Index čitateljima savjetuje kupnju Bitcoina
Page 1 of 1
Index čitateljima savjetuje kupnju Bitcoina
Isprobali smo kupnju i prodaju bitcoina. Pogledajte korak po korak, sa slikama
VIRTUALNE valute su se zbog snažnog rasta cijena našle u središtu pažnje pa smo odlučili isprobati kako funkcioniraju kupnja i prodaja najpoznatije među njima - bitcoina.
Rast vrijednosti bitcoina od tisuću do 15 tisuća dolara u samo godinu dana (u jednom trenutku vrijednost je dosegnula gotovo 20 tisuća dolara), privukao je mnoge ulagače, a one hrabrije, koji su ulagali u virtualne valute prije nekoliko godina, ovako snažan rast pretvorio je u bogataše.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isprobali-smo-kupnju-i-prodaju-bitcoina-pogledajte-korak-po-korak-sa-slikama/1017319.aspx
Guest- Guest
Re: Index čitateljima savjetuje kupnju Bitcoina
Rast vrijednosti bitcoina od tisuću do 15 tisuća dolara u samo godinu dana (u jednom trenutku vrijednost je dosegnula gotovo 20 tisuća dolara), privukao je mnoge ulagače, a one hrabrije, koji su ulagali u virtualne valute prije nekoliko godina, ovako snažan rast pretvorio je u bogataše.
sad je prava prilika za uložiti u BTC i postati bogataš,
naravno ako imaš hrabrosti i vjere
kriptovalute nisu za kukavice i one sa sumnjom u srcu
Guest- Guest
cijena pala 50% u mjesec dana, to znači da sad mogu dobiti duplo više Bitcoina nego prije par
tjedana i duplo više zaraditi
tjedana i duplo više zaraditi
Guest- Guest
jbt šta si opsjednut bitcoinovima.
index je napisao taj članak, marko repecki inače piše članke o ekonomiji na indexu, i taj članak spada u najklikaniji i najkomentiraniji članak zadnjih par dana, index jednostavno zarađuje novac.
inače pohvala indexu, obično "prepisuju i prevode" članke sa cnn-a i drugih medija, ovdje je marko repecki vjerojatno dobio nešto para od matije babića i sam napravio istraživanje
index je napisao taj članak, marko repecki inače piše članke o ekonomiji na indexu, i taj članak spada u najklikaniji i najkomentiraniji članak zadnjih par dana, index jednostavno zarađuje novac.
inače pohvala indexu, obično "prepisuju i prevode" članke sa cnn-a i drugih medija, ovdje je marko repecki vjerojatno dobio nešto para od matije babića i sam napravio istraživanje
Guest- Guest
mrzi online wrote:Rast vrijednosti bitcoina od tisuću do 15 tisuća dolara u samo godinu dana (u jednom trenutku vrijednost je dosegnula gotovo 20 tisuća dolara), privukao je mnoge ulagače, a one hrabrije, koji su ulagali u virtualne valute prije nekoliko godina, ovako snažan rast pretvorio je u bogataše.
sad je prava prilika za uložiti u BTC i postati bogataš,
naravno ako imaš hrabrosti i vjere
kriptovalute nisu za kukavice i one sa sumnjom u srcu
ja sam ga koristio prije par godina, ali nažalost samo kada sam kupovao nešto online, .. tada bi znao imati po 2-3 bitcoina na novčaniku kada su koštali 400-500$ , koje bi onda potrošio itd... e da ih je bilo sačuvati hhh
Guest- Guest
Pinochet wrote:marko repecki inače piše članke o ekonomiji na indexu
ne poznajem gospodina, no općenito članci o ekonomiji s index.hr-a su jedni od najgorih i najglupljih što se može pročitati na internetu
zagovaraju štednju i ekonomski suicid, + jako, jako loše investicijske ideje
nego Yoda, daj mi objasni ovu matematiku
http://www.index.hr/images2/btckupnja5.jpg
http://www.index.hr/images2/btckupnja7.jpg
taj Marko je kupio Bitcoina za 300,00 Kuna, u ovoj demonstraciji, pa je onda prodao te Bitcoine da vidi kako to sve funkcionira, i dobio natrag 218,88 Kuna
koliko je Marko zaradio na toj svojoj investiciji?
