Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
Da. Kćer , sina i ženu mu tamo treba staviti. I njega.pismejker wrote:aj u qrc Kayo...hahahahahahakaja wrote:Familiju bi ti tamo trebalo stavitiepikur37 wrote:
Stari dobri šinteraj...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
Dobro, ne volis pse i da zavrsimo pricu...pismejker wrote:Poanta jeste,da se zivina vrlo brzo vrati svojoj prirodi,i da joj covjek nije svetinja i da nije odan covjekov prijatelj itd itd..ostavi kravu u istim uvjetima,samo ce tuzno mukati,nece krenuti na covjeka..ali,covjecjem poljuljanom egu i ponosu TREBA zivina koja je u sustini ljuta i zajebana...primjer kretena koji uzgajaju i imaju pittbulle i slicne borbene pse..govinda wrote:Pa normalno, zivotinja izludila od gladi i zedji i koji kreten moras biti da drzis zivotinju u kavezu bez hrane i vode?pismejker wrote:ezeku..meni se ljucka vrsta prilicno gadi,naspram živina..to odmah da razjasnimo..ali psi...mhhhhh ..to je ono sto je oportuno zastalo u evoluciji i razvoju,tak ose i smjestilo u krosnji faune ..lizat ce ti guzicu dok mu ides niz dlaku,hranis ga,titras mu mooda i ispunjavas prohtjeve...ostavi ga bez hrane i vode tjedan dana,pa mu udji u kavez,ako smijes..naravno pod uvjetom da nije čivava ili tako nes krupno...red wolf wrote:Najlakše je opravdavati ljudsku vrstu...U svakom pogledu....Ma ljudi su zlato....pismejker wrote:
Ezeku..nebitno..ćukovi kao guzolizci su se davno sami priheftali ljudima,jer im je bilo lakse da pokupe ostatke hrane nego da sami love..vremenom im je instikt za lovu prirodi otupio kao i sposobnosti...časnije psece vrste,fukovi npr,.su isli tezim putem..lov..
Ljudi su pobjegli pred ratom,i ostavili pse..a ovi,naravno,oborili se na ljude...divna pseća priroda,umjesto da odu u prirodu i love...napose i covjek je lovina samo...
2016-11-17
Svetac, nisi nikad imao psa.. aj priznaj.
2015-08-15
Gledah seriju onoga mehikanca koji se bavio psima..i on je isao u srz problema,bez uljpsavanja i idealiziranja pasova...mnogi su ostali razocarani...
pas je parazit i amen..hrani ga i titraj mu,ne moras ga u kavez zatvoriti,pusti ga
uz to,gazda uvijek mora biti samouvjeren i davati do znanja ZNANJA JE GAZDA,ako pas i za tren osjeti slabost u gazde,otkaze mu poslusnost,ponasa se hirovito i postaje agresivan,preuzimajuci kontrolu u kući..
pas je parazit i amen..hrani ga i titraj mu,ne moras ga u kavez zatvoriti,pusti ga
uz to,gazda uvijek mora biti samouvjeren i davati do znanja ZNANJA JE GAZDA,ako pas i za tren osjeti slabost u gazde,otkaze mu poslusnost,ponasa se hirovito i postaje agresivan,preuzimajuci kontrolu u kući..
Guest- Guest
Ima plišanog...hehehehehehehehehehehehehehekaja wrote:Svetac, nisi nikad imao psa.. aj priznaj.
red wolf-
2016-02-10
imao sam kao malac nekoh čupoastog ovcara..kasnije vojno otpustenog Šarplaninca...kaja wrote:Svetac, nisi nikad imao psa.. aj priznaj.
Guest- Guest
Psi su paraziti?...A ljudi ne?pismejker wrote:Gledah seriju onoga mehikanca koji se bavio psima..i on je isao u srz problema,bez uljpsavanja i idealiziranja pasova...mnogi su ostali razocarani...
red wolf-
2016-02-10
Voliti..irud ga yebo,tko prica o ljubavi??? cisto definiram ćukove kao zivotinjsku vrstu po pitanju karaktera...govinda wrote:Dobro, ne volis pse i da zavrsimo pricu...pismejker wrote:Poanta jeste,da se zivina vrlo brzo vrati svojoj prirodi,i da joj covjek nije svetinja i da nije odan covjekov prijatelj itd itd..ostavi kravu u istim uvjetima,samo ce tuzno mukati,nece krenuti na covjeka..ali,covjecjem poljuljanom egu i ponosu TREBA zivina koja je u sustini ljuta i zajebana...primjer kretena koji uzgajaju i imaju pittbulle i slicne borbene pse..govinda wrote:Pa normalno, zivotinja izludila od gladi i zedji i koji kreten moras biti da drzis zivotinju u kavezu bez hrane i vode?pismejker wrote:ezeku..meni se ljucka vrsta prilicno gadi,naspram živina..to odmah da razjasnimo..ali psi...mhhhhh ..to je ono sto je oportuno zastalo u evoluciji i razvoju,tak ose i smjestilo u krosnji faune ..lizat ce ti guzicu dok mu ides niz dlaku,hranis ga,titras mu mooda i ispunjavas prohtjeve...ostavi ga bez hrane i vode tjedan dana,pa mu udji u kavez,ako smijes..naravno pod uvjetom da nije čivava ili tako nes krupno...red wolf wrote:
Najlakše je opravdavati ljudsku vrstu...U svakom pogledu....Ma ljudi su zlato....
