Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
Čekaj malo, ne pričam sa Erom, pričam s tobom..dzango wrote:Jok bre. Ovaj je Eri životni uzor. Muzički su mu Seka i Šemsa.Madelaine wrote:U vreću s uzorima.dzango wrote:Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:
Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.
Nisam znala da se glazbom baviš, pa se radi o glazbenim uzorima.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
beeeeeeeljMadelaine wrote:Hmm, kakva je ovo muška solidarnostLeviathan2 wrote:aha, zato megi visi tu :Ddzango wrote:Ја.Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
ulizuješ li se džaniju ili mene bockaš?
Bit će ovo drugo
danas sam okrutnaLeviathan2 wrote:beeeeeeeljMadelaine wrote:Hmm, kakva je ovo muška solidarnostLeviathan2 wrote:aha, zato megi visi tu :Ddzango wrote:Ја.Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
ulizuješ li se džaniju ili mene bockaš?
Bit će ovo drugo
2014-04-11
Ero je iscimao ovog na temu. Тi si mu se pojavila kao drveni advokat.Madelaine wrote:Čekaj malo, ne pričam sa Erom, pričam s tobom..dzango wrote:Jok bre. Ovaj je Eri životni uzor. Muzički su mu Seka i Šemsa.Madelaine wrote:U vreću s uzorima.dzango wrote:Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:
Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.
nemam pojma o čemu je ero pisao..odgovorila sam tebi maloprije, a ti se bojiš odgovorit meni i skrivaš se iza ere..dzango wrote:Ero je iscimao ovog na temu. Тi si mu se pojavila kao drveni advokat.Madelaine wrote:Čekaj malo, ne pričam sa Erom, pričam s tobom..dzango wrote:Jok bre. Ovaj je Eri životni uzor. Muzički su mu Seka i Šemsa.Madelaine wrote:U vreću s uzorima.dzango wrote:
Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
» Čović, Dodik i Lajčak razgovarali o neformiranju vlasti i političkoj krizi u BiH
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Kremlj: Putin i Vučic razgovarali o širenju saradnje u energetici
» Čović, Dodik i Lajčak razgovarali o neformiranju vlasti i političkoj krizi u BiH
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Kremlj: Putin i Vučic razgovarali o širenju saradnje u energetici
Page 4 of 4