Propadanje Zapada: u Francuskoj započeli masovni Nutela neredi
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Propadanje Zapada: u Francuskoj započeli masovni Nutela neredi
FMP je samo u plusu. Dileri, kriminalci i Vučićevi sendvičari. Doduše, takav im je ceo klub.govinda wrote:Ucinili su uslugu svom klubu, odlucili su da ne dolaze na utakmice dok god mali igra.dzango wrote:Gomila idiota. A kako im ne smetaju Ameri u ekipi? Šta je Prosinečki majke im ga nabijem.govinda wrote:Zato Srbija i Beograd ne propadaju nego napreduju i pokazuju svoj kozmopolitizam
http://www.alo.rs/delije-zestoko-izvredale-svog-kosarkasa/142994
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pokvarilo se sve..Totenkopf wrote:Domaćica u kakau, moraju bit 2 kutije uvik u špajzi, ne da bog rata, potresa...dzango wrote:Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
Izmislili su sad još par vrsta, s narančom, bijelom čokoladom, integralnu al classic je klasik...
2014-04-12
još uvijek najbolja jebajadera
crvenkasti-
2014-04-17
Jesi probao onu neku novu..svijetlu?
2014-04-12
Madelaine wrote:pokvarilo se sve..Totenkopf wrote:Domaćica u kakau, moraju bit 2 kutije uvik u špajzi, ne da bog rata, potresa...dzango wrote:Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
Izmislili su sad još par vrsta, s narančom, bijelom čokoladom, integralnu al classic je klasik...
Da. Zato krempite rulz...
darth_vader-
2014-04-17
cekamo da se prakticno dokazes..teoretska samohvala i poznavanje recepta nisu dovoljni..;Pjasambrend wrote:Madelaine wrote:pokvarilo se sve..Totenkopf wrote:Domaćica u kakau, moraju bit 2 kutije uvik u špajzi, ne da bog rata, potresa...dzango wrote:Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
Da. Zato krempite rulz...
2014-04-12
darth_vader-
2014-04-17
nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
u picka mater
2014-04-12
kojeg posjecujes? :-DLeviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
2014-04-12
I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
Jos fali frondi.. od jagode..Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al teške , previse seceradzango wrote:I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
2015-08-15
Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.kaja wrote:Al teške , previse seceradzango wrote:I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
2014-04-19
Ja sam overdozirana i od pola jednog.dzango wrote:Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.kaja wrote:Al teške , previse seceradzango wrote:I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
Nisam navikla na toliko slatke kolače ...
2015-08-15
Gde si jela? U Turskoj? Ona baklava sa pistaćima je neprevaziđena. Imaju još svakakvih đakonija i nisu bile baš toliko slatke.kaja wrote:Ja sam overdozirana i od pola jednog.dzango wrote:Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.kaja wrote:Al teške , previse seceradzango wrote:I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
2014-04-19
Iz katra jedna donese svako malo, nisu baklave ali slično, pistacija ne orasi , fine i male ali za šećerni udar. Toliko šećera potrošim za dva mjeseca.dzango wrote:Gde si jela? U Turskoj? Ona baklava sa pistaćima je neprevaziđena. Imaju još svakakvih đakonija i nisu bile baš toliko slatke.kaja wrote:Ja sam overdozirana i od pola jednog.dzango wrote:Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.kaja wrote:Al teške , previse seceradzango wrote:
I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.
2015-08-15
Pa one datulje , pa jos u šećeru, pa onda i čokolada unutra .
Msm.. fino je al preslatko.
Msm.. fino je al preslatko.
2015-08-15
a tek arapi, uhdzango wrote:I Turci prave opasne kolače sa pistaćima i pičkama materinama.Leviathan2 wrote:nema do tuljumba kod siptara u sljasticarnu
u picka mater
te s pistacijama sam jela u jeruzalemu...al stolić je bio prepun raznih slastica u 30 malih posudica, od svake probaš malo i ne dođeš ni do pola prije nego odustaneš...
Možda nisu baš reprezentativni. Ja sam ih jeo u Turskoj u hotelskoj poslasitičarnici. Nisam ljubitelj slatkog, naročito preslatkog, ali ovi su bili ubistvo. Koji god da probaš.kaja wrote:Iz katra jedna donese svako malo, nisu baklave ali slično, pistacija ne orasi , fine i male ali za šećerni udar. Toliko šećera potrošim za dva mjeseca.dzango wrote:Gde si jela? U Turskoj? Ona baklava sa pistaćima je neprevaziđena. Imaju još svakakvih đakonija i nisu bile baš toliko slatke.kaja wrote:Ja sam overdozirana i od pola jednog.dzango wrote:Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.kaja wrote:
Al teške , previse secera
A ha. Puno truda si daju za kolače. Mada su početak i kraj kremšnite , i to talijanske sa finom glatkom kremom. Ne one fuj brašnaste..dzango wrote:Možda nisu baš reprezentativni. Ja sam ih jeo u Turskoj u hotelskoj poslasitičarnici. Nisam ljubitelj slatkog, naročito preslatkog, ali ovi su bili ubistvo. Koji god da probaš.kaja wrote:Iz katra jedna donese svako malo, nisu baklave ali slično, pistacija ne orasi , fine i male ali za šećerni udar. Toliko šećera potrošim za dva mjeseca.dzango wrote:Gde si jela? U Turskoj? Ona baklava sa pistaćima je neprevaziđena. Imaju još svakakvih đakonija i nisu bile baš toliko slatke.kaja wrote:Ja sam overdozirana i od pola jednog.dzango wrote:
Oni se ne jedu na kilo. Jedan, dva i overdoziran si. Ali su do jaja.
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Čiji mali zeleni su prvi započeli rat ...
» Zbog Vučica mediji započeli napad na HŽ
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Neredi u Malinskoj
» Neredi diljem SAD-a
» Zbog Vučica mediji započeli napad na HŽ
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Neredi u Malinskoj
» Neredi diljem SAD-a
Page 4 of 5