Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
Kolinda o Hanžekoviću: Izgubili smo istinskog humanista
o jebem te bože ovo je već brutalno vrijeđanje zdrave pameti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-o-hanzekovicu-izgubili-smo-istinskog-humanista/1022267.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-o-hanzekovicu-izgubili-smo-istinskog-humanista/1022267.aspx
Guest- Guest
Re: Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti
vidim odajete pocast hanzekovicu
5 stranica :D
poserem mu se na grob jeba mu pas mater, oca, kćer i ostalu rodbinu.
Last edited by Gnječ on 28/1/2018, 15:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
tocno....Leviathan2 wrote:vidim odajete pocast hanzekovicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocno....Leviathan2 wrote:vidim odajete pocast hanzekovicu
pegla?
Guest- Guest
https://youtu.be/ntjV-HnAxdwGnječ wrote:vuksadinare wrote:tocno....Leviathan2 wrote:vidim odajete pocast hanzekovicu
pegla?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:Kolinda o Hanžekoviću: Izgubili smo istinskog humanista
Pročitala sam naslov i nisam imala snage dalje čitati. WC mi je slijedeća destinacija.
Guest- Guest
neukrotiva Kolinda, ništa joj ne možete
Guest- Guest
Ocekivao sam da ce Asila ovo otvoriti...Debo, usrao si potencijalno dobar naslov, jebemu...
darth_vader-
2014-04-17
Treba otici na sahranu cisto da se uvjerimo da je istina...
darth_vader-
2014-04-17
Ovo kolinino pismo izgleda kao neka sprdnja. Ali nema veze, Hanzi istekao ugovor, došao Vrag sa ovrhom na dušu.
Nikad nije inteligencija prstala iz nje...srecom po nju pa postoje konstantni glasaci HDZ-a...
darth_vader-
2014-04-17
catabbath wrote:Ovo kolinino pismo izgleda kao neka sprdnja. Ali nema veze, Hanzi istekao ugovor, došao Vrag sa ovrhom na dušu.
konačno ga je Vrag deložirao iz tijela i to bez pomoći rvacke zločinačke režimske paramilicije i tzv. specijalaca.
Guest- Guest
Oj Ero,yebem li ti Kraljicu u usta,kaje ona da je umro humanist,.a lik samo tjero ljude iz kutja ovrhama,najvise ako nisu platili nekoliko rata televiziju..
Guest- Guest
To samo govori,cime GKG smatra svoj narod...kmetjem i ofcama za štriganje..
Guest- Guest
da ,zove se povijest. Vec vidjeno, vec dozivljeno, vec prezivljeno, i vec ponovljeno I to puno puta...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:Ne zato sto si i ti psihopat. Ti samo zelis zamjeniti postojecu garnituru sa drugom. Ti bi samo umjesto ovih 100 000 bandita, stavio drugih 100 000 bandita. A ti i dalje ne vidis da je to isto?Gnječ wrote:
opet tebi treba crtat jel? ti vidiš šta? nikakvu razliku? e pa ja vidim enormnu razliku ma da na prvi pogled izgleda isto. razlika je u tome što ja pobijem 100 tisuća hrvata da bi ostalih 4 milijuna konačno moglo živjeti a ovaj sada krepani ološ Hanžeković je uništavao nemilosrdno 4 milijuna hrvata da bi on i njegovih 100 tisuća bandita hrvata živjelo životom bogova.
a ti i dalje ne vidiš razliku peglo?
I jos bi ubijao k tome, umjesto samo da pustis zivjeti koliko toliko i malo lupis po djepu kao sto je hanzekovic napravio...
a gdje ti to vidiš imaš kristalnu kuglu?
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:da ,zove se povijest. Vec vidjeno, vec dozivljeno, vec prezivljeno, i vec ponovljeno I to puno puta...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:Ne zato sto si i ti psihopat. Ti samo zelis zamjeniti postojecu garnituru sa drugom. Ti bi samo umjesto ovih 100 000 bandita, stavio drugih 100 000 bandita. A ti i dalje ne vidis da je to isto?Gnječ wrote:
opet tebi treba crtat jel? ti vidiš šta? nikakvu razliku? e pa ja vidim enormnu razliku ma da na prvi pogled izgleda isto. razlika je u tome što ja pobijem 100 tisuća hrvata da bi ostalih 4 milijuna konačno moglo živjeti a ovaj sada krepani ološ Hanžeković je uništavao nemilosrdno 4 milijuna hrvata da bi on i njegovih 100 tisuća bandita hrvata živjelo životom bogova.
a ti i dalje ne vidiš razliku peglo?
