Propadanje Zapada: u Francuskoj započeli masovni Nutela neredi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Propadanje Zapada: u Francuskoj započeli masovni Nutela neredi
munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
bome prije 35 godina
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
U istom aluminijskom celofanu :)
2015-08-06
Da, složiš svih 6 jedan na drugi pa napraviš kuglu...epikur37 wrote:Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
U istom aluminijskom celofanu :)
2014-04-14
jel ovi?Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
....
srpski je jbmu
kažeš topi ti se u ustima ??? hahahahaha
i Kolinda je zapela na čokoladicama
immortal-
2014-04-16
Nije taj, ja uzmem neotvoreni...Noor wrote:jel ovi?Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
2014-04-14
Koliki ti je račun za struju?mortal-joint wrote:eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
....
srpski je jbmu
2014-04-14
Fuj...pokvarilo se to skroz...Eurokrem nije ni blizu onog cega se sjecam, mada Kinder Lada je daleko najbolji namaz bila...Lino Lada joj nije niti do koljena, a bolja je od Nutelle za ovo trziste...
darth_vader-
2014-04-17
visok.. zašto?Totenkopf wrote:Koliki ti je račun za struju?mortal-joint wrote:eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
....
srpski je jbmu
immortal-
2014-04-16
Pa srbin je izumio a trošiš je...mortal-joint wrote:visok.. zašto?Totenkopf wrote:Koliki ti je račun za struju?mortal-joint wrote:eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...epikur37 wrote:munchmallow mi je još djed kupovao kao klinji dok smo konjskim zapregama išli na okolne sajmove ....njahhh...sjeta :)
bome prije 35 godina
....
srpski je jbmu
2014-04-14
a morao si...Totenkopf wrote:Pa srbin je izumio a trošiš je...mortal-joint wrote:visok.. zašto?Totenkopf wrote:Koliki ti je račun za struju?mortal-joint wrote:eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:
Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...
....
srpski je jbmu
završio rat ... ja jednog dana u trgovinu i tražim smokiće... nisam se mogla isčuditi kada sam čula da je sokoštarkov i da ga neću skoro jesti... :-D bolji mi je od bilo kojeg drugog flipsa..
dobro da nisam dobila metak umjesto smokića
immortal-
2014-04-16
Totenkopf wrote:Pa srbin je izumio a trošiš je...mortal-joint wrote:visok.. zašto?Totenkopf wrote:Koliki ti je račun za struju?mortal-joint wrote:eh..... ako si ga kupio u Hercegovini nije Hercegovački.............Totenkopf wrote:
Probaj ga, ja ga uzimam u hercegovini, cca 1 km, topi se ustima, kao nekad je, nije izgubio na kvaliteti niti malo...
....
srpski je jbmu
četnikuša...
2015-08-06
Ko u Venecueli, kapitalizam napreduje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Domaćica u kakau, moraju bit 2 kutije uvik u špajzi, ne da bog rata, potresa...dzango wrote:Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
Izmislili su sad još par vrsta, s narančom, bijelom čokoladom, integralnu al classic je klasik...
2014-04-14
Jebo to. Ja jedem samo slatkiše koje sam jeo u detinjstvu. Jafa i to. Autista jebiga.Totenkopf wrote:Domaćica u kakau, moraju bit 2 kutije uvik u špajzi, ne da bog rata, potresa...dzango wrote:Ja volim onu vašu Domaćicu. Najbolji keks.Totenkopf wrote:A ja tučem eurokrem table i munchmallow ko manit...
Izmislili su sad još par vrsta, s narančom, bijelom čokoladom, integralnu al classic je klasik...
2014-04-19
Zato Srbija i Beograd ne propadaju nego napreduju i pokazuju svoj kozmopolitizam
http://www.alo.rs/delije-zestoko-izvredale-svog-kosarkasa/142994
2016-11-17
Gomila idiota. A kako im ne smetaju Ameri u ekipi? Šta je Prosinečki majke im ga nabijem.govinda wrote:Zato Srbija i Beograd ne propadaju nego napreduju i pokazuju svoj kozmopolitizam
2014-04-19
Ucinili su uslugu svom klubu, odlucili su da ne dolaze na utakmice dok god mali igra.dzango wrote:Gomila idiota. A kako im ne smetaju Ameri u ekipi? Šta je Prosinečki majke im ga nabijem.govinda wrote:Zato Srbija i Beograd ne propadaju nego napreduju i pokazuju svoj kozmopolitizam
2016-11-17
FMP je samo u plusu. Dileri, kriminalci i Vučićevi sendvičari. Doduše, takav im je ceo klub.govinda wrote:Ucinili su uslugu svom klubu, odlucili su da ne dolaze na utakmice dok god mali igra.dzango wrote:Gomila idiota. A kako im ne smetaju Ameri u ekipi? Šta je Prosinečki majke im ga nabijem.govinda wrote:Zato Srbija i Beograd ne propadaju nego napreduju i pokazuju svoj kozmopolitizam
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Čiji mali zeleni su prvi započeli rat ...
» Zbog Vučica mediji započeli napad na HŽ
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Neredi u Malinskoj
» Neredi diljem SAD-a
» Zbog Vučica mediji započeli napad na HŽ
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Neredi u Malinskoj
» Neredi diljem SAD-a
Page 3 of 5