300.000 Albanaca na ulicama tražilo ostavku Edija Rame
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 300.000 Albanaca na ulicama tražilo ostavku Edija Rame
vuksadinare wrote:Kad ce u srbiji kakav prosvjed odavno ga nije bilo...kad je bio slobo svako malo a vucic sad i nista...
" origaniziraj si ga doma " )
niko ti ne brani )
Guest- Guest
govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
Nu što je bilo s bošnjačkim proljećem?
Zapalili ste zgradu kantona na Slatini u TZ i što sad?
Sreće nije izgorila ćevapdžinica kod Zlaje...najbolji ćevapi na sviiitu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
ma, to su neki mujahedinski, nema boljeg rostilja od leskovackog
Guest- Guest
majku mu y, secam se davno ko decko prolazio sam preko kosmeta,
svratim, imaju nesto ko ćufte na rostilju.
uzem tri, da probam. haos, svaka cufta jedno pivo, da zagasim ukus
neke ovcetine.nikad vise !
svratim, imaju nesto ko ćufte na rostilju.
uzem tri, da probam. haos, svaka cufta jedno pivo, da zagasim ukus
neke ovcetine.nikad vise !
Guest- Guest
pizzon wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
Dobar je al evapi kod zlaje nisu nadmasivi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od tebe se i ne ocekuje da protestujes protiv vlasti..uvalio si se na drzavni posao, naplatio hrvatstvo, malo kukao kad si se prijavljivao za posao " Ja hrvat, progon, mudzahedini me otjerali iz Bosne, jeste, zavrsio sam fakultet u Tuzli, jeste, radio sam u Bosni takodje u drzavnoj sluzbi ali morao sam oticiiz Bosne, znate plata mi je bila jednaka kao u bosnjackih i srpskih uhljeba, vidite dokle to ide, ima nas najmanje u Bosni a dali nam istu platu ko i njima"..epikur37 wrote:govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
2016-11-17
Jebo te mujahedin u taj sendvic sto ti ga je Vucic dao...pizzon wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
2016-11-17
govinda wrote:Jebo te mujahedin u taj sendvic sto ti ga je Vucic dao...pizzon wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:zato u Hrvatskoj vi sute...nisu tamo neki divljaci da protestuju protiv lose vlasti...vuksadinare wrote:Pa ja od kad znam za sebe sipci uvijek prosvjeduju...mislim da su oni narod sa daleko najvise prosvjeda na ovim prostorima...njima to ko odlazak na kavu...slicni su im i francuzi...neko prdne glasno evo prosvjeda...
ture, koji ti je q ?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čovek koji je rame uz rame sa Sorosem i Bafetom: Bitkoin će pasti na 0!
» U Bihaću obilježen dan "Oluje": Pripadnici Armije i HVO su, rame uz rame, branili ovaj grad
» Ivo Lučić: Hrvatsku destabiliziraju rame uz rame marširajući politički 'nehrvati', 'antihrvati' i 'desničari' i ustaše za pare
» ramo pinklec na rame
» Poslije Rame dolazi Ramo
» U Bihaću obilježen dan "Oluje": Pripadnici Armije i HVO su, rame uz rame, branili ovaj grad
» Ivo Lučić: Hrvatsku destabiliziraju rame uz rame marširajući politički 'nehrvati', 'antihrvati' i 'desničari' i ustaše za pare
» ramo pinklec na rame
» Poslije Rame dolazi Ramo
Page 2 of 2