Novi srednjoeuropski put
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novi srednjoeuropski put
RayMabus wrote:Previše se tresete, nije ovo rani srednji vijek, Arapi nemaju industriju, fino baciš bojne otrove di masa pravi probleme i to je to
Najmanji problem pobit slabo naoružanu rulju
Alo bre,ne radi se o takvom tipu sukoba i osvajanja...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Zapad, napose Europa mora vratiti VJERU (ideologiju,religiju, sustav, jebenu ideju i sistem....).
Mora promicati temeljne vrijednosti koje su zapad i stvorile zapadom i koje još uvijek predstavljaju najveću pokretačku snagu tog istog zapada.
To je ključno.
Međutim, taj proces se neće dogoditi sekvencijalno i statički nego dinamički i istovremenim "ratom" na više kulturoloških "bojišta" uz stalno jačanje vlastitih pozicija i urušavanje onih neprijatelja uz prikupljanje sve veće podrške javnosti unutar pojedinih društava i cijele civilizacije dok se jasno pokaže većina kada će doći vrijeme i za odlučne akcije čišćenja smeća liberalnog i antizapadnog fašizma i njegovog teško poremećenog svjetonazora i nakaradnog sustava vrijednosti.
Guest- Guest
a cuj, dok markelica sklanja njemacku zastavu ko da je se stidi dotle tramp cestita bozic jasno I glasno. Ne zato sto je on neki vjernik nego prkosi mainstream idiotima koji patriotizam nazivaju fasizmom. Mediji vode rat protiv naroda, mediji su tenkovi lijevoliberala. Od njih se I pocinjeepikur37 wrote:Zapad, napose Europa mora vratiti VJERU (ideologiju,religiju, sustav, jebenu ideju i sistem....).
Ako ovaj fait shvatimo samo tehnički izgubit ćemo.
2014-04-19
Nego o kakvom?epikur37 wrote:RayMabus wrote:Previše se tresete, nije ovo rani srednji vijek, Arapi nemaju industriju, fino baciš bojne otrove di masa pravi probleme i to je to
Najmanji problem pobit slabo naoružanu rulju
Alo bre,ne radi se o takvom tipu sukoba i osvajanja...
Šta zamolit ćeš pedeset miljona crnca i Arapa Molimo vas da se fino kulturno sami i selite iz Evrope jer smo pogriješili što smo vas primili
Ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da je došlo vrijeme za razlaz, ali samo na temi, naravno. :)
Laku noć ekipa. :)
Guest- Guest
Prihvati islam, to ti je najlakšeslidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Zapad, napose Europa mora vratiti VJERU (ideologiju,religiju, sustav, jebenu ideju i sistem....).
Mora promicati temeljne vrijednosti koje su zapad i stvorile zapadom i koje još uvijek predstavljaju najveću pokretačku snagu tog istog zapada.
To je ključno.
Međutim, taj proces se neće dogoditi sekvencijalno i statički nego dinamički i istovremenim "ratom" na više kulturoloških "bojišta" uz stalno jačanje vlastitih pozicija i urušavanje onih neprijatelja uz prikupljanje sve veće podrške javnosti unutar pojedinih društava i cijele civilizacije dok se jasno pokaže većina kada će doći vrijeme i za odlučne akcije čišćenja smeća liberalnog i antizapadnog fašizma i njegovog teško poremećenog svjetonazora i nakaradnog sustava vrijednosti.
TAMO NEMA EMANCIPACIJE
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Zapad, napose Europa mora vratiti VJERU (ideologiju,religiju, sustav, jebenu ideju i sistem....).
Mora promicati temeljne vrijednosti
Sad zvučiš kao Mate Granić....
