Hrvati hteli da se zabrani izložba o Jasenovcu u UN!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvati hteli da se zabrani izložba o Jasenovcu u UN!
RayMabus wrote:Eto toliko o raspravi sa Srbijom dovedeš ih argumentirano pred zid i pobjegnu
Sutra se vrate i nastave pričat kako je Vatikan isplanirao bitku na Kozari
Samo jedna riječ METAK
hahah, eto, pravi si uja
niko ne krivi vatikan, zbog stepinca
a drugo, opet nudis metak kao resenje
Guest- Guest
Odgovori mi na pitanje pa nećupizzon wrote:RayMabus wrote:Eto toliko o raspravi sa Srbijom dovedeš ih argumentirano pred zid i pobjegnu
Samo jedna riječ METAK
hahah, eto, pravi si uja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidi dragi Pizzon da ti nešto objasnim
Komunikaciju imam u malom prstu postavim pitanje a ti izbjegavaš odgovor
A ja repetiram pištolj
Komunikaciju imam u malom prstu postavim pitanje a ti izbjegavaš odgovor
A ja repetiram pištolj
2014-04-11
ico purger je sve objasnio..godina 1989 mjesto Beogradpizzon wrote:vuksadinare wrote:O cem zlabra ovaj dinosaur pizzon...imst odnose sa huckacima na zlocine...vucic koji je sa seseljom pohodio ratista u hrvatskoj i bh-a i ostavljao krvav trag..dacicem koji je zaljubljen u slobu..hajde molim vas radije se ubijemo
ti si " dinosaur " a ne ja
ti si taj koji ne moze da napusti krg mrznje, neprijateljstva prema srbima i srbiji, ja ne, ja nemam taj problem
ja, hocu i moram da odgovorim na svaki politicki atak na srbe i srbiju
ili, prihvatim iskrenu novu politiku, novi odnos izmedju srba i hrvata mora da krene sa vrha vlasti iz bg i zg a ne
sa ulice
https://youtu.be/xV9yZz-AB4o
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Odgovori mi na pitanje pa nećupizzon wrote:RayMabus wrote:Eto toliko o raspravi sa Srbijom dovedeš ih argumentirano pred zid i pobjegnu
Samo jedna riječ METAK
hahah, eto, pravi si uja
to je odgvor, vatikan ne gura stepinca za sveca
a ti nudis metak
Guest- Guest
Ne to nije odgovor pokušaj ponovopizzon wrote:RayMabus wrote:Odgovori mi na pitanje pa nećupizzon wrote:RayMabus wrote:Eto toliko o raspravi sa Srbijom dovedeš ih argumentirano pred zid i pobjegnu
Samo jedna riječ METAK
hahah, eto, pravi si uja
to je odgvor, vatikan ne gure stepinca za sveca
a ti nudis metak
2014-04-11
ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
Dali je NDH idejni organizator, izvršioc i drugo u slamanju Užičke republike
Ako je odgovor ne odgovori svojim riječima tko jest
2014-04-11
Kakve veze ima NDH sa užičkom Republjik.RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
Nije NDH ni na Kozari bila glavna. To je bila njemačka akcija a ustaše i domobrani su bili samo meso.
A komandant partizanskih snaga na Kozari je bio narodni heroj Josip Mažar Šoša, hrvatski izrod i neprijatelj drage nam endehazije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
NEPITAM TEBERingo10 wrote:Kakve veze ima NDH sa užičkom Republjik.RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
Nije NDH ni na Kozari bila glavna. To je bila njemačka akcija a ustaše i domobrani su bili samo meso.
A komandant partizanskih snaga na Kozari je bio narodni heroj Josip Mažar Šoša, hrvatski izrod i neprijatelj drage nam endehazije.