I jos bi ubijao k tome, umjesto samo da pustis zivjeti koliko toliko i malo lupis po djepu kao sto je hanzekovic napravio...
a gdje ti to vidiš imaš kristalnu kuglu?
aha dobro znači ti si već kao malo derište u vrtiću znala da ćeš kad odrasteš pisati na ovom forumu nekom Gnječu?
Guest- Guest
ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:oni to nama rade već godinamaLeteca Pegla wrote:ne terba unistiti, samo malo urazumiti....mortal-joint wrote:Leteca Pegla wrote:
Psihopatska zvjer moze biti na takvoj poziciji moci samo u drustvu u kojem su vecina psihopatske zvijeri...
podržavanje zakona uništenja većine
uništavaju nas
šta ako već jesi takav treba biti ali ne možeš sam protiv stoke
immortal-
2014-04-16
zasto ti treba netko?mortal-joint wrote:ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:oni to nama rade već godinamaLeteca Pegla wrote:ne terba unistiti, samo malo urazumiti....mortal-joint wrote:
podržavanje zakona uništenja većine
uništavaju nas
da tu imas pravo. Ovakvo ponasanje imamo zato sto je sustav neprilagodjen atomima, i ne mozes postici stabilnost nikad. Dakle, treba maknuti piramidalnu strukturu, to je neprirodno ljudima i uvijek rezultira na kraju ovime sto imamo sada. A sta ces...kic wrote:Leteca Pegla wrote:Stvori se. Red je isto sto i kaos, samo gledano iz druge perspektive. Kaos ti je ono stto vidis kad uzmes mikroskop i gledas, red je ono sto vidis golim okom. Moja metoda ti se mozda cini servilna, ali ja ti samo kazem kako je. Ako probas nametnuti kaosu drugaciju strukturu negoli ona doista jest, dobiti ces raspad sustava. Sto se i desava, i nakon ponovne uspostave reda dobiti ces zapravo isto sto si imao i na pocetku. Ovo sto Gnjec i ti zagovarate je samo bacanje kamencica u vodu. Napravite malo valova, poleti koja kaplica, ali kad se sve slegne, opet dobijete vodu. A vi bi htjeli dobiti zlato. Od molekula vode ne mozete dobiti zlato, mozete bezbroj puta bacat kamencice u vodu. Zlato od vode mozete dobiti jedino ako promijeniti atomsku strukturu, nikako drugacije...kic wrote:
ne stvori se red, red treba živjeti i otjeloviti, zato je zapad mrtav u stvari, jer više ne živimo te vrijednosti, ne slavimo ljepotu, snagu, činjenje ispravnog nad neispravnim, miješamo pamet s kritikom, samo je bitno kritizirati ali to ne znači da smo rekli nešto dobro..
evo gnječ će napraviti vrata pravde odmah i ovdje sada na zemlji, kao ivan karamazov..
ps. naravno da se ne slažem s nj rješenjem, ali i tvoj je previše servilan..
ja ne želim dobiti zlato, već ukloniti strukture koje omogućavaju ovakav modus ponašanja..
inače mi je poznata ova priča o nemodeliranju igrice :))
Guest- Guest
pa eto išla sam pismeno u obraćanju gradu i odjebali meLeviathan2 wrote:zasto ti treba netko?mortal-joint wrote:ma da ??Leteca Pegla wrote:ne samo oni, nego i mi sami. Svijet se mjenja tako da mjenjas sebe, ne neke njih....mortal-joint wrote:oni to nama rade već godinamaLeteca Pegla wrote:
ne terba unistiti, samo malo urazumiti....
uništavaju nas
čak ni pismeni odgovor i kako da dalje djelujem
imam još teksta ali kud s tim kad je sve iskvareno na isti način
jedni će vikati kao da je nama bolje, drugi šta mi tu možemo , nije na nama
kod nas u državi nitko ni za šta nije odgovoran a ja dođem uvijek na vrata ili adresu gdje se to ne rješava, a ne znaju ni gdje točno da me upute
immortal-
2014-04-16
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» U 31 godini od posljedica koronavirusa preminuo bivši košarkaš KK Bosne
» Tuga: U Sarajevu u 36toj godini od COVID-19 preminuo ekstremni sportist Irhad Zukić
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» U 31 godini od posljedica koronavirusa preminuo bivši košarkaš KK Bosne
» Tuga: U Sarajevu u 36toj godini od COVID-19 preminuo ekstremni sportist Irhad Zukić
Page 6 of 13