VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
Page 1 of 1
VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
Blic: VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
Vojnobezbednosna agencija Srbije zaplenila je veliku količinu oružja na jugu Srbije, koje je ilegalno trebalo da se transportuje u Makedoniju, a pretpostavlja se da je bilo namenjeno stranačkoj infrastrukturi najvećih albanskih partija čiji su funkcioneri učestvovali u oružanim sukobima u Makedoniji i na KiM, piše "Blic".
BEOGRAD - Vojnobezbednosna agencija Srbije zaplenila je veliku količinu oružja na jugu Srbije, koji je ilegalno trebalo da se transportuje u Makedoniju, a pretpostavlja se da je bio namenjen stranačkoj infrastrukturi najvećih albanskh partija čiji su funkcioneri učestvovali u oružanim sukobima u Makedoniji i na KiM, piše "Blic", pozivajući se na izbore iz VBA.
Prema tim izvorima, prošle nedelje zaplenjeno je nekoliko hiljada pušaka, mitraljeza, minobacača i ručnih bombi, koje su pripadnici VBA otkrili u blizini Preševa i Bujanovca, dok su jedan strani državljanin i dva državljanina Srbije albanske nacionalnosti pokušavali da ih ilegalnim kanalima prebace u Makedoniju.
Foto/ Twitter.com, ilustracija
Vojnobezbednosna agencija Srbije zaplenila je veliku količinu oružja na jugu Srbije, koje je ilegalno trebalo da se transportuje u Makedoniju, a pretpostavlja se da je bilo namenjeno stranačkoj infrastrukturi najvećih albanskih partija čiji su funkcioneri učestvovali u oružanim sukobima u Makedoniji i na KiM, piše "Blic".
BEOGRAD - Vojnobezbednosna agencija Srbije zaplenila je veliku količinu oružja na jugu Srbije, koji je ilegalno trebalo da se transportuje u Makedoniju, a pretpostavlja se da je bio namenjen stranačkoj infrastrukturi najvećih albanskh partija čiji su funkcioneri učestvovali u oružanim sukobima u Makedoniji i na KiM, piše "Blic", pozivajući se na izbore iz VBA.
Prema tim izvorima, prošle nedelje zaplenjeno je nekoliko hiljada pušaka, mitraljeza, minobacača i ručnih bombi, koje su pripadnici VBA otkrili u blizini Preševa i Bujanovca, dok su jedan strani državljanin i dva državljanina Srbije albanske nacionalnosti pokušavali da ih ilegalnim kanalima prebace u Makedoniju.
Guest- Guest
Re: VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
vucko jos nisi u makedoniji ??
da pomognes bratu šiptaru !?
da pomognes bratu šiptaru !?
Guest- Guest
..to tako ide..jedan kamion navlakusa..dva ili tri prođu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
neka,
nama odgovara da šiptari prave haos i schranje !?
nama odgovara da šiptari prave haos i schranje !?
Guest- Guest
tako je bilo i sa onim zrakoplovom 1991 na plesu i antunom kikasem....manolic ga je zrtvovao....a istovremeno je brod dopeljao oruzje u trst...pa preko slovenije u hrvatsku
2015-09-08
na kraju,
vucko moras da prihvatis da nas nije mnogo briga za makedoniju,
jesmo za makedonce, ne za siptare, ali na distanci.
Guest- Guest
nisu su nas nicim obavezali da im se revansiramo,
cak imamo problem sa grcima zbog njih,
jer smo ih priznali po nazivu iz njihovog ustava,
sto grci opravdano kritikuju.
kontra, grci ne glasaju za siptare a makedonci glasaju.
cak imamo problem sa grcima zbog njih,
jer smo ih priznali po nazivu iz njihovog ustava,
sto grci opravdano kritikuju.
kontra, grci ne glasaju za siptare a makedonci glasaju.
Guest- Guest
..drag sam ja tebi,ha?....ovi dugi na forumu deru te ko jarca a ja sam tu blag prema tebi..drzi se ti uz mene..bit ce sve ok....pizzon wrote:na kraju,
2015-09-08
ko me dere ??vuksadinare wrote:..drag sam ja tebi,ha?....ovi dugi na forumu deru te ko jarca a ja sam tu blag prema tebi..drzi se ti uz mene..bit ce sve ok....pizzon wrote:na kraju,
Guest- Guest
a ko ne....pizzon wrote:ko me dere ??vuksadinare wrote:..drag sam ja tebi,ha?....ovi dugi na forumu deru te ko jarca a ja sam tu blag prema tebi..drzi se ti uz mene..bit ce sve ok....pizzon wrote:na kraju,
2015-09-08
cuj pizzon..ako ne daj boze nađemo se na suprotnim stranama u slucaju rata..i prijeti ti opasnost od zarobljavanja..samo se pozovi na vukasadinare..i sve ce biti pet...bit ces kao da si kod svoje kuce..pticjeg mlijeka ti nece faliti..ali ima da me zabavljas svojim komentarima jedini uvjet...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ko ne....pizzon wrote:ko me dere ??vuksadinare wrote:..drag sam ja tebi,ha?....ovi dugi na forumu deru te ko jarca a ja sam tu blag prema tebi..drzi se ti uz mene..bit ce sve ok....pizzon wrote:na kraju,
ok, ako je to tvoj ili vas ustisak, nema problema
uglavnom, mene ne mogu da deru oni koji
su nesnadjeni, jer i sami ne znaju kome pripadaju ili sta zele
vazno da su kontra, nema veze
Guest- Guest
hehehehehehehehehehe,vuksadinare wrote:cuj pizzon..ako ne daj boze nađemo se na suprotnim stranama u slucaju rata..i prijeti ti opasnost od zarobljavanja..samo se pozovi na vukasadinare..i sve ce biti pet...bit ces kao da si kod svoje kuce..pticjeg mlijeka ti nece faliti..ali ima da me zabavljas svojim komentarima jedini uvjet...
moli Boga da padnes u sake jedinici gde je i pizzon
samo vikni, pizzon, ima li pizona medju vama, ja sam vucko,
dobices lezaj pored mene, uniformu i sve isto ko ja )
ima da garanutujem za tebe )
Guest- Guest
hos je u makedoniji protiv šipaca... pazi ti vuče da ne završite na istoj strani...vuksadinare wrote:cuj pizzon..ako ne daj boze nađemo se na suprotnim stranama u slucaju rata..i prijeti ti opasnost od zarobljavanja..samo se pozovi na vukasadinare..i sve ce biti pet...bit ces kao da si kod svoje kuce..pticjeg mlijeka ti nece faliti..ali ima da me zabavljas svojim komentarima jedini uvjet...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pizzon wrote:Blic: VBA zaplenila oružje na putu za Makedoniju
Muda ti Irudova....ne mogu virovati da si tako naivan pa da padaš na - vučkicu-.............nevjerojatno
Ma uostalom kako to razmišljaš??????
Srbija MORA naoružati Makedonce i stati 120 % na njihovu stranu.............jer - šta je alternativa - ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Rusija će blokirati Makedoniju u UN
» Grci raskomadali Makedoniju
» Približava li bugarski veto S. Makedoniju Srbiji?
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
» Rusija će blokirati Makedoniju u UN
» Grci raskomadali Makedoniju
» Približava li bugarski veto S. Makedoniju Srbiji?
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
Page 1 of 1