako nesto ne funkcionira mozes nekako popravitmortal-joint wrote:pa eto išla sam pismeno u obraćanju gradu i odjebali meLeviathan2 wrote:zasto ti treba netko?mortal-joint wrote:ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:
oni to nama rade već godinama
uništavaju nas
čak ni pismeni odgovor i kako da dalje djelujem
imam još teksta ali kud s tim kad je sve iskvareno na isti način
jedni će vikati kao da je nama bolje, drugi šta mi tu možemo , nije na nama
kod nas u državi nitko ni za šta nije odgovoran a ja dođem uvijek na vrata ili adresu gdje se to ne rješava, a ne znaju ni gdje točno da me upute
grijesis
drzava odlicno funkcionira tocno na parametrima na koje su ih postavili oni koji su drzava, ti si nitko i nista
nemoj se uvrijedit na moje izrazavanje, hvala
dakle, ako zelis , onda jedino mozes ici protiv drzave je da ne suradjujes, takozvani neposluh ali nikad ga ne deklarirat drzavi jel to znaci da je priznajes isto kao i dijete roditelja, jer ako to napravis onda te drzava moze kaznit, batinama ili uzimanjem omiljene izgracke
problem je u vasim umovima sto vam je nametnuto da je drzava otac i majka, da se bez drzave ne moze i slicno
nitko ne shvaca da je jebena drzava samo jebeni monstrum koji sise i sise i nikad mu dosta sisanja, i tom monstrumu nije cilj da bude bolje narodu nego da bude bolje njemu, cak stovise, sto je narod losije to bolje njemu
zasto pises peticije ili pismene zahtjeve se ne isplati slati, jednostavno to je njihovo podrucje i bilo koji njonjo iz pripizdine donje te moze odjebati u cjeloukupnm postupku
no, ti si drzavista i kao takova ne vjerujem da mozes preskociti stepenicu i odrasti
bez da se zamjerimo, po mojem misljenju bio bi ti to prevelik napor tako da preporucam da se pokoris jer je pretesko breme
R.I.P.
Antijunak je sigurno hercegovac i zaposlen u odvjetničkom uredu Hanžeković & Partneri 40 kriminalaca d.o.o.
Guest- Guest
:)Gnječ wrote:kaja wrote:Gnjec, da mu reci sta ga ide. Ja sam žensko, ne psuje mi se danas..Antijunak wrote:Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
R.I.P.
Antijunak je sigurno hercegovac i zaposlen u odvjetničkom uredu Hanžeković & Partneri 40 kriminalaca d.o.o.
Nosi u finu ovrhe .. i pjeva borbene.
2015-08-15
pa samo onaj ko misli da je naj ovo i naj ono moze napisati (i misliti) da bi primjenom metode koja nikome nije uspjela do sada, mogao postici drugaciji rezultat. Samo onaj ko misli da je naj ovo i naj ono moze misliti da zivi u okolini gdje su svi primitivne nepismene budaletine? A sta je to drugo, kad kazes da su svi drugi primitivne nepismene budaletine, negoli tvrdnja da si ti naj ovo i naj ono...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:ne, ali kad neki Gnjec dodje na forum i tvrdi da je najbolji i najpametniji jer on moze napraviti ono sto nikome u povijesti nije uspjelo, po istim neuspjesnim metodama, po istim neuspjesnim principima i istim neuspjesnim temeljima, onda ja mogu reci da Gnjecu ne vjerujem da bi dobio drugacije od vec vidjenoga. Ko je ono rekao da samo ludjaci mogu ponavljati 1000 puta isto i ocekivati drugaciji rezultat svaki put? (ili tako nesto slicno)Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:da ,zove se povijest. Vec vidjeno, vec dozivljeno, vec prezivljeno, i vec ponovljeno I to puno puta...Gnječ wrote:
wow gdje ja tvrdim i pišem takvo što da sam naj naj ovo ono? napisao sam da već 25 godina pričam što se događa a da me okolina uopće ne doživljava nego eto samo na ovakav način kao ti podrugljivo, ponižavajuće sve u tom tonu. ali nisam naj naj ovo ni ono nego sam okružen primitivnim nepismenim budaletinama i to više govori o okolini u kojoj se nalazim nego o meni. ali ne, ne, vi imate svoje obrasce koji su isklesani u kamenu i tu nema mrdanja osim kad vam netko precvika pupčanu vrpcu kojom ste spojeni na bankomat. e onda sve zlo i naopako ali dokle god pegla može peglat kartice ona će prosipati neviđene mudrosti i filozofije i kljucati po svakome tko talasa ono don't rock the boat fela.
A za ovaj ostatak na osobnoj razini, eto ti najbolji primjer da ti je moc procjene ljudi apsolutno nikakava, a sto je najgore ti mislis jos i dalje da je dovoljno naj ovo i naj ono da mozes odredjivati smrtnu kaznu ljudima na temelju nje. I to masovno. 100 000 ljudi +/-.. Pa covjece, uzmi hanzekovica, plenkovica, kolindu i zorana milanovica i random krkna iz hercegovine. Iskrizaj to i dobit ces nesto jos uvijek bolje od gnjeca...
Guest- Guest
Jel' ima di glogov kolac sa srebrnim vrhom povoljno za nabaviti?
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Nenadoknadiv i gubitak za masonsku ložu Hrvatske i Ložu Velikog Orijenta.
jao ima 7 dana žalosti da bidne. eo idem kupit buteljku vina neka tuga me čopila...vino i gitare....
Guest- Guest
a nezz bas, imaju oni takvih ko kenje...jastreb wrote:Nenadoknadiv i gubitak za masonsku ložu Hrvatske i Ložu Velikog Orijenta.
Guest- Guest
I češnjaka..jasambrend wrote:Jel' ima di glogov kolac sa srebrnim vrhom povoljno za nabaviti?
2015-08-15
kaja wrote:Dobroo, prva masonka, neprijatelj naroda i članica zločinačke se javila..Gnječ wrote:Kolinda o Hanžekoviću: Izgubili smo istinskog humanista
o jebem te bože ovo je već brutalno vrijeđanje zdrave pameti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-o-hanzekovicu-izgubili-smo-istinskog-humanista/1022267.aspx
Pratimo dalje...
Tuka. Nek' me tuzi sad.
darth_vader-
2014-04-17
Dobro,kakovo je to ponašanje???Antijunak wrote:kaja wrote:Gnjec, da mu reci sta ga ide. Ja sam žensko, ne psuje mi se danas..Antijunak wrote:Gospodin Hanžeković je bio veliki, uspješan i sposoban odvjetnik.
R.I.P.
Skini mi se s k....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» U 31 godini od posljedica koronavirusa preminuo bivši košarkaš KK Bosne
» Tuga: U Sarajevu u 36toj godini od COVID-19 preminuo ekstremni sportist Irhad Zukić
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» U 31 godini od posljedica koronavirusa preminuo bivši košarkaš KK Bosne
» Tuga: U Sarajevu u 36toj godini od COVID-19 preminuo ekstremni sportist Irhad Zukić
Page 7 of 13