znam da brojevi nisu bitni u životu, bitna je Markova namjera da nas pouči nečemu novome, a možda je profit i u tome što posjeduješ BTC, posjeduješ nešto što skoro nitko drugi nema
Guest- Guest
Pinochet wrote:znao imati po 2-3 bitcoina na novčaniku kada su koštali 400-500$ , koje bi onda potrošio itd... e da ih je bilo sačuvati hhh
da, otići će na 100.000 USD za par mjeseci, tako su rekli stručnjaci za kriptovalute
Guest- Guest
a zamisli da sam ih sada prodao za 11 000$.. ali ja sam ih tada koristio , jer tipa kupovao bi nešto online(nebrinite nije bila droga niti išta ilegalno), a ti online trgovci su samo primali bitcoinove(zašto je to tako mogu objasniti).. pa bi ih nabavio i odmah koristio u trgovini.. nisam to gledao kao štednju , koristio sam bitcoin kao sredstvo transkacije, a on je stvoren za to..mrzi online wrote:Pinochet wrote:znao imati po 2-3 bitcoina na novčaniku kada su koštali 400-500$ , koje bi onda potrošio itd... e da ih je bilo sačuvati hhh
da, otići će na 100.000 USD za par mjeseci, tako su rekli stručnjaci za kriptovalute
Guest- Guest
objasnit ću ti jednostavno.
platio je puno transkacijskih i provizijskih troškova - 1)mjenjačnici u Hrvatskoj koja skupa
2)dva puta banki
3)dva puta bitcoin rudarima
mali je iznos love, pa je radio puno trasnakcija.. probaj i običnih 300kuna plaćati nekoliko puta.. tipa otić na poštu, potrošit gorivo i vrime, platiti pošti 5kuna.. pa onda na banku.. pa iz banke na eure i nazad.. pa još zahtjevaš brzu obradu transakcije kao autor članka.. itd
međutim pogledaj ovo;
https://blockchain.info/tx/92785a57f6e9e9eb9d37a00e6e8be7f888376f65fa2b8f868db261cbf6cca7b0
450milijuna $(to je preko 3milijarde kuna), bitcoinova, prebačeno sa jednog računa na drugi, uz trošak transkacije od 1 $, i vrijeme čekanja 61minutu.
.. ako te šta zanima, i savjeti kako uložiti samo pitaj :D
samo moj savjet što sam ja napravio i sada preporučavaju "stručnjaci"
1)ne ulaži više od 1-10% svoje ukupne štednje .. dakle ako propadne investicija da se ne "ubiješ"
2)kada uložiš "pomiri se sa lovom" - "zaboravi na nju"
3) ne paničari ako počne cijena naglo padati, ili naglo rasti.
platio je puno transkacijskih i provizijskih troškova - 1)mjenjačnici u Hrvatskoj koja skupa
2)dva puta banki
3)dva puta bitcoin rudarima
mali je iznos love, pa je radio puno trasnakcija.. probaj i običnih 300kuna plaćati nekoliko puta.. tipa otić na poštu, potrošit gorivo i vrime, platiti pošti 5kuna.. pa onda na banku.. pa iz banke na eure i nazad.. pa još zahtjevaš brzu obradu transakcije kao autor članka.. itd
međutim pogledaj ovo;
https://blockchain.info/tx/92785a57f6e9e9eb9d37a00e6e8be7f888376f65fa2b8f868db261cbf6cca7b0
450milijuna $(to je preko 3milijarde kuna), bitcoinova, prebačeno sa jednog računa na drugi, uz trošak transkacije od 1 $, i vrijeme čekanja 61minutu.
