Antivakseri podržavaju Putina
Page 1 of 1
Antivakseri podržavaju Putina
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-istrazivanje-dokazuje-antivakseri-podrzavaju-putina/2349469.aspx?index_tid=201298&index_vid=8928
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Antivakseri podržavaju Putina
standardna index propaganda. gamad kao i safet. putina ne podržava nitko izuzev par ljudi koji su pukli poput bunjca ili loše(tako je i safet puka samo na drugu stranu , takvim ljudima kada navrše neke godine jednostavno treba zabraniti da budu na pozicji moći)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovo je debilana, skretničarenje koje ide opet na razvodnjavanje ruske nacističke akcije u Ukraini.
Primjetio sam i sam. Naime u DNRH ljudi pisu o laznim izbjeglicama i kako imaju bolju odjecu nego kada smo mi bjezali i da je sve izmisljeno i antiruska propaganda. Da i da je jedan od ciljeva sirenje LGTB+- ideologije a da je Putin tu pozitivac. Mnogi od anti vaksera su na toj liniji. Mislim da jedna usadjena anti linija ili sta bi se reklo, ne bus me jebal a u biti korisni idioti. Moje zapazanje. Imao bih jos ali nema smisla, kao niti ovo sta sam napisao. Kila mozga....iliti okultna oligarhija i duboka drzava ili Bill sa cipovima ili 5G mreza u svrhu sirenja virusa ili....... Bilo je toga ohohohohohohhhhhhooooooooo
2014-04-14
Similar topics
» 'Besmrtni partizani' ili antifa ne zele odrzati mimohod na Dan antifasizma jer ne podrzavaju Putina
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
» Antivakseri upali u studio slovenske javne televizije
» antivakseri procitali namjere blasti zapada , bogu hvala
» Novi izborni šok u Austriji : Nakon komunista uspjeh ostvarili i antivakseri
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
» Antivakseri upali u studio slovenske javne televizije
» antivakseri procitali namjere blasti zapada , bogu hvala
» Novi izborni šok u Austriji : Nakon komunista uspjeh ostvarili i antivakseri
Page 1 of 1