Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
Ako, ako...Kod nas demokrata-tradicionalista to nije najbitnija stvar. Što bi Kinezi rekli, nije važno kakve je boje mačka,dzango wrote:I Hasanče je poreklom iz Užica pa je opet tvoj. Ne budi na kraj srca. Bar se vi dođoši razumete.Eroo wrote:Bakir je potomak dođoša. SrBenda, samo se pravi grbav. Ne može se to sakrit, vidi se iz aviJona čim progovori...dzango wrote:Jebiga, kada bi sve dođoše šutnuli u dupe, i ti bi završio kod Bakira na loncu.Eroo wrote:Nije Kaja ništa kriva već neviđena antihrvatska propaganda (javno), koja se neobjašnjivo dozvolila.dzango wrote:
Normalno da si video kada si se i ti kupao a sada ti Kaja kriva.
Uglavnom se radi o dotepencima ili potomcima dotepenaca. Šut u dupe i seli, tako se to radi.
PS:Radi se o nostalgičarima. Nedostaje im srpska čizma.
već lovi li miševe. Uostalom, pogledaj šta su Srbi imali prava od "ljevičara" u Jugi, ali su vam još uvijek dragi.
Naravno, hrvatski, jelte. .
Gotovini, Thompsonu i Hasnebegoviću, na primjer, ne smeta srpska tradicija i glede toga sva pripadajuća prava, ali im smeta kad se
njihova ugrožava. Tkzv. ljevičarima smetaju i jedni i drugi tradicionalisti. Jednom koriste jedne, drugi put druge, samo da su na vlasti.
Bratstvo i jedinstvo im je bilo samo pokriće za gadosti koje su radili. Sora ti je njihov ogledni primjerak- specimen, takorekuć.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ako, ako...Kod nas demokrata-tradicionalista to nije najbitnija stvar. Što bi Kinezi rekli, nije važno kakve je boje mačka,dzango wrote:I Hasanče je poreklom iz Užica pa je opet tvoj. Ne budi na kraj srca. Bar se vi dođoši razumete.Eroo wrote:Bakir je potomak dođoša. SrBenda, samo se pravi grbav. Ne može se to sakrit, vidi se iz aviJona čim progovori...dzango wrote:Jebiga, kada bi sve dođoše šutnuli u dupe, i ti bi završio kod Bakira na loncu.Eroo wrote:
Nije Kaja ništa kriva već neviđena antihrvatska propaganda (javno), koja se neobjašnjivo dozvolila.
Uglavnom se radi o dotepencima ili potomcima dotepenaca. Šut u dupe i seli, tako se to radi.
već lovi li miševe. Uostalom, pogledaj šta su Srbi imali prava od "ljevičara" u Jugi, ali su vam još uvijek dragi.
Naravno, hrvatski, jelte. .
Gotovini, Thompsonu i Hasnebegoviću, na primjer, ne smeta srpska tradicija i glede toga sva pripadajuća prava, ali im smeta kad se
njihova ugrožava. Tkzv. ljevičarima smetaju i jedni i drugi tradicionalisti. Jednom koriste jedne, drugi put druge, samo da su na vlasti.
Bratstvo i jedinstvo im je bilo samo pokriće za gadosti koje su radili. Sora ti je njihov ogledni primjerak- specimen, takorekuć.
Ma nije sve u tome da li je levo ili desno. Meni je na primer važniji sam sadržaj. Šta mi znači što je neko desno ako mu praziluk viri iz dupeta i merilo stvari mu je ono što radi i misli Tompson i slični? Ne može mi Ceca i bratija sa estrade biti reper za bilo šta, pa da mu jebem mater.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Uvijek puna usta Thompsona.
Ajde, i vasi su pjevali Cavoglave.
@-@
@-@
2014-04-12
Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.Madelaine wrote:Uvijek puna usta Thompsona.
@-@
2014-04-19
Kod vas demokrata socijalista je najbitnije da serete non stop, ko benzinska.Eroo wrote:Ako, ako...Kod nas demokrata-tradicionalista to nije najbitnija stvar.dzango wrote:I Hasanče je poreklom iz Užica pa je opet tvoj. Ne budi na kraj srca. Bar se vi dođoši razumete.Eroo wrote:Bakir je potomak dođoša. SrBenda, samo se pravi grbav. Ne može se to sakrit, vidi se iz aviJona čim progovori...dzango wrote:Jebiga, kada bi sve dođoše šutnuli u dupe, i ti bi završio kod Bakira na loncu.Eroo wrote:
Nije Kaja ništa kriva već neviđena antihrvatska propaganda (javno), koja se neobjašnjivo dozvolila.
Ne možete vise zajebavat nikoga pa urlate s Thompsonom u pozadini ( koga ni mama vise ne sluša) kako ste ugroženi .
Sve to sa sigurne udaljenosti i lovom u džepu .
Joj da mi je ministarka policije biti na 6 mjeseci
Pjevali bi vi meni borbene u zatvoru :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Javi se na natječaj u srbiju ili srpsku pa možda prođeš...kaja wrote:Eroo wrote:dzango wrote:Eroo wrote:dzango wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
:)Totenkopf wrote:
Javi se na natječaj u srbiju ili srpsku pa možda prođeš...
Je, pa da kažete da vas hrvatski komunisti opet tuku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Covic je Predsjednik Hrvatske.
2016-11-17
Vučić: Dodik i ja stižemo u Hercegovinu
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da planira s predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom u travnju posjetiti Mostar.
"Dogovorit ću s Dodikom da obiđemo srpski dio Hercegovine, da vidimo što možemo da pomognemo", rekao je Vučić za televiziju Happy.
Vučić je kazao da će ove godine biti održani izbori u Bosni i Hercegovini, navodeći da očekuje velike pritiske na Dodika.
"Ne bih mu bio u koži što će sve morati proći i da izdržati, i šta će Republika Srpska u cjelosti morati izdržati", kazao je Vučić.
On je istaknuo da Srbija nikada neće ići protiv RS-a, niti RS protiv Srbije, dodajući da je to tekovina kojom se ponose.
"Tražili su od nas da privedemo Dodika, još prije godinu dana imali smo službene zahtjeve iz Sarajeva. Pitamo sam, ljudi šta hoćete... Hoćete da ne damo narodu da pređe granicu, šta je to što želite"
http://dnevnik.ba/dogadaji/vucic-dodik-i-ja-stizemo-u-hercegovinu#overlay-context=dogadaji/vucic-dodik-i-ja-stizemo-u-hercegovinu
-------------------------
Čova,lipo primi goste i saveznike :)
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da planira s predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom u travnju posjetiti Mostar.
"Dogovorit ću s Dodikom da obiđemo srpski dio Hercegovine, da vidimo što možemo da pomognemo", rekao je Vučić za televiziju Happy.
Vučić je kazao da će ove godine biti održani izbori u Bosni i Hercegovini, navodeći da očekuje velike pritiske na Dodika.
"Ne bih mu bio u koži što će sve morati proći i da izdržati, i šta će Republika Srpska u cjelosti morati izdržati", kazao je Vučić.
On je istaknuo da Srbija nikada neće ići protiv RS-a, niti RS protiv Srbije, dodajući da je to tekovina kojom se ponose.
"Tražili su od nas da privedemo Dodika, još prije godinu dana imali smo službene zahtjeve iz Sarajeva. Pitamo sam, ljudi šta hoćete... Hoćete da ne damo narodu da pređe granicu, šta je to što želite"
http://dnevnik.ba/dogadaji/vucic-dodik-i-ja-stizemo-u-hercegovinu#overlay-context=dogadaji/vucic-dodik-i-ja-stizemo-u-hercegovinu
-------------------------
Čova,lipo primi goste i saveznike :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.Madelaine wrote:Uvijek puna usta Thompsona.
@-@
2014-04-12
Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.Madelaine wrote:Uvijek puna usta Thompsona.
@-@
2014-04-19
jel ima sto bitno na ovoj temi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U vreću s uzorima.dzango wrote:Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.Madelaine wrote:Uvijek puna usta Thompsona.
@-@
Nisam znala da se glazbom baviš, pa se radi o glazbenim uzorima.
2014-04-12
znaci bolje o robotima i mjesalicama :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
li-la
2014-04-19
aha, zato megi visi tu :Ddzango wrote:Ја.Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
Jok bre. Ovaj je Eri životni uzor. Muzički su mu Seka i Šemsa.Madelaine wrote:U vreću s uzorima.dzango wrote:Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.Madelaine wrote:Uvijek puna usta Thompsona.
@-@
Hmm, kakva je ovo muška solidarnostLeviathan2 wrote:aha, zato megi visi tu :Ddzango wrote:Ја.Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
ulizuješ li se džaniju ili mene bockaš?
Bit će ovo drugo
2014-04-12
Ma jok. Zbog Ere.Leviathan2 wrote:aha, zato megi visi tu :Ddzango wrote:Ја.Leviathan2 wrote:jel ima sto bitno na ovoj temi :D
Čekaj malo, ne pričam sa Erom, pričam s tobom..dzango wrote:Jok bre. Ovaj je Eri životni uzor. Muzički su mu Seka i Šemsa.Madelaine wrote:U vreću s uzorima.dzango wrote:Nije ni jedno. Zato ih i stavljam u istu korpu. To je sve estrada. U koju drugu korpu da ih stavim?Madelaine wrote:Netko ti od njih je, dočim ih stavljaš u istu vreću da bi izjednačio djelovanje.dzango wrote:
Čak i da jesu, meni Tompson i Ceca nikada nisu bili uzor ili reper u bilo čemu.
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
» Čović, Dodik i Lajčak razgovarali o neformiranju vlasti i političkoj krizi u BiH
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Kremlj: Putin i Vučic razgovarali o širenju saradnje u energetici
» Čović, Dodik i Lajčak razgovarali o neformiranju vlasti i političkoj krizi u BiH
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Kremlj: Putin i Vučic razgovarali o širenju saradnje u energetici
Page 3 of 4