2014-04-11
josip mazar sosa..?..koknuli ga srbi komesari u ledja..Ringo10 wrote:Kakve veze ima NDH sa užičkom Republjik.RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
2014-04-11
Nema odgovora
Sutra ćeš doći na forum i opet istu priču vrtiti
METAK SINE METAK JE ZA TEBE
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema odgovora
evo, to, ne mozete bez zlocina
gde je vucko ?
ali, imam i ja metak, mozda vise nego ti
ali, ti i tvoj metak, meni su slaba pretnja
Guest- Guest
RayMabus wrote:RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
2014-04-11
Eto tako kako ti meni odgovaraš na to pitanje a svi svirate u iste gusle sutra ćeš se pitat kako si u Bosni dobio ovo
Muslimani zauzimaju prugu u RS, Doboj Modrića, izbijanju na Drinu cijelom dužinom prema Srbiji
Istočnu Hercegovinu zaštićujem u suradnji sa CG a područje zapadno od pruge štitim da ne uđu balije
Rezime operacije zapadna Srpska odvojena skroz od Beograda
Muslimani zauzimaju prugu u RS, Doboj Modrića, izbijanju na Drinu cijelom dužinom prema Srbiji
Istočnu Hercegovinu zaštićujem u suradnji sa CG a područje zapadno od pruge štitim da ne uđu balije
2014-04-11
Jebo te patak, koji si ti bolesnik.vuksadinare wrote:josip mazar sosa..?..koknuli ga srbi komesari u ledja..Ringo10 wrote:Kakve veze ima NDH sa užičkom Republjik.RayMabus wrote:ODGOVORI NA POSTAVLJENO PITANJERayMabus wrote:Pizzon odgovori na ovo pitanje
Poginuo u Oktobru/Listopadu 1944 od minobacacke granate pri napadu na Travnik.
2015-09-24
Zauzet ce mudzosi kitoslava moga. I izbit na karinu moju.RayMabus wrote:Eto tako kako ti meni odgovaraš na to pitanje a svi svirate u iste gusle sutra ćeš se pitat kako si u Bosni dobio ovo
A ti ces zastititi muda marjanova.
2015-09-24
Pa munđosi ako ne zauzmu granicu sa Srbijom đabe im sva ratovanja u unutrašnjosti BiH jer na kraju sama BiH nije izašla na tu državnu granicu a Srbija više neće pristati na nikakve Dejtone
2014-04-11
Muslimani ako se tamo zapuca i odma na početku neizbiju na Drinu tj državnu granicu BiH oni su rat izgubili, Srbi a ni Hrvati više neće pristati na državu gdje žive sa takvima znači međunarodna zajednica jednostavno taj neuspijeh tog protektorata nemože opet podržati dakle šta je tko osvojio njegovo je
Drugim riječima svi njihovi napadi u početku ako nisu usmjereni samo tamo nego drugdje tj prema Hrvatima ili Srbima u istočnoj Hercegovini, Brčkom ili zapadnoj RS je njihov poraz jer neće sačuvati BiH ako nemaju onaj tamo drinski dio i ne izađu na granicu BiH kao države
Drugim riječima svi njihovi napadi u početku ako nisu usmjereni samo tamo nego drugdje tj prema Hrvatima ili Srbima u istočnoj Hercegovini, Brčkom ili zapadnoj RS je njihov poraz jer neće sačuvati BiH ako nemaju onaj tamo drinski dio i ne izađu na granicu BiH kao države
2014-04-11
Ako se zapuca i muslimani odma na početku nenaprave veliku ofenzivu prema istočnoj Bosni i izbiju na državne granice BiH neće više nikad
Upravo ja držim ključeve raspada BiH jer ih mogu prvo navući na SEBE
Upravo ja držim ključeve raspada BiH jer ih mogu prvo navući na SEBE
2014-04-11
DAN SECANJA U AMBASADI U LONDONU
28 januar 2018 08:58U Ambasadi Srbije u Londonu održan je Dan sećanja na Srbe, Jevreje i Rome stradale tokom Drugog svetskog rata na teritoriji okupirane Kraljevine Jugoslavije. Dan sećanja održan je u petak pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Srbije a u organizaciji Fondacije za sećanje na Jasenovac i holokaust. TANJUG - JHMF David Sladek
lupati i sve šerpe dok o tome ne sazna i najudaljenija vukojebina na svetu.
ili, dok hrvatska ne prestane da kenja o nepostojecoj agresiji,
slavi pogrom nad srbima,
i afirmise naci poklice.
Stepenic je po drugi put stavljen A / A )
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATI HTELI DA PREIGRAJU AMERE
» Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Inkluzivna izlozba u EU parlamentu
» Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Inkluzivna izlozba u EU parlamentu
Page 4 of 6