Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Page 3 of 21
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re: Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Epikur je postojan kano klisurina. Marčelo je najveći kameleon foruma.neoliberalni_placenik wrote:mislim da ti najviše mijenjaš straneepikur37 wrote:vuče ne bulazni ako ti i ero falivate i mijenjate strane ima nas dosljednih ;)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:b.t.w..epikure eno i moljenik ti dodo okrenuo ostricu protiv zokija....hi,hi..e sad da okrenes leđa dodiju zbog zokija to bi vec moglo preci u vode neke osobne izdaje...
gle ovog uhvatio se zokija :D
Dopbro idemo sad riješiti ovu Siriju, Ukrajina je zaglavila u blato, dok završimo sa Sirijom i u Kijevu će se zbaciti hunta i ponovno će biti u svom prirodnom okužju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
e epi..epi..znam da si osobno duboko razocaran ovim posljednjim zokijevim potezima..narocito nakon zestokih napada na orbana....koji ej uzgred veliki frend putinov...pa onda zokijevo otvoreno svrstavanje uz merkel..pa evo sad pobogu nudi neku koaliciju pravasima za koje znamo sto msilis o njima....definitivno tvoje razocarenje u zokija do kojeg si jos jucer vjerovao da ima kao neki stav i zbog nekih prijasnjih izjava kontra svaba i nesto amera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zoki ima stanovitu prednost jer jednostavno nije odbojan, opasan i licimjeran kao Karamarko, ali ipak nije simpatičan, pozitivan ni iskren a uz to ideološki je preliberalan.
Kad treba deklasirati Karamarka Zoki je dobar a Zoki će se sam udaviti...svi zadovoljni.
No u Hrvatskoj doista nema niti će biti nekog političkog profila koji bi vrijedio glasa. Tako ad govorimo o ozbiljnoj politici to je nemoguće u hrvatskim okvirima.
Kad treba deklasirati Karamarka Zoki je dobar a Zoki će se sam udaviti...svi zadovoljni.
No u Hrvatskoj doista nema niti će biti nekog političkog profila koji bi vrijedio glasa. Tako ad govorimo o ozbiljnoj politici to je nemoguće u hrvatskim okvirima.
2015-08-06
Eva wrote:A kome je to Zoki idol?
Milanki Opačić :)
2015-08-06
Moram odgovoriti kad se vučina uhvatio nogavicu pa ne moš ni lijevo ni desno :)
2015-08-06
HR bi trebala jedna Golda Meir. Možda ima nade kad ja malo ostarimepikur37 wrote:Zoki ima stanovitu prednost jer jednostavno nije odbojan, opasan i licimjeran kao Karamarko, ali ipak nije simpatičan, pozitivan ni iskren a uz to ideološki je preliberalan.
Last edited by Eva on 30/9/2015, 15:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ero wrote:Bez nas i Ameraepikur37 wrote:vuče ne bulazni ako ti i ero falivate i mijenjate strane ima nas dosljednih ;)
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva wrote:HR bi trebala jedna Golda Meir. Možda ima nade kad ja malo ostarimepikur37 wrote:Zoki ima stanovitu prednost jer jednostavno nije odbojan, opasan i licimjeran kao Karamarko, ali ipak nije simpatičan, pozitivan ni iskren a uz to ideološki je preliberalan.
Dobro ti si obožavala Kolindu, možel ona :p
2015-08-06
Postao je Hrvat i sad će izgubiti izbore. Izdao je one koji su ga izabrali prošli put.epikur37 wrote:Eva wrote:A kome je to Zoki idol?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Birate najdomaćicu ili političara?epikur37 wrote:Eva wrote:HR bi trebala jedna Golda Meir. Možda ima nade kad ja malo ostarimepikur37 wrote:Zoki ima stanovitu prednost jer jednostavno nije odbojan, opasan i licimjeran kao Karamarko, ali ipak nije simpatičan, pozitivan ni iskren a uz to ideološki je preliberalan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa koja budala se još kladi na Hrvate?Ero wrote:Postao je Hrvat i sad će izgubiti izbore. Izdao je one koji su ga izabrali prošli put.epikur37 wrote:Eva wrote:A kome je to Zoki idol?
