Poslije Rame dolazi Ramo
Page 1 of 1
Poslije Rame dolazi Ramo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-je-jasno-plenkovic-nema-ni-najmanjeg-pojma-sto-radi-s-najvecom-krizom-ikad/1027629.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Poslije Rame dolazi Ramo
U biti Ramo je dobio zeleni svjetlo za pljačku i prebacivanje para i nema "abruptnih" odluka hehe
Kermit-
2014-04-17
Potpuno rasulo. Oni čak nisu imenovali nasljednika Ramljaku
Kermit-
2014-04-17
Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Kermit-
2014-04-17
dolazi mršić iz podravke
kreten umjeto kretena, lopov umjesto lopova
kreten umjeto kretena, lopov umjesto lopova
ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ako je, neka je. Čovjek ima glas da se naježiš.Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Hahaha...obždero se kod Ducka
Guest- Guest
nije ni stas za bacit, sta jes..jesTriny wrote:Ako je, neka je. Čovjek ima glas da se naježiš.Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
2017-10-06
Udebljat ces se..vidi Rame kako dobro izgleda, ugledaj sekofein wrote:Noor wrote:ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
2017-10-06
Noor wrote:Udebljat ces se..vidi Rame kako dobro izgleda, ugledaj sekofein wrote:Noor wrote:ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Mislio sam na našeg ugro-finskog timaritelja srpskih harmonikaša :)
Guest- Guest
aaa...ma, naravno... to i ide njemu, samo sam previdjela da je tvoj postkofein wrote:Noor wrote:Udebljat ces se..vidi Rame kako dobro izgleda, ugledaj sekofein wrote:Noor wrote:ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Mislio sam na našeg ugro-finskog timaritelja srpskih harmonikaša :)
2017-10-06
rimac444:
Komunjare, razni mostići. zidići, razne bitange i njihovi mediji na aparatima, jer nisu srušili postojanog Plenkovića. a ta gamad bi u komplot sa svakakvim vragovima, todorićima i sličnima
Komunjare, razni mostići. zidići, razne bitange i njihovi mediji na aparatima, jer nisu srušili postojanog Plenkovića. a ta gamad bi u komplot sa svakakvim vragovima, todorićima i sličnima
Kermit-
2014-04-17
Bezveze Ducko, Lazar zato...kofein wrote:Noor wrote:ružo...na čemu si danas?! ja o ramljaku ovdje nisam ni slova napisala...haluciniraš, jasno je ko dan :)Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Kermit-
2014-04-17
Šteta što je šaban bajramović umro, ovdje bi karinđu ajme majko, možda bi postao i povjerenikNoor wrote:nije ni stas za bacit, sta jes..jesTriny wrote:Ako je, neka je. Čovjek ima glas da se naježiš.Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Kermit-
2014-04-17
tebe danas razguzilo baš poštenoKermit wrote:Šteta što je šaban bajramović umro, ovdje bi karinđu ajme majko, možda bi postao i povjerenikNoor wrote:nije ni stas za bacit, sta jes..jesTriny wrote:Ako je, neka je. Čovjek ima glas da se naježiš.Kermit wrote:Nurka je nomad bila zaljubljena u Ramu hehe o tempore o mores
Gnječ wrote:evo jedna prigodna bit će to sad Don Anemijo peva
Samo raspali, nemamo mi ništa protiv vas Roma.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» ramo pinklec na rame
» Čovek koji je rame uz rame sa Sorosem i Bafetom: Bitkoin će pasti na 0!
» U Bihaću obilježen dan "Oluje": Pripadnici Armije i HVO su, rame uz rame, branili ovaj grad
» Ivo Lučić: Hrvatsku destabiliziraju rame uz rame marširajući politički 'nehrvati', 'antihrvati' i 'desničari' i ustaše za pare
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Čovek koji je rame uz rame sa Sorosem i Bafetom: Bitkoin će pasti na 0!
» U Bihaću obilježen dan "Oluje": Pripadnici Armije i HVO su, rame uz rame, branili ovaj grad
» Ivo Lučić: Hrvatsku destabiliziraju rame uz rame marširajući politički 'nehrvati', 'antihrvati' i 'desničari' i ustaše za pare
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
Page 1 of 1