Treba vratiti svjetlo i vratiti duše.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
laku nocslidingdoorsoperator wrote:Izgleda da je došlo vrijeme za razlaz, ali samo na temi, naravno. :)
moram I ja ic jebote zakasnio sam
2014-04-19
Ne postoji nikakav srednji liberalizam, ili jesi ili nisi i ta srednja Europa ima užasan natalitet i sutra će trpat crnce
Nema vam pomoći dok god žene imaju pravo glasa
Nema vam pomoći dok god žene imaju pravo glasa
2014-04-11
Ne postoji teški i laki liberalizam osim kao opisni pojam no u praksi to ne postoji, šta je to laki liberalizam to kao parnim danima ćemo biti za LGBT a neparnim nečemo
Gospodo draga vi bi se svi jebali a da vam ne uđe
Neće ići JEBAT ĆETE SE
Gospodo draga vi bi se svi jebali a da vam ne uđe
Neće ići JEBAT ĆETE SE
2014-04-11
Ukinite pravo glasa ženama i to je cijela priča, to vam je ljevičarsko biračko tijelo
Na kraju krajeva ima puno pametniji žena od mene pa evo matematika i za takve 100 muških 100 ženskih, muški ne padaju na glupe fore od njih 100 dvadesetak će popušit foru a od sto žena njih devedeset.
Matematičko pitanje glasi ako je to tako i ja se založim za ukidanje pravo glasa znači da će ono što ja hoću pobijediti jer sam eliminirala 90 protivničkih glasaća
Kužiš?
Na kraju krajeva ima puno pametniji žena od mene pa evo matematika i za takve 100 muških 100 ženskih, muški ne padaju na glupe fore od njih 100 dvadesetak će popušit foru a od sto žena njih devedeset.
Matematičko pitanje glasi ako je to tako i ja se založim za ukidanje pravo glasa znači da će ono što ja hoću pobijediti jer sam eliminirala 90 protivničkih glasaća
Kužiš?
2014-04-11
Pusti k vragu filozofiranje o migracijama, od toga nema nikakve koristi.epikur37 wrote:Alain de Benoist
Alain de Benoist (* 11. prosinca 1943) je francuski intelektualac, vodeći član francuskog think tanka Groupement de recherche et d'études sur la culture européenne.
On je između ostalog kritizirao globalizaciju, liberalizam i imigracije u Europi.
Glede toga je više učinila ona mađarska snimateljica, ito s jednim potezom. Ja sam praktična osoba, jebiga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vecina filozofa i intelektualaca u hrvatskoj je skupina niskoristi..kazem vecina ne svi..oni sto vrijede ne mogu doci do izrazaja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sta bre ti imas protiv nas liberala? :)epikur37 wrote:shady.lady wrote:ni ja ne mislim da će se trenutni liberalni mainstream samo tako ispuhati i tiho puknuti kao mjehur od sapuniceepikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:shady.lady wrote:
mislim da će nažalost ipak biti radikalna rješenja, jer se ono što nazivam 'suludim liberalizmom' neće predati samo tako, pogotovo zato što se uredno financira i iz nenacionalnih izvora, ako nacionalni slučajno presuše
Mislim da radikalna riješenja neće biti neophodna iz razloga jer će pomahnitalo pomodarstvo jednostavno kolapsirati s vremenom jednostavno zato jer je njegov utjecaj previše napuhan od strane mainstream medija i prije ili kasnije će pući poput balona.
Naime, kvaka je u tome da suludi liberalizam kako o njemu govoriš a kojega ja spominjem kao pomahnitalu aždaju nije uspio postići dogovor sa nekakvom većinom u zapadnim društvima u svrhu postizanja cilja rastakanja vrijednosti zapadne civilizacije i svih dobrih dostignuća građanskog društva do kojih je doveo liberalizam stare škole,
Zato će prije ili kasnije do neke vrste društvene pobune protiv elita, ideoloških, političkih i medijskih iza kojih naravno stoje oni financijski, a što se lijepo vidi i po izboru Trumpa u SAD-u.
Upravo je ta za sada prilično tiha pobuna i dovela Trumpa na vlast, jer društvo više ne vjeruje svojim elitama, a lako je zamisliti što će se dogoditi kada ta do sada nedovoljno jasna i relativno tiha većina isprofilira svoje stavove i očekivanja na jedan artikulirani, osvješteni način sa dobrom motivacijom za djelovanje, makar ne i jasnim akcijskim planom.