Guest- Guest
E, ispred kuće vezanog . Netko drugi mu nosio jesti ostatke svaka 3 dana a ti se nisi približavao.pismejker wrote:imao sam kao malac nekoh čupoastog ovcara..kasnije vojno otpustenog Šarplaninca...kaja wrote:Svetac, nisi nikad imao psa.. aj priznaj.
2015-08-15
Ljudi su Uhljebi..ima ih tamo dfoli kod tebe,i previse za jednu Svabiju...red wolf wrote:Psi su paraziti?...A ljudi ne?pismejker wrote:Gledah seriju onoga mehikanca koji se bavio psima..i on je isao u srz problema,bez uljpsavanja i idealiziranja pasova...mnogi su ostali razocarani...
Guest- Guest
Jadne zivotinje.
Napravili zvijeri od njih, pa ih sad kolju.
2014-04-12
Netočno...Napravili su ih najboljim prijateljima ljudske vrste, a onda su ih odbacili...Madelaine wrote:Jadne zivotinje.
red wolf-
2016-02-10
Zato sto ga je covjek ucinio takvim i zatomio mu tu divljinu zivotinje...ja sam imao i imam pse i znaju biti neposlusni, nikad agresivni...u kuci ih ne drzim jer smatram da psu nije mjesto u stanu ili kuci, drzim ih na lancu ne zato sto su opasni nego zato sto pola komsiluka vristi kad vidi bilo kakvog psa a druga polovica (djeca) guraju prste psu u usta, oci, samo jos u supak im ne guraju i kad pas zarezi ili ujede onda je naravno vlasnik kriv, tj. ja...pismejker wrote:Gledah seriju onoga mehikanca koji se bavio psima..i on je isao u srz problema,bez uljpsavanja i idealiziranja pasova...mnogi su ostali razocarani...
2016-11-17
u dvoristu..ojnaj čupavi...mater hranila,sve ostale pokusavao ujesti...DAKLE,lizoguz onome tko ga hrani,ostalima neprijatelj-po definiciji..kaja wrote:E, ispred kuće vezanog . Netko drugi mu nosio jesti ostatke svaka 3 dana a ti se nisi približavao.pismejker wrote:imao sam kao malac nekoh čupoastog ovcara..kasnije vojno otpustenog Šarplaninca...kaja wrote:Svetac, nisi nikad imao psa.. aj priznaj.
Šar je bio,odnosno bila-cura,slobodno je trcao dvoristem,cak se morao dobro istrcavati-velik i jak pas..
Guest- Guest
Koliko se vi približite životinjama, toliko će se one približiti vama...
red wolf-
2016-02-10
jesam dovoljno zakuhao da mogu itji??' papica ceka..ajte zdravo..
Guest- Guest
ezek, govorim o coporima odbacenih, izgladnjelih, izludjelih jadnih zivotinja koji lutaju Rusijom, pa i Moskvom te velikim gradovima, koje su ljudi odbacili nekaznjeno i pretvorili prisilno u zvijeri koje se nagonski bore za goli zivot.red wolf wrote:Netočno...Napravili su ih najboljim prijateljima ljudske vrste, a onda su ih odbacili...Madelaine wrote:Jadne zivotinje.
2014-04-12
Znal sam da će se Kaja Rusom majke najebati. A usput je dokvačila i njeke forumaše.
Tko si ti da me zoveš ezekom?...A što sam ja napisao da mi ti ovdje dociraš?Madelaine wrote:ezek, govorim o coporima odbacenih, izgladnjelih, izludjelih jadnih zivotinja koji lutaju Rusijom, pa i Moskvom te velikim gradovima, koje su ljudi odbacili nekaznjeno i pretvorili prisilno u zvijeri koje se nagonski bore za goli zivot.red wolf wrote:Netočno...Napravili su ih najboljim prijateljima ljudske vrste, a onda su ih odbacili...Madelaine wrote:Jadne zivotinje.
red wolf-
2016-02-10
kaja wrote:Da. Kćer , sina i ženu mu tamo treba staviti. I njega.pismejker wrote:aj u qrc Kayo...hahahahahahakaja wrote:Familiju bi ti tamo trebalo stavitiepikur37 wrote:
Stari dobri šinteraj...
Kaja, aport ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Poprilično sam siguran da će se pas približiti i više nego želiš baš kad se ti nastojiš udaljiti od njega.red wolf wrote:Koliko se vi približite životinjama, toliko će se one približiti vama...
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» Vršimo usluge klanja pasa lutalica s tim da glavuša ide meni
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Turisti zgroženi: Rusi postavili PZO ispred stadiona Svjetskog Prvenstva
» FIFA u Moskvi izglasala: SAD, Meksiko i Kanada bit će domaćini Svjetskog prvenstva 2026. godine
» Vršimo usluge klanja pasa lutalica s tim da glavuša ide meni
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Turisti zgroženi: Rusi postavili PZO ispred stadiona Svjetskog Prvenstva
» FIFA u Moskvi izglasala: SAD, Meksiko i Kanada bit će domaćini Svjetskog prvenstva 2026. godine
Page 2 of 6