.. ako te šta zanima, i savjeti kako uložiti samo pitaj :D
samo moj savjet što sam ja napravio i sada preporučavaju "stručnjaci"
1)ne ulaži više od 1-10% svoje ukupne štednje .. dakle ako propadne investicija da se ne "ubiješ"
2)kada uložiš "pomiri se sa lovom" - "zaboravi na nju"
3) ne paničari ako počne cijena naglo padati, ili naglo rasti.
Guest- Guest
mogao bi ja svoje kriptonovčanice, uskoro prodati , i povući pare.. i zamjeniti pežo 308, sa pežom3008 haha :)
Guest- Guest
Dolazi Čardak po svoje..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oprez-porezna-uprava-kaze-da-morate-platiti-porez-ako-zaradjujete-na-bitcoinu/1022085.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oprez-porezna-uprava-kaze-da-morate-platiti-porez-ako-zaradjujete-na-bitcoinu/1022085.aspx
danni1-
2014-04-16
Pa možeš al ćeš platit porez.Pinochet wrote:mogao bi ja svoje kriptonovčanice, uskoro prodati , i povući pare.. i zamjeniti pežo 308, sa pežom3008 haha :)
Jedino ako auto platiš bitcoinom.
Pinochet wrote:
ufffff Yoda,poslusaj savjet..ako si iznad 180 i preko 85 kila,zaboravi..ja kad sam sjeo u to cudo,glava mi je napinjala o krov,a sve je bilo tak ostisnuto,da sam bio kao riba u konzervi..ima jako malo prostora.usko u ramenima,bokovima,nemas gdi sa krakovima doli,,glava zlo...ne do bog spizditi se u tome..mleveno meso ima da budes...
Kia Sportage..puuuuno prostraniji..
Guest- Guest
ne,ako nije zakonom regulirana valuta u kojoj se zaradjuje..danni1 wrote:Pa jbga, na zaradu se plača porez.
Guest- Guest
Pa regulirano je. Čim bitcoin pretvoriš u neku valutu to je zarada. Možeš ti mijenjat jednokrilna vrata za dvokrilna, ili prozor za prozor, kokain za heroin....to poreznu ne zanima zanima ih kad to pretvoriš u € ili $ ili kune u našem slučaju.pismejker wrote:ne,ako nije zakonom regulirana valuta u kojoj se zaradjuje..danni1 wrote:Pa jbga, na zaradu se plača porez.
istina....kako je lijepo vise ne imati posla doli sa Poreznom...danni1 wrote:Pa regulirano je. Čim bitcoin pretvoriš u neku valutu to je zarada. Možeš ti mijenjat jednokrilna vrata za dvokrilna, ili prozor za prozor, kokain za heroin....to poreznu ne zanima zanima ih kad to pretvoriš u € ili $ ili kune u našem slučaju.pismejker wrote:ne,ako nije zakonom regulirana valuta u kojoj se zaradjuje..danni1 wrote:Pa jbga, na zaradu se plača porez.
Guest- Guest
pa ako je 2008 bio ispod nule, a sad nedavno je vrijedio 20 000 $ onda moras bit debil da mislis da nece dalje rast i da ce past
logicno je da ce opet narast
logicno je da ce opet narast
zdenkoKastor- Posts : 20
2017-12-24
Similar topics
» Korištenje bitcoina kao zakonskog sredstva za plaćanje počet će za 90 dana, a devizni tečaj bitcoina prema dolaru će odrediti tržište.
» Nastavlja se kolaps bitcoina i ostalih kriptovaluta. Vlada kaos
» Predsjednica vam savjetuje...
» Sa kime se Milanovic savjetuje
» Merkel savjetuje izbjeglicama da žive na selima
» Nastavlja se kolaps bitcoina i ostalih kriptovaluta. Vlada kaos
» Predsjednica vam savjetuje...
» Sa kime se Milanovic savjetuje
» Merkel savjetuje izbjeglicama da žive na selima
Page 1 of 1