Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
nevolim pase, fuj, obožavam mace
Guest- Guest
Re: Rusija planira masovni pokolj pasa lutalica uoči Svjetskog prvenstva u nogometu
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Misliš li da on zna da je bolestan?kaja wrote:Pa čuj.. ako tebe veseli skvičanje nekoga koga kolju to dovoljno govori o tebi.Regoč wrote:Nažalost, toga je sve manje. Sad moramo u klalnice. Al se nekolicina nas još ne da i čuvamo običaje. E, kad se sjetim onih par hladnih danah u prosincu! Cika djece i skvičanje svinja. Klinci napucavaju mjehur ko da je lopta na koju se Mandžo potpiso, a mi topimo mast. Milina!kaja wrote:Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji. Zmazani su valjda bili čitav zivot pa to ono, steriliziraju se kada ulaze u kuću. A kuća boze pomozi al bitno da nema dlake.Regoč wrote:
Voli taj sviet i pse. Samo ne spava s njima.
Al ne šokiraju se kad kad netko trci za svinjom i kolje ju. To im normalno. Jos se pomole i nazderu poslje.
Dobro nisu svi, al takvi prizori su cesti na selu..
Bome, u glavu na 500 metarah. Majstor je, svaka mu čast.kaja wrote:Nedavno me tako htio impresionirati tip svojim pomorom po sumi , mislim da je i dodao, srnu u glavu na 500 metara i to .
Oduševila sam se ..
To je inpresivno, al nekako sumnjam da je istina.kaja wrote:Nedavno me tako htio impresionirati tip svojim pomorom po sumi , mislim da je i dodao, srnu u glavu na 500 metara i to .
Oduševila sam se ..
Ne zaobilazi tolko psa kolko vlasnika istog.kaja wrote:Mislim ajd pa zamislite tip šeta sa psom, mora biti frajer..
Ili tip gleda psa ispod oka - jel grize čuko? I zaobilazi ... pa to je odma jasno da je seljačina i debil..
Čim vidim da netko vodi psa jasno mu je da nije takve frikove treba izbjegavat.
danni1 wrote:Ne zaobilazi tolko psa kolko vlasnika istog.kaja wrote:Mislim ajd pa zamislite tip šeta sa psom, mora biti frajer..
Ili tip gleda psa ispod oka - jel grize čuko? I zaobilazi ... pa to je odma jasno da je seljačina i debil..
Čim vidim da netko vodi psa jasno mu je da nije takve frikove treba izbjegavat.
Ne mora značiti ali u glavnom da. Tko normalan s 30-40 godina voda psa oko0lo?
Psi su za dječju igru ili palijativa za starije.
A da ne govorim o pit bullovima i slično to je vceć indikacija za psihijatrisko kriminalističku obradu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...kaja wrote:Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji.Regoč wrote:Voli taj sviet i pse. Samo ne spava s njima.kaja wrote:Volim ja krave ali aludiram na taj tip. Kako rekoh surov je to svijet a često i zločest.Regoč wrote:Psi mogu, krave ne mogu? E, jesi specistica!kaja wrote:Pa to je točno, zene vise vole frajere koji vole pse.
Oni su bas.. frajeri.
Kad netko počne bježati od psa jer ima zube ili se groziti dlake meni to kaže samo jedno- notorna nezanimljiva seljačina . I ne dolazi u obzir.
Kaj da radim s njim, s njim moze anela, blogerica Željke Markic kojoj fale krave i smeta reklama sa psom.
Tako da..
2016-11-17
Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.govinda wrote:Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...kaja wrote:Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji.Regoč wrote:Voli taj sviet i pse. Samo ne spava s njima.kaja wrote:Volim ja krave ali aludiram na taj tip. Kako rekoh surov je to svijet a često i zločest.Regoč wrote:
Psi mogu, krave ne mogu? E, jesi specistica!
Izgleda da jesam. I zamisli, mislim da krava sluzi za jelo. Nikad od mene euroliberal veganskopederske orijentacije antiglobalsitickih shvatanja.Regoč wrote:Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.govinda wrote:Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...kaja wrote:Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji.Regoč wrote:Voli taj sviet i pse. Samo ne spava s njima.kaja wrote:
Volim ja krave ali aludiram na taj tip. Kako rekoh surov je to svijet a često i zločest.
2016-11-17
Sad Kaja važe tko je najgori maskulinist i mesožder. Iako, vjerujem da sam držeći svinju za rep na klanju još od vrtićke dobi neupitni pobjednik.govinda wrote:Izgleda da jesam. I zamisli, mislim da krava sluzi za jelo. Nikad od mene euroliberal veganskopederske orijentacije antiglobalsitickih shvatanja.Regoč wrote:Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.govinda wrote:Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...kaja wrote:Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji.Regoč wrote:
Voli taj sviet i pse. Samo ne spava s njima.
Prvo mjesto ide tebi bez dvojbe :)))Regoč wrote:Sad Kaja važe tko je najgori maskulinist i mesožder. Iako, vjerujem da sam držeći svinju za rep na klanju još od vrtićke dobi neupitni pobjednik.govinda wrote:Izgleda da jesam. I zamisli, mislim da krava sluzi za jelo. Nikad od mene euroliberal veganskopederske orijentacije antiglobalsitickih shvatanja.Regoč wrote:Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.govinda wrote:Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...kaja wrote:
Da. Oni se šokiraju kad vide da pas sjedi u fotelji.
2016-11-17
Hvala, druže!govinda wrote:Prvo mjesto ide tebi bez dvojbe :)))Regoč wrote:Sad Kaja važe tko je najgori maskulinist i mesožder. Iako, vjerujem da sam držeći svinju za rep na klanju još od vrtićke dobi neupitni pobjednik.govinda wrote:Izgleda da jesam. I zamisli, mislim da krava sluzi za jelo. Nikad od mene euroliberal veganskopederske orijentacije antiglobalsitickih shvatanja.Regoč wrote:Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.govinda wrote:
Stvarno, sta ce ker u fotelji? Mislim, daj...
I drugi put :)Regoč wrote:Hvala, druže!govinda wrote:Prvo mjesto ide tebi bez dvojbe :)))Regoč wrote:Sad Kaja važe tko je najgori maskulinist i mesožder. Iako, vjerujem da sam držeći svinju za rep na klanju još od vrtićke dobi neupitni pobjednik.govinda wrote:Izgleda da jesam. I zamisli, mislim da krava sluzi za jelo. Nikad od mene euroliberal veganskopederske orijentacije antiglobalsitickih shvatanja.Regoč wrote:
Pa neće valjda diete! I ti si baš njeki balkanski antifeministički natražnjak.
2016-11-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» Vršimo usluge klanja pasa lutalica s tim da glavuša ide meni
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Turisti zgroženi: Rusi postavili PZO ispred stadiona Svjetskog Prvenstva
» FIFA u Moskvi izglasala: SAD, Meksiko i Kanada bit će domaćini Svjetskog prvenstva 2026. godine
» Vršimo usluge klanja pasa lutalica s tim da glavuša ide meni
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Turisti zgroženi: Rusi postavili PZO ispred stadiona Svjetskog Prvenstva
» FIFA u Moskvi izglasala: SAD, Meksiko i Kanada bit će domaćini Svjetskog prvenstva 2026. godine
Page 6 of 6