Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Ili bi ga poslali ISIL-u.v_vlado wrote:Da imamo takvo naoružanje i mi bi pobijedili isil....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to se sve izgoogla.. upiše pojam u google , i onda dodaš tipa "ex iskon forum" i izbaci ti temu.. i udreš link.. vidit ćemo za misec dvaabraham wrote:Da, sve ce sada biti bolje. Jednostavno je ramisljanje najbolje. Sanader je jedini lopov. Putin je jedini svetac i spasitelj. Nego, mladji si , te te molim da usparas negdje ovu raspravu. Mislim za mjeces do dva da ce se moci nabijati na nos. Hezbolah vs isis. Yupppiiiii Kud ce suza......neoliberalni_placenik wrote:uuu zajebana pitanja, mrzitelju rusije , putine, kršćanstva, ljubitelju islama, amerike i neoliberalnog kapitalizma :Dabraham wrote:Letimicno pogledah sinocnju raspravu i mislim da je treba usparati negdje. Doslo se do globalnog rata i nuklarnih glava..... Bilo kako bilo ali ne procitah objasnjenje kako bi ovo rusko upletanja moglo biti dobro za Siriju, bliski istok, a za EU narocito. Jako losa i komplicirana situacija je postala jos teza.
Guest- Guest
by neoliberalni_placenik on 9/1/2015, 13:58neoliberalni_placenik wrote:
to se sve izgoogla.. upiše pojam u google , i onda dodaš tipa "ex iskon forum" i izbaci ti temu.. i udreš link.. vidit ćemo za misec dva
epikur37 wrote:
neoliberalni_placenik wrote:
napokon da i Rusi nešto rade, puno zuje malo meda daju, vidit ćemo hoće li biti išta od toga... najviše protiv ISILA se bori Iran, daleko najviše.. onda USA ih bombardira..
Ali pazite ovo. Rusi neće smjeti dirati FSA(slobodna sirijska armija koja je opozicija assadu) jer je FSA pod potporom zapada, nego će samo ISIL
Usa im ništa ne radi osim što ih je stvorila i pomogla pa ih sad i pokriva...
Ajmo Ruje i FSA i ISIL...taracaj :)
nesmiju dirati FSA koja je saveznik zapada.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1658-rusija-zapocela-direktnu-vojnu-intervenciju-u-siriji
---------------------
Jel ovako ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Bez kopnenog udara ništa, a na to ni Rusi nisu spremni. Radi se o pukom PR-u...Vjerujte Eri na riječ. Do daljnjega.
Tebi ne vjerujem ni mlijeko da je,kažeš,bijelo.Ero wrote: Vjerujte Eri na riječ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:
Ali pazite ovo. Rusi neće smjeti dirati FSA(slobodna sirijska armija koja je opozicija assadu) jer je FSA pod potporom zapada, nego će samo ISIL
Sve si mislim kako će netko pitat...
Brain32-
2014-04-15
Ero wrote:AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Bez kopnenog udara ništa, a na to ni Rusi nisu spremni. Radi se o pukom PR-u...Vjerujte Eri na riječ. Do daljnjega.
Jesu, čak i potpuno nekoordinirani napadi USA pomogli su jedinoj sirijskoj vojsci da postigne značajne iako malene napretke u borbi, priznao sam Assad iako je naveo da taktičke koordinacije na terenu sa USAF/USN nema nego dobiju dojavu od "treće strane" gdje će bit tarapana pa se prikrpaju.
Brain32-
2014-04-15
Ero wrote:AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Do daljnjega.
Šta je bilo, koji avijoni....šta su bombardirali Ameri? Pokaži.
Ako misliš na Turce, oni su samo Kurde bombardirali....i još uvijek, bijednici.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Russian jets did not target civilians
“Today, Russian aerospace force jets delivered pinpoint strikes on eight ISIS terror group targets in Syria. In total, 20 flights were made,” spokesperson for the Russian Defense Ministry, Igor Konashenkov, said.
“As a result, arms and fuel depots and military equipment were hit. ISIS coordination centers in the mountains were totally destroyed,” he added.
Konashenkov said that all the flights took place after air surveillance and careful verification of the data provided by the Syrian military. He stressed that Russian jets did not target any civilian infrastructure and avoided these territories.
“Russian jets did not use weapons on civilian infrastructure or in its vicinity,” he said.
“Today, Russian aerospace force jets delivered pinpoint strikes on eight ISIS terror group targets in Syria. In total, 20 flights were made,” spokesperson for the Russian Defense Ministry, Igor Konashenkov, said.
“As a result, arms and fuel depots and military equipment were hit. ISIS coordination centers in the mountains were totally destroyed,” he added.
Konashenkov said that all the flights took place after air surveillance and careful verification of the data provided by the Syrian military. He stressed that Russian jets did not target any civilian infrastructure and avoided these territories.
