Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
to jke wrote:To je ujedno i ironija svega ovoga
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
Ide sa ka razjebavanju EU i pravljenje veće društvenpo-ekonosmke krize, produbljivanja sukoba sa rusijom te neki oblik rata na dalekom istokuepikur37 wrote:asilovski wrote:Problem je što će SAD-e zbog toga vrlo vjerojatno poduzeti drastične korakeepikur37 wrote:asilovski wrote:Oni su strahovito i dalje jako ali to je sjena onoga što je bilo 2000.g., zapravo jednostavnim rječnikom SAD-u opada moć da projecira svolju volju drugim državama svijeta, kontam da svaki američki konzul ne može se načuditi koliko smo mi bušmani, maltene svaka vlada doslovce puzi u njegovoj kancelarijiepikur37 wrote:
pa ne baš,moć i utjecaj im opadaju...to podravljam
ovo je sramota od politike s naše strane...nije ni čudo što nismo imali državu i ptanjeje do kad će ova trajati...to jedno
a drugo da američka moć
opada i toće se nastaviti i ubrzavati
da na to treba biti spremaqn
Kermit-
2014-04-17
Njemačka se boji sama sebe, njima Trump dođe kao djetetu kad se ćaća napije...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
regoce vrati se da bar jednu normalnu procitam
da saperem ova sranja sto procitah
nevjerojatno
nevjerojatno
2014-04-19
epikur37 wrote:
msm o kakvomnjemačkom gospodstvu govorimo......lol
Pretpostavljam o njemačkom nastojanju da EU u potpunosti podredi svojim prije svega ekonomskim interesima pa onda i onim političkim, kada postignu potpunu prevlast u ekonomiji.
Mislim, to je toliko evidentno da ne zahtjeva nikakvih dodatnih dokaza, isto kao što je propast takvih planova unaprijed zagarantirana kao i svaki drugi njemački pokušaj da na bilo koji način ovlada Europom još od vremena Svetog Rimskog Carstva, a najveću cijenu propasti te politike će platiti upravo Njemačka, i opet kao i nakon raspada Svetog Rimskog Carstva kada je u događajima koji su uslijedili njemačko stanovništvo doslovce prepolovljeno. O ludom kajzeru i još luđem Hitleru bolje ništa niti ne govoriti. Njemačka je izgleda najčvršće utočište političkih diletanata do razine ludila u Europi.
Guest- Guest
Regoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
Abre dabre....
Njihova moć opada to tvrdim od zadnje velike financijske krize i uznapredovale globalizacije.
Njihov pad kao svjetskog hegemona i regulatora je neminovan i to u roku 10 godina, maksimum.
2015-08-06
asilovski wrote:Ide sa ka razjebavanju EU i pravljenje veće društvenpo-ekonosmke krize, produbljivanja sukoba sa rusijom te neki oblik rata na dalekom istokuepikur37 wrote:asilovski wrote:Problem je što će SAD-e zbog toga vrlo vjerojatno poduzeti drastične korakeepikur37 wrote:asilovski wrote:
Oni su strahovito i dalje jako ali to je sjena onoga što je bilo 2000.g., zapravo jednostavnim rječnikom SAD-u opada moć da projecira svolju volju drugim državama svijeta, kontam da svaki američki konzul ne može se načuditi koliko smo mi bušmani, maltene svaka vlada doslovce puzi u njegovoj kancelariji
ovo je sramota od politike s naše strane...nije ni čudo što nismo imali državu i ptanjeje do kad će ova trajati...to jedno
a drugo da američka moć
opada i toće se nastaviti i ubrzavati
da na to treba biti spremaqn
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
asilovski wrote:
Ide sa ka razjebavanju EU
Nema potrebe za tim, jer je evidentno kako se ovakva EU jednostavno mora raspasti bez obzira hoće li od toga najviše profitirati SAD, Rusija ili Kina, sasvim svejedno.
Njemačka EU jednostavno nema ne samo svijetle nego niti bilo kakve budućnosti.
Guest- Guest
Opadanje ne znači da je netko propao nego da slabi to jest da je njegova moć kao u slučaju SAD-a u zadnjih 15-20 godina daleko slabija, međutim problem je što je SAD-a bila samostalna i jedina supersila koja ima $ i WS, drži medije, najveću vojsku svijeta, te najveći kulturni utjecaj na svijetuRegoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
Kermit-
2014-04-17
jel ti mislis da sam ja podrzavo obaminu politikuepikur37 wrote:Regoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
Abre dabre....
Njihova moć opada to tvrdim od zadnje velike financijske krize i uznapredovale globalizacije.
Njihov pad kao svjetskog hegemona i regulatora je neminovan i to u roku 10 godina, maksimum.
I prije njega klintonovu?
2014-04-19
Meni je nevjerojatno da osoba koja 80% života ne živi ovdje, stoga nema skoro nikakva iskustva sa nama komentira našu situaciju, također mi je to nevjerojatno zbog vremenske razlikeprckov wrote:regoce vrati se da bar jednu normalnu procitam
nevjerojatno
Kermit-
2014-04-17
ok, kako objasnjavas da ta sila koja drzi medije napada vlastitog predsjednikaasilovski wrote:Opadanje ne znači da je netko propao nego da slabi to jest da je njegova moć kao u slučaju SAD-a u zadnjih 15-20 godina daleko slabija, međutim problem je što je SAD-a bila samostalna i jedina supersila koja ima $ i WS, drži medije, najveću vojsku svijeta, te najveći kulturni utjecaj na svijetuRegoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
2014-04-19
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:
Pretpostavljam o njemačkom nastojanju da EU u potpunosti podredi svojim prije svega ekonomskim interesima pa onda i onim političkim, kada postignu potpunu prevlast u ekonomiji.
