Nesmiljeni teror debilnih Youtube blogera se nastavlja: plastična fufa javno vrijeđa sve koji joj ne daju besplatne usluge
Page 1 of 1
Nesmiljeni teror debilnih Youtube blogera se nastavlja: plastična fufa javno vrijeđa sve koji joj ne daju besplatne usluge
http://www.telegraph.co.uk/news/2018/01/19/hotel-owner-hits-youtube-vloggers-flooded-business-bad-reviews/?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook
Kermit-
2014-04-17
Re: Nesmiljeni teror debilnih Youtube blogera se nastavlja: plastična fufa javno vrijeđa sve koji joj ne daju besplatne usluge
ovo je ona sveletova lithium-ion...asilovski wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Nesmiljeni teror debilnih Youtube blogera se nastavlja: plastična fufa javno vrijeđa sve koji joj ne daju besplatne usluge
Ta ne smije pored šporetaTotenkopf wrote:ovo je ona sveletova lithium-ion...asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Nakon onog degenrika Logana koji je izvrijeđao svojim bljuvežom Japance, a zapravo cijelu američku naciju evo i ove fufe plastičare
Kermit-
2014-04-17
Da mi je znati što je bilo sa mojim mezimčetom studenticom sa Verna koja vuče spid
Kermit-
2014-04-17
bude svele kuhao :)asilovski wrote:Ta ne smije pored šporetaTotenkopf wrote:
ovo je ona sveletova lithium-ion...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
punije sam viđao u auschwitzu '43. ...asilovski wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
znači, istina jeTotenkopf wrote:punije sam viđao u auschwitzu '43. ...asilovski wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Totenkopf wrote:ovo je ona sveletova lithium-ion...asilovski wrote:
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:Ta ne smije pored šporetaTotenkopf wrote:ovo je ona sveletova lithium-ion...asilovski wrote:
hahaha
asilovski wrote:Da mi je znati što je bilo sa mojim mezimčetom studenticom sa Verna koja vuče spid
ponudi joj posao :D
Totenkopf wrote:ovo je ona sveletova lithium-ion...asilovski wrote:
E yesi neuk Totenu...rekoh GEL- Baterije..dislocirane,tako da,oni dijelovi koji se najvise koriste,trose,najblize baterije.,.poslije sustav opet poravnava kapacitet iz drugih...uči,jadan ne bijo..
Guest- Guest
Moja malenkodst odlicno kuha,dapace,to volim----Noor wrote:bude svele kuhao :)asilovski wrote:Ta ne smije pored šporetaTotenkopf wrote:
ovo je ona sveletova lithium-ion...
Guest- Guest
I kazu da AI nije razvijen. Pa ovo i govori, a sad sta to je drugi par rukava.
omni-
2014-04-12
Nije to jos pravi AI,ali svakako ekspertni sustav sposoban uciti i na osnovu toga reagirati..
Tijekom vrmena taj sustav raste i razvija se,kao i njegove kognitivne mogutjnosti..
valerija lukyanova..po curi su napravljeni hiperrealni modeli sexy dolls cura
Tijekom vrmena taj sustav raste i razvija se,kao i njegove kognitivne mogutjnosti..
valerija lukyanova..po curi su napravljeni hiperrealni modeli sexy dolls cura
Guest- Guest
Similar topics
» Teror transrodnih se nastavlja: Obama će kažnjavati škole zbog korištenja klonje!!!
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Nastavlja se rat u DP-u: "Škorini napadi su suludi, prijavio je one koji mu smetaju"
» Reforma se nastavlja: porezna ide ovršavati iseljenike koji se nisu odjavili
» srpska fufa zaratila sa srpskim popom perfidijem
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Nastavlja se rat u DP-u: "Škorini napadi su suludi, prijavio je one koji mu smetaju"
» Reforma se nastavlja: porezna ide ovršavati iseljenike koji se nisu odjavili
» srpska fufa zaratila sa srpskim popom perfidijem
Page 1 of 1