Kolindu najviše podržavaju birači sa sela i oni s osnovnom školom
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolindu najviše podržavaju birači sa sela i oni s osnovnom školom
vuksadinare wrote:one generale...picko jedna oni su ti guzicu sacuvali dok si bijednice picigin igrao a drugi po zimi,vrucini i ostalim nevoljama glavu izlagali..smrade mandrilskidebotoijusto wrote:mortal-joint wrote:debotoijusto wrote:Predsjednica ima iznadzastupljenu potporu među biračima s osnovnom školom (55%), zatim na selu (52%). Veću potporu ima kod birača na Sjeveru Hrvatske (56%) i, naravno, kod birača HDZ-a (84%).
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolindu-najvise-podrzavaju-biraci-sa-sela-i-oni-s-osnovnom-skolom/1020486.aspx
Želite ju omalovažiti!
Što su pametni Mesić i Milanović napravili za svoje vladavine ???
mesic je imao par odlicnih poteza , recimo poslao one tkz. generale u mirovinu...milanovic nije imao hrabrosti jbg.
tkz. generale , ne "one"
INN
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
koje tzv?...gotovina,krsticevic,ademi..i oni su skinuti od kaktusa mandrilu ako nisi znao i bez obzira na oslobadjajuce presude dikobraz se nije pokajao ni ispricaodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:one generale...picko jedna oni su ti guzicu sacuvali dok si bijednice picigin igrao a drugi po zimi,vrucini i ostalim nevoljama glavu izlagali..smrade mandrilskidebotoijusto wrote:mortal-joint wrote:debotoijusto wrote:Predsjednica ima iznadzastupljenu potporu među biračima s osnovnom školom (55%), zatim na selu (52%). Veću potporu ima kod birača na Sjeveru Hrvatske (56%) i, naravno, kod birača HDZ-a (84%).
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolindu-najvise-podrzavaju-biraci-sa-sela-i-oni-s-osnovnom-skolom/1020486.aspx
Želite ju omalovažiti!
mesic je imao par odlicnih poteza , recimo poslao one tkz. generale u mirovinu...milanovic nije imao hrabrosti jbg.
tkz. generale , ne "one"
INN
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
reci mu debodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:one generale...picko jedna oni su ti guzicu sacuvali dok si bijednice picigin igrao a drugi po zimi,vrucini i ostalim nevoljama glavu izlagali..smrade mandrilskidebotoijusto wrote:mortal-joint wrote:debotoijusto wrote:Predsjednica ima iznadzastupljenu potporu među biračima s osnovnom školom (55%), zatim na selu (52%). Veću potporu ima kod birača na Sjeveru Hrvatske (56%) i, naravno, kod birača HDZ-a (84%).
Želite ju omalovažiti!
tkz. generale , ne "one"
INN
I nije picigin nego lastike
la-sti-ke
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zasto bi se pokajao ? to mu bio najbolji potez...
kakve oslobadjajuce presude ? to neki drugi slucaj a nije tema
zena prisolila obid i zagorilo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sto kaze stanojko banderedebotoijusto wrote:zasto bi se pokajao ? to mu bio najbolji potez...
2015-09-08
Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Sve nas je pogodilo, najviše Eru.
crvenkasti-
2014-04-17
Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:veber wrote:Jebote, Ero kaj ni srednju nemaš?
Kolinda.
morat ces da naucis da zivis s tim
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
2016-07-22
Naravno.i to TITINIM vakultetima,besplatnima,na tudj racun...a ako TITO nije SOcijalista,i ako ti on nije dao diplomu,definitivno nije nitko...Eroo wrote:Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:veber wrote:Jebote, Ero kaj ni srednju nemaš?
Kolinda.
Guest- Guest
Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Kojeg mozga?
Last edited by crvenkasti on 20/1/2018, 14:53; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
ya bih ye yebo...onako ,Eri uz inat,na sve moguce prljave nacine bih ju uzeo..svrsavala bi kao najrajcana tinejdzerka..crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Ali zato volim Kolindu. :x
Guest- Guest
Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Ali zato volim Kolindu.
crvenkasti-
2014-04-17
zato prije komunizma nista nisu imali..navikli na djabe i po birtijama sijali mrznju prema onima koji su imali i svojim radom steklipismejker wrote:Naravno.i to TITINIM vakultetima,besplatnima,na tudj racun...a ako TITO nije SOcijalista,i ako ti on nije dao diplomu,definitivno nije nitko...Eroo wrote:Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:veber wrote:Jebote, Ero kaj ni srednju nemaš?
Kolinda.
2015-09-08
Moglo bi otebe na kraju i nešto bit...samo tako nastavi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
2016-07-22
e yebi ga,Fuk..to je vec neka druga tema...Jalnuši..i danas postoje masovno medju vama..vuksadinare wrote:zato prije komunizma nista nisu imali..navikli na djabe i po birtijama sijali mrznju prema onima koji su imali i svojim radom steklipismejker wrote:Naravno.i to TITINIM vakultetima,besplatnima,na tudj racun...a ako TITO nije SOcijalista,i ako ti on nije dao diplomu,definitivno nije nitko...Eroo wrote:Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:
Kolinda.
Guest- Guest
Učimo od Židova.pismejker wrote:Naravno.i to TITINIM vakultetima,besplatnima,na tudj racun...a ako TITO nije SOcijalista,i ako ti on nije dao diplomu,definitivno nije nitko...Eroo wrote:Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:veber wrote:Jebote, Ero kaj ni srednju nemaš?
Kolinda.
2016-07-22
Eroo wrote:Moglo bi otebe na kraju i nešto bit...samo tako nastavi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Jee! A Marcelus je rekao da nikad neću biti Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Drž se ti koza. Tradicija iznad svega...pismejker wrote:ya bih ye yebo...onako ,Eri uz inat,na sve moguce prljave nacine bih ju uzeo..svrsavala bi kao najrajcana tinejdzerka..crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
2016-07-22
netje biti...Židovi pohadjaju najskuplje privatne skole,koje platjaju sVOJIM novce,ili im roditelji platjaju..Eroo wrote:Učimo od Židova.pismejker wrote:Naravno.i to TITINIM vakultetima,besplatnima,na tudj racun...a ako TITO nije SOcijalista,i ako ti on nije dao diplomu,definitivno nije nitko...Eroo wrote:Mi se itako rodijemo s vakultetom, jebeš socijalističku školu, koja preferira pedofiliju...debotoijusto wrote:sa sela @ero...i bez skole...Eroo wrote:
Kolinda.
enivej,budi zahvalan TITI,jerbo danas mozes dobro zivjeti...
Guest- Guest
Ero je ljubomoran..Eroo wrote:Drž se ti koza. Tradicija iznad svega...pismejker wrote:ya bih ye yebo...onako ,Eri uz inat,na sve moguce prljave nacine bih ju uzeo..svrsavala bi kao najrajcana tinejdzerka..crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Guest- Guest
Marcelus je, za razliku od mene, skeptik. Mislim da te ipak očekuje svijetla budućnost.Pomalo, jebiga, ne žuri...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Moglo bi otebe na kraju i nešto bit...samo tako nastavi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:A ovo iznad je proljev mozga...crvenkasti wrote:Možda imamo onaj 'odljev mozgova'? Meni baš kao da mi se odlio.
Jee! A Marcelus je rekao da nikad neću biti Hrvat.
2016-07-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» adezej birači
» Antivakseri podržavaju Putina
» bandica popisali njegovi biraci
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» adezej birači
» Antivakseri podržavaju Putina
» bandica popisali njegovi biraci
Page 2 of 7