Mislim, to je toliko evidentno da ne zahtjeva nikakvih dodatnih dokaza, isto kao što je propast takvih planova unaprijed zagarantirana kao i svaki drugi njemački pokušaj da na bilo koji način ovlada Europom još od vremena Svetog Rimskog Carstva, a najveću cijenu propasti te politike će platiti upravo Njemačka, i opet kao i nakon raspada Svetog Rimskog Carstva kada je u događajima koji su uslijedili njemačko stanovništvo doslovce prepolovljeno. O ludom kajzeru i još luđem Hitleru bolje ništa niti ne govoriti. Njemačka je izgleda najčvršće utočište političkih diletanata do razine ludila u Europi.
Dio tog narativa je ispleten iglama relativnih pobjednika.
Ipak osobno ne vjerujem da su sposobni za liderstvo nakon svega, radi se o razbijenoj i kastriranoj naciji...svaki politički uzlet iz takvog stanja bio bi preemotivan i rizičan.
Ali uostalom ulazimo u preemotivnu i rizičnu epohu svakako, danas sutra džihad u Britaniji ....posve demaskularizirana skandinavija...
2015-08-06
ne komentiram ja vasu situaciju glupaneasilovski wrote:Meni je nevjerojatno da osoba koja 80% života ne živi ovdje, stoga nema skoro nikakva iskustva sa nama komentira našu situaciju, također mi je to nevjerojatno zbog vremenske razlikeprckov wrote:regoce vrati se da bar jednu normalnu procitam
nevjerojatno
vasa situacija ce zavisit of globalne situacije
2014-04-19
Pa ne trebamo se veseliti tomu, jer jedini razlog što nismo posve otišli u kurac jest EU, ma kako to zvučalo ironičnoslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Ide sa ka razjebavanju EU
Nema potrebe za tim, jer je evidentno kako se ovakva EU jednostavno mora raspasti bez obzira hoće li od toga najviše profitirati SAD, Rusija ili Kina, sasvim svejedno.
Njemačka EU jednostavno nema ne samo svijetle nego niti bilo kakve budućnosti.
Kermit-
2014-04-17
prckov wrote:jel ti mislis da sam ja podrzavo obaminu politikuepikur37 wrote:Regoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
Abre dabre....
Nebitno,američka politikaima kontinuitet...
2015-08-06
ne naša situacija ovisi o nama a što je rezultiralo da smo propali, osim toga sama činjenica da se baviš nama u državi udaljenoj par tusića km više govori o tebi nego o nama, ali no...prckov wrote:ne komentiram ja vasu situaciju glupaneasilovski wrote:Meni je nevjerojatno da osoba koja 80% života ne živi ovdje, stoga nema skoro nikakva iskustva sa nama komentira našu situaciju, također mi je to nevjerojatno zbog vremenske razlikeprckov wrote:regoce vrati se da bar jednu normalnu procitam
nevjerojatno
vasa situacija ce zavisit of globalne situacije
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Opadanje ne znači da je netko propao nego da slabi to jest da je njegova moć kao u slučaju SAD-a u zadnjih 15-20 godina daleko slabija, međutim problem je što je SAD-a bila samostalna i jedina supersila koja ima $ i WS, drži medije, najveću vojsku svijeta, te najveći kulturni utjecaj na svijetuRegoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
aj ti to objasni dotičnim kad oni ameriku vide samo kao saveznika protiv srba :) D i pravoslavnih rusa
2015-08-06
ja znam ko je krivepikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:
Dio tog narativa je ispleten iglama relativnih pobjednika.
Ipak osobno ne vjerujem da su sposobni za liderstvo nakon svega, radi se o razbijenoj i kastriranoj naciji...svaki politički uzlet iz takvog stanja bio bi preemotivan i rizičan.
Ali uostalom ulazimo u preemotivnu i rizičnu epohu svakako, danas sutra džihad u Britaniji ....posve demaskularizirana skandinavija...
tramp
jebo nanu svoju
2014-04-19
ljudi ne shvaćaju da SAD-om vlada deep state, nezamljenjivi dio administracije te lobiji, a da je situacija gora vidi se po mediji i novinarstvu, sada je nemoguće nezavinse priče, skandali ili bilo što slično iz 60-tih pa do 80-tih, sada je to sve pod kontrolomepikur37 wrote:prckov wrote:jel ti mislis da sam ja podrzavo obaminu politikuepikur37 wrote:Regoč wrote:Opada li američka moć ili je Amerika i dalje gospodar svega što leti, hoda, puže, ruje i pliva? Odlučite se.
Abre dabre....
Nebitno,američka politikaima kontinuitet...
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Orban: Brisel se igra vatrom
» Trumpova igra vatrom: Zapaljena džamija u Teksasu
» Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Trumpova igra vatrom: Zapaljena džamija u Teksasu
» Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
Page 5 of 7