Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
Kad je takva faca da ne ide na vjeronak neka sjedi i čekadebotoijusto wrote:APOLOGETI vjeronauka u javnim školama u pravilu se pozivaju na tezu da je vjeronauk izborni predmet pa samim time svi prigovori na školski vjeronauk padaju u vodu, obzirom da svaki roditelj može odabrati da njegovo dijete ne ide na vjeronauk.
Na naslovnoj fotografiji ovog članka nalazi se učenik drugog razreda osnovne škole koji, sjedeći na stepenicama, čeka da završi sat vjeronauka.
čekali smo i mi domaćinstvo ili se vraćali od kuće sat vremena nakon što smo se vratili iz škole, zatim sat s pionirskom, bili pozivani na odgovornost jer ne želimo učiti kekec i ići na takmičenja...itd itd
šta bi on trebao biti veča faca od nas :-D
Tko je želio vjeronak morao je povrh svega ovoga naknado opet od kuće prema crkvi.. tko nas je pitao želimo li vjeronauk u školi i kako nam je
Last edited by mortal-joint on 17/1/2018, 23:17; edited 1 time in total
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stola :D:prckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
ako ne brojimo "skule služu da bi nastavnici dobivali ploće"
2014-04-16
aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stolaprckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
Ti si stvarno fundamentalist,fanatik i radikal libertalizma..
Usput ja sam za izbacivanje vjeronauka iz škole.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben je glumataloepikur37 wrote:aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stolaprckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja sam za izbacivanje takvih iz krugova koji se nazivaju Hrvatimaepikur37 wrote:.
immortal-
2014-04-16
mortal-joint wrote:ja sam za izbacivanje takvih iz krugova koji se nazivaju Hrvatimaepikur37 wrote:.
Krivo sam se izrazio,ja sam za vjeronauk u crkvi....
Radi se o duhovnosti, to traži ambijent,takvo znanje i vrijednost se prenosi na drukčiji način od škole.
2015-08-06
Noor wrote:aben je glumataloepikur37 wrote:aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stolaprckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
A je, ali je bistar bodul...
2015-08-06
čemu škole i obrazovanje, to služi samo većim porezima i prosvjetnim uhljebimaepikur37 wrote:Ti si stvarno fundamentalist,fanatik i radikal libertalizma..aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanje
zašto bi djeca išla u škole koje se moraju plaćati, kad se mogu besplatno školovati kod svoje kuće?
treba maknuti državu, jer roditelji znaju što je najbolje
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/otkrivaju-se-tajne-kalifornijske-kuce-strave-roditelji-okovali-djecu-i-tjerali-ih-da-uce-duga-poglavlja-iz-biblije---503438.html
neva- Posts : 4367
2014-04-12
insiderepikur37 wrote:aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stola :D:prckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
2014-04-16
al ti svoju djecu šalješ u školu?aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stolaprckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
2017-10-06
Neve wrote:čemu škole i obrazovanje, to služi samo većim porezima i prosvjetnim uhljebimaepikur37 wrote:Ti si stvarno fundamentalist,fanatik i radikal libertalizma..aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanje
zašto bi djeca išla u škole koje se moraju plaćati, kad se mogu besplatno školovati kod svoje kuće?
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/otkrivaju-se-tajne-kalifornijske-kuce-strave-roditelji-okovali-djecu-i-tjerali-ih-da-uce-duga-poglavlja-iz-biblije---503438.html
Stoga, zadnjih godina ako ste primijetili imzistiram na pojmu zajednica i država.
2015-08-06
Neve wrote:čemu škole i obrazovanje, to služi samo većim porezima i prosvjetnim uhljebimaepikur37 wrote:Ti si stvarno fundamentalist,fanatik i radikal libertalizma..aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanje
skule služu za nastavničke ploće. ako neko dite slučajno iz toga izvuče neku korist, to ni namjerno učinjeno.
2014-04-16
sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:al ti svoju djecu šalješ u školu?aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stola :D:prckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
2014-04-16
vjeronak u školama. mise u crkvama kao što se i radiepikur37 wrote:mortal-joint wrote:ja sam za izbacivanje takvih iz krugova koji se nazivaju Hrvatimaepikur37 wrote:.
Krivo sam se izrazio,ja sam za vjeronauk u crkvi....