“Russian jets did not use weapons on civilian infrastructure or in its vicinity,” he said.
2014-04-20
USA zračni udari su spasili Kurde od totalne anihilacije.Brain32 wrote:Ero wrote:AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Bez kopnenog udara ništa, a na to ni Rusi nisu spremni. Radi se o pukom PR-u...Vjerujte Eri na riječ. Do daljnjega.
Jesu, čak i potpuno nekoordinirani napadi USA pomogli su jedinoj sirijskoj vojsci da postigne značajne iako malene napretke u borbi, priznao sam Assad iako je naveo da taktičke koordinacije na terenu sa USAF/USN nema nego dobiju dojavu od "treće strane" gdje će bit tarapana pa se prikrpaju.
Pazi nisu niti ameri cvijeće, vjerojatno ameri igraju šemu balanasa, ako ISIL postane prejak onda ga zamlate.. itd.. Sada vjerojatno će Ameri odustati od napada na ISIL.
I ako je istina da Putin napada pobunjenike to je veliki + za ISIL, jer ISIL se uglavnom ratuje protiv pobunjenika
Guest- Guest
Pobunjenika? To je Nusra tj. Al qaida, a ja stvarno ne znam koja je razliak između IS-a i njih, osim biltena i javnosti djelovanja, a izuzetno sam skepštičan da ti to znaš...neoliberalni_placenik wrote:USA zračni udari su spasili Kurde od totalne anihilacije.Brain32 wrote:Ero wrote:AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Bez kopnenog udara ništa, a na to ni Rusi nisu spremni. Radi se o pukom PR-u...Vjerujte Eri na riječ. Do daljnjega.
Pazi nisu niti ameri cvijeće, vjerojatno ameri igraju šemu balanasa, ako ISIL postane prejak onda ga zamlate.. itd.. Sada vjerojatno će Ameri odustati od napada na ISIL.
I ako je istina da Putin napada pobunjenike to je veliki + za ISIL, jer ISIL se uglavnom ratuje protiv pobunjenika
Kermit-
2014-04-17
Al Qaedina Jabhat Al Nusra ispaljuje rakete iz hrvatskog RAK-12 VBR-a.Brain32 wrote:Ero wrote:AviJoni nisu ni do sada promijenili stanja na terenu, a nije da ih nije bilo. Bez kopnenog udara ništa, a na to ni Rusi nisu spremni. Radi se o pukom PR-u...Vjerujte Eri na riječ. Do daljnjega.
Jedino što su SAD-e napravili jest totalni kaos od Afganistana pa do Libije, a to je u biti i cilj svega, e sad ako su negdje pomogli slučajno Assadu to je potpuno svejedno oni su napravili sve preduvjete za opću katastrofu u cijelom okruženju Evrope
Kermit-
2014-04-17
Pa točno to je Assad i rekao, jednostavno se znalo dogodit da im napad omekša pristup ka tamburanju ISIS-a i ostalih terorista ali kako sam i naveo, koordinacije apsolutno nema, Assad sa njima nema kontakta.
Brain32-
2014-04-15
Moš mislit, a SAD-e je sa KSA naoružala na desetke tisuća vehabija od Nusre, Al Shama i dr. čak smo i mi darovali 300 tona oružja Nusri, ono darovati oružje grupi iz koje stoje Al qaida koja je navodno izvršila 9/11, a zbog koje je SAD-e napao Afganistan a posredno Irak, te nebrojeno drugih tajnih misija, u svakom slučaju to je puno važnije od slučajne pomoći...Brain32 wrote:Pa točno to je Assad i rekao, jednostavno se znalo dogodit da im napad omekša pristup ka tamburanju ISIS-a i ostalih terorista ali kako sam i naveo, koordinacije apsolutno nema, Assad sa njima nema kontakta.
Kermit-
2014-04-17
U Azerbejđanu ( oko 10-ak komada )
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ISIS Deploys Croatian Weapons Against The Iraqi Army
Nema štrajka učitelja u Raqi
Syria's al-Nusra rebels posted this photo of its fighters using an M-60 from Croatia
Kermit-
2014-04-17
Na kraju siapada da smo mi smo više dali oružja teroristima nego Francuzi i Briti zajedno majkomila zato samo neka se trpa, kakav Horgoš, kakvo šaranje...
Kermit-
2014-04-17
Zašto Arapi gube ratove (članak)
Đabe im swo oružje kad su drljawi .....
Đabe im swo oružje kad su drljawi .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
: "Amerikanci su nas upozorili na zračnih napade (Rusa), a mi smo imali vremena za skrivanje, i ruski nevjernici bombe bez upozorenja
su padale po polju..."
Barem tako tvrdi ovaj sroljo.
2014-04-20
ante gotovina desno u prvoj klupi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
Page 18 of 21