Grci raskomadali Makedoniju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Grci raskomadali Makedoniju
Onih 5% Turaka u Makedoniji treba pobit i protjerati NEŽELIM IH VIDIT TAMO
A Albance prepustite meni jer nikakvi muslimani neće Preživit u Evropi
A Albance prepustite meni jer nikakvi muslimani neće Preživit u Evropi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidi jednu stvar ja sam Hrvat to ti u prevodu znači da je meni geostrategija u malom prst u, još se nije desilo ISIL napad u Italiji a kad se desi eto ti problema za muslimane tamo uključujući i Albance muslimane, neće Talijan nikoga trpit
U prevodu Bošnje ostaju izolirani, Albanci se vračaju kršćanstvu
U prevodu Bošnje ostaju izolirani, Albanci se vračaju kršćanstvu
2014-04-11
Turci u Makedoniji ćine 5% stanovništva i nosioci su islama tamo, muslimani čine 33%
Albance nedirajte, samo Turke počistite, pada broju muslimana na 26% i VMRO će idućih petnaest godina vladati Makedonijom, ovako vam produžavam rok trajanja na još petnaest godina bez raspada Makedonije i sukoba sa Albancima
Albance nedirajte, samo Turke počistite, pada broju muslimana na 26% i VMRO će idućih petnaest godina vladati Makedonijom, ovako vam produžavam rok trajanja na još petnaest godina bez raspada Makedonije i sukoba sa Albancima
2014-04-11
I tad imate petnaest godina fore a Albance ako taknete jebali ste ježa, Skoplje je bitno samo radi željeznice a ostat ćete na Solunu
Graditi će se željeznica Drač Skoplje, to vam je izlaz i ujedno koridor Italije prema Crnom moru a Bugarske prema Jadranu
Da bi ta pruga bila sigurna od ISIL napada pedeset kilometara sa svake strane neće biti islama a to će se postići čišćenjem islama iz Italije jednostavno nezanima me šta si Albanaca nego musliman i ideš u konc logor a ako ne želiš sam se prebaci na neku drugu religiju jer islama u Italiji NEĆE BITI
Graditi će se željeznica Drač Skoplje, to vam je izlaz i ujedno koridor Italije prema Crnom moru a Bugarske prema Jadranu
Da bi ta pruga bila sigurna od ISIL napada pedeset kilometara sa svake strane neće biti islama a to će se postići čišćenjem islama iz Italije jednostavno nezanima me šta si Albanaca nego musliman i ideš u konc logor a ako ne želiš sam se prebaci na neku drugu religiju jer islama u Italiji NEĆE BITI
2014-04-11
triba napravit jedan glancig novi jasenovac za te helenizirane turke i bracu im svetosavce.da balkan malo pocine...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' TINJAJUĆI SUKOB GRČKA I TURSKA NA RUBU RATA? Grci: 'Naša vojska spremna je na svaku provokaciju!' TURSKI NACIONALISTI 'Ako Grci žele pasti u more, dobrodošli su!' ''
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Rusija će blokirati Makedoniju u UN
» VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Rusija će blokirati Makedoniju u UN
» VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
Page 2 of 2