Radi se o duhovnosti, to traži ambijent,takvo znanje i vrijednost se prenosi na drukčiji način od škole.
ne bi dozvolila otvaranje katoličkih škola, vrtića jer u svakoj školi i vrtiću treba biti katoličkog djelovanja i duha
dozvolila bi to samo radi obrazovanja djece u crkveno osoblje, drugačije nikako
Last edited by mortal-joint on 17/1/2018, 23:49; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
a malo lažeš, di piše to?aben wrote:sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:al ti svoju djecu šalješ u školu?aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stolaprckov wrote:iden rec caci da skola nima smisla
obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
hoćeš reći da ti imaš samo osnovnu i da i djecu dalje nećeš školovati?
evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:al ti svoju djecu šalješ u školu?aben wrote:ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanjeprckov wrote:
sjecam se kad sam ja pito starog sto moram ic u skolu a on me zaganjo oko stola :D:
ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
2014-04-16
tko će ti život oduzet ako djecu ne šalješ u osnovnu?aben wrote:evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:al ti svoju djecu šalješ u školu?aben wrote:
ni imo odgovor, niko nemo odgovor na to pitanje
ako ne brojimo "skule služu da bi nastavnici dobivali ploće"ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
zoč? pa to ti znaš najbolje, uvijek tvrdiš da su škole nepotrebne i same sebi svrha, ali svejedno priznaješ da si se školovao i nakon osnovne...a i djecu isto tako.
hm, malo si u raskoraku s 'uvjerenjem' i onim što činiš....
2017-10-06
Noor wrote:tko će ti život oduzet ako djecu ne šalješ u osnovnu?aben wrote:evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:
al ti svoju djecu šalješ u školu?ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
zoč? pa to ti znaš najbolje, uvijek tvrdiš da su škole nepotrebne i same sebi svrha, ali svejedno priznaješ da si se školovao i nakon osnovne...a i djecu isto tako.
U onom trenutku kad čovjek ostavi život i prepusti se ideji, počinje njegovo ludilo.
2015-08-06
ne zun, vjerojatno neki policijot.Noor wrote:tko će ti život oduzet ako djecu ne šalješ u osnovnu?aben wrote:evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.Noor wrote:
al ti svoju djecu šalješ u školu?ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
jo ne pošaljin dite u skulu, u roku od misec dun dolazi socijalna služba provjeriti zoč. unda in jo ne otvorin vroto i oni pošalju policiju. policija otvori vroto i pokuša mi uzesti dite. jo ko i svaki normalni čovik ka mu neko pokušo oteti dite vadin kosir, a za to vrime policijot vadi pištolj. policijot nasrće da bi dovati moje dite, a jo zamašin korirun i okinen mu ruku. drugi policijot me ustrijeli.
irelevantno je ča sun učini jo, ili ča će učinitti moje dite. ovo ni frizerski salon u kin ćakulomo o pizdarijami dok nan haube šušu vlosi. vode se ne dobijaju punti ako živiš ono ča govoriš, nego jedino ako ono ča govoriš imo smisla.
konkretan raskorok o komu govoriš je ono zoč jo i jes protiv obaveznog školovanja, jo sun to prošo, i vidi sun da je to užas. a oće li dica hoditi u skule ni na meni da odlučin, jer kad izojdu iz zatvora, imati će 14 godin.l
2014-04-16
ali, život ...a forumski preserans to nije.epikur37 wrote:Noor wrote:tko će ti život oduzet ako djecu ne šalješ u osnovnu?aben wrote:evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:
sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
U onom trenutku kad čovjek ostavi život i prepusti se ideji, počinje njegovo ludilo.
veliš...the show must go on.aben wrote:ne zun, vjerojatno neki policijot.Noor wrote:tko će ti život oduzet ako djecu ne šalješ u osnovnu?aben wrote:evo, tu malo ispo, pocrto sun ti, i boldoNoor wrote:a malo lažeš, di piše to?aben wrote:
sva dica moraju po prijetnjom oduzimanja života ići u skulu.ne želin to reći, zoč bi jo to želi reći?obavezna je osnovna škola, a dalje nije.
jo ne pošaljin dite u skulu, u roku od misec dun dolazi socijalna služba provjeriti zoč. unda in jo ne otvorin vroto i oni pošalju policiju. policija otvori vroto i pokuša mi uzesti dite. jo ko i svaki normalni čovik ka mu neko pokušo oteti dite vadin kosir, a za to vrime policijot vadi pištolj. policijot nasrće da bi dovati moje dite, a jo zamašin korirun i okinen mu ruku. drugi policijot me ustrijeli.
irelevantno je ča sun učini jo, ili ča će učinitti moje dite. ovo ni frizerski salon u kin ćakulomo o pizdarijami dok nan haube šušu vlosi. vode se ne dobijaju punti ako živiš ono ča govoriš, nego jedino ako ono ča govoriš imo smisla.
konkretan raskorok o komu govoriš je ono zoč jo i jes protiv obaveznog školovanja, jo sun to prošo, i vidi sun da je to užas. a oće li dica hoditi u skule ni na meni da odlučin, jer kad izojdu iz zatvora, imati će 14 godin.l
2017-10-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jovanović najavljuje 'rušenje' vjeronauka u školama!
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 4 of 5