Pomahnitala aždaja liberalnog fašizma će naravno preko svojih medija tada grmiti o kontrarevoluciji, ali će to djelovati tragikomično, kao i svojevremena nastojanja boljševika da svako mišljenje koje odstupa od njihovog osudi kao kontrarevoluciju.
I tako će liberalni fašizam podijeliti sudbinu komunizma kao nekada svojeg najljućeg protivnika.
U glavnom lako se složiti oko problema dočim ishod krize koja se produbljuje je neizvjesan.
Ovo što si napisao je na tragu i moje preferencije, gore spomenute, jer je zalog očuvanja dobrih tekovina moderne.
Međutim, ako se stvar ne riješi u nekom vrlo doglednom roku nećemo izbjeći kaos i devastaciju radikalnih rješenja....al ipak preživjeti.
bojim se da će pucanje biti znatno glasnije, zato što današnja situacija više ne uključuje samo inter-nacionalne ili inter-europske ideološke petarde, nego i ozbiljnu tempiranu bombu koja je posađena u većinu zapadnoeuropskih zemalja, a koju liberalistička struja hrani i podržava.. a to su imigranti, naravno
na bilo kakvo smanjivanje ili oduzimanje prava i sloboda koje su im dane i koje trenutno uživaju, mislim da će nastati kaos ...
Migranti su samo posljedica.
Mi zaista imamo unutarnji, cvilizacijski problem. Osnovne vrijednosti su nam iščašene, u temelju je u krivo pošlo.
Od tuda sve: demogarafska katastrofa, socijalna anomija, ovaj ideološki raspašoj i rastuća dezorjentacija i radikalizacija....
Evropa će se raspast u krvavom polustoljetnom ratu kad zapadna Evropa ne bude mogla više primati čudne imigrante a istočna je depopulacija i onda je raspad sistema
2014-04-11
Evropa će se raspast u krvavom polustoljetnom ratu, vi stalno rješavate posljedicu a ne uzrok, imigranti vam trebaju jer imate loš natalitet znači ti moš izbaciti Arape i crnce ali za pet godina opet ti trebaju neki ljudi da nadoknade manjak i održe sistem zvan matrijarh
Đabe vam rješavanje posljedice jer i kad to riješite samo ćete morat izabrati novi izvor useljavanja
To vam se sad dešava u Americi, oni bi bijelce iz Evrope a ne cigane iz Latinskih zemalja
Đabe vam rješavanje posljedice jer i kad to riješite samo ćete morat izabrati novi izvor useljavanja
To vam se sad dešava u Americi, oni bi bijelce iz Evrope a ne cigane iz Latinskih zemalja
2014-04-11
Evo to ti je to
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/527670/krece-invazija-stranih-konobara-i-kuhara-na-hrvatski-turizam-vlada-potiho-povecala-kvote-za-20-puta-uvozimo-cak-inbspstrucnjake-za-mindful-meditaciju
Moš ti filozofirat o rješavanju posljedice ali ti nisi riješio uzrok, fino demografski crknite i nestanite pa filozofirajte dva metra ispod zemlje, neće vas logika čekati i ravnat se po vašim piškit ću kakit ću pričicama
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/527670/krece-invazija-stranih-konobara-i-kuhara-na-hrvatski-turizam-vlada-potiho-povecala-kvote-za-20-puta-uvozimo-cak-inbspstrucnjake-za-mindful-meditaciju
Moš ti filozofirat o rješavanju posljedice ali ti nisi riješio uzrok, fino demografski crknite i nestanite pa filozofirajte dva metra ispod zemlje, neće vas logika čekati i ravnat se po vašim piškit ću kakit ću pričicama
2014-04-11
Vas treba pustit jedno pet šest godina da još filozofirate dok vam nedođe iz dupeta u glavu da rješavanje posljedica neriješava problem
Tek kad to shvatite nivo vaše i moje komunikacije će biti usklađen
Tek kad to shvatite nivo vaše i moje komunikacije će biti usklađen
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» NOVI LOM NA DESNICI
» Novi Non Pejper
» Novi plan 21
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"