2014-04-19
Pa i ti si više puta ovdje izjednačavao pojam dobrog Srbina koji bi trebao biti i dobar političar i dobar domaćin.dzango wrote:Birate najdomaćicu ili političara?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedno je dobar domaćin koji brine o celom domaćinstvu, a drugo dobra domaćica koja brine da ručak ne zagori, nosi ladnu trajnu, gleda španske serije i ima dlakave nogealbatros wrote:Pa i ti si više puta ovdje izjednačavao pojam dobrog Srbina koji bi trebao biti i dobar političar i dobar domaćin.dzango wrote:Birate najdomaćicu ili političara?
2014-04-19
Nepogrješiv sam, šta god da radio...Nije se s ovizin za hvalit.epikur37 wrote:Ero wrote:Srušija san se o'posla.epikur37 wrote:Eva wrote:Ero je utjehu našao na Marsuepikur37 wrote:Vuče ne vrludaj, vi američki podrepaši sad pomalo dolazite svijesti, ajde lijepo, da yoda i kserks su na aparatima :D
Dobro, to mu je strateški uzmak, čim jameri popuše ode na Mars izučava gore stijene, ne javlja se po 7 dana ;)
Ajde valjda si u poslu dobar koliko si loš u političkim prognozama, nek familija ima koristi ;)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne može, nije slijedila moje savjete. Nju ćemo u vešeraj poslatepikur37 wrote:Eva wrote:HR bi trebala jedna Golda Meir. Možda ima nade kad ja malo ostarimepikur37 wrote:Zoki ima stanovitu prednost jer jednostavno nije odbojan, opasan i licimjeran kao Karamarko, ali ipak nije simpatičan, pozitivan ni iskren a uz to ideološki je preliberalan.
Guest- Guest
Ero wrote:Nepogrješiv sam, šta god da radio...Nije se s ovizin za hvalit.epikur37 wrote:Ero wrote:Srušija san se o'posla.epikur37 wrote:Eva wrote:Ero je utjehu našao na Marsuepikur37 wrote:Vuče ne vrludaj, vi američki podrepaši sad pomalo dolazite svijesti, ajde lijepo, da yoda i kserks su na aparatima :D
Dobro, to mu je strateški uzmak, čim jameri popuše ode na Mars izučava gore stijene, ne javlja se po 7 dana ;)
Ajde valjda si u poslu dobar koliko si loš u političkim prognozama, nek familija ima koristi ;)
Hahahahaha,a baš si ti onaj koji je do sada fulao sve što god je predviđao.Ero wrote:Nepogrješiv sam,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vidi se da nisi odrastao u materijarhatu. Pojma nemaš.dzango wrote:Jedno je dobar domaćin koji brine o celom domaćinstvu, a drugo dobra domaćica koja brine da ručak ne zagori, nosi ladnu trajnu, gleda španske serije i ima dlakave nogealbatros wrote:Pa i ti si više puta ovdje izjednačavao pojam dobrog Srbina koji bi trebao biti i dobar političar i dobar domaćin.dzango wrote:Birate najdomaćicu ili političara?
Guest- Guest
Ero wrote:Nepogrješiv sam, šta god da radio...Nije se s ovizin za hvalit.epikur37 wrote:Ero wrote:Srušija san se o'posla.epikur37 wrote:Eva wrote:Ero je utjehu našao na Marsuepikur37 wrote:Vuče ne vrludaj, vi američki podrepaši sad pomalo dolazite svijesti, ajde lijepo, da yoda i kserks su na aparatima :D
Kako ne.
Assad na podmornici (4-5x)
Donbas ...........da ne pričam. :sleazy:
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
